Až se teď dám trošku dohromady tak se vrhnu na ten displej, budu fotit a následně popisovat.
Máte-li nějaké nápady nebo tak něco, sem s nimi

Část druhá: Příprava k rozebrání:Povolte dvě hvězdičky nahoře v kapličce (T10), vezměte dlouhý plochý šroubovák a nahoře uprostřed mezi těmi hvězdičkami kapličku jemně vypačte. Budíky vylezou. Pak jen pozor na konektory. Musíte je odpojit jinak to samozřejmě nevyndáte
. Zmáčknete pojistku, stáhnete ten "přítlačnej" rámeček a odpojíte. Vhoala, máte hotovo
NORMANN píše:vykuchnout z auta přístrojovku, snad svedu s trochou štěstí, trpělivosti, snahy a vůle, tak jako u všech předešlých BMW, rozebrat do stavu, jak jsou vyfoceny ty oranžový pruhy, což jsem pochopil, že je samotný základ displeje, snad taky svedu, ale to patlámo s tou pistolí už ne, to jako patláš ty oranžový proužky k něčemu co je pod tím? Šroubovákem odchlípneš proužky a naneseš patlu pod okraj oranž. proužku? Pak hned přilípneš? Nebo jak? čemu na tom obrázku říkáš konektor? co když se ti patla dostane mezi oranž.proužek a to k čemu se to lepí? asi by to chtělo vidět, nebo natočit video, jak to děláš.
Ale pokud by to bylo účinný, šel bych taky do toho, jsem taky takový samouk, co jde a rád si opraví sám. Na e bay prodávají tzv. pixel reparatur, což asi bude nějaký spešl lepidlo až z Austrálie (Australian technology) kterým se ty proužky přilepí, nelepí se ty proužky nakonec po celý ploše k tomu spodku? Je ta patla z tý pistole dostatečně pevná? Ze zkušenosti o těchhle tyčinkách v tavný pistoli docela pochybuji, i když jí taky mám doma.