dostala se mi sem komárova sedma abych to doladil po Perfektovi, ale todle se fakt nedá, je hezké že mě perfekt tak pěkně pomluvil, ale todle mi nedá neragovat.
to auto je po výměně motoru ještě v horším stavu, a troufám si říct že peníze co komár u perfekta zaplatil mohl prochlastat a byl na tom líp
dovolím si reagovat
- výměna motoru - 230tis. Km
motor jede
- nové těsnění pod ventil víka
víka chčijou dál, jelikož nikdo nevyměnil přitlačovací gumičky takže to teče přes ně i přes víka samotná (nedostatečný přítlak)
- přetěsnění všech servo hadic
servo teče jak niagára, na servonádobce chybí vymezovácí válečky
- kompletní demontáž LPG
tak takovou prasárnu jsem dlouho neviděl, všecky trubky usekané, z auta na několika místech čouhají měděný trubky, nikdo se neobtěžoval s tím to vytáhnout, pod autem to normálně trčí všude kde může, na autě je dokonce i tankovací hrdlo, nedej bože kdyby si to od komara někdo pujčil a napadlo by ho natankovat LPG. taky se nikdo neobtěžoval nasadit zpět průchodku po kabelu od přepínače, ráj pro hlodavce, určitě se jim v tom interieru bude líbit. Jo a nádrž nikdo nezastavil, normálni ji dovezl v kufru otevřenou, a pochybuju že si komár řekl že si jen tak otevře nádrž co mu perfekt dal, schválně co to udělá.
- výměna všech díky plynu rozřezaných hadic k webastu
to je hrozně fajn, jen auto od té doby netopí, asi to nebude uplně dobře zapojený, jedna vodní hadice vůbec nemá držáček ke kterému má být chycená a při běhu motoru o ni dře řemen,
- výměna vodní pumpy
taky hrozně fajn, jen je na ní viskospojka s obrovskou vuli, takže ta pumpa půjde rychle zase srát
- oprava hydrokufru
ale nikdo se už neobtěžoval přetáhnout hadice vedoucí skrz kufr tam jak to patří
-kromě toho od opravy nefunguje stabilizace, což se není čemu divit, když tam ani není zapojená, u motoru je víc utržených kabelů, lanko plynu taky nikdo nevyměnil, takže se komarovi už zasekl při kickdown, to musí být taky příjemné a bezpečné. není nasazený odtok pod stěračema, voda teče jen tak na převodovku a další věci, utrhl se silentblok od domečku olejového filtru, ten už nikdo neřešil(horní čast tam není, takže to někdo věděl a odmontoval), klidně at to drží na tom druhym, však nevadí až spadne celej domeček mezi vrtuli a řemen. našel jsem několik nezapojených konektorů v motorovém prostoru. je lepená hadice sání nějakou zelenou páskou, to nevím kdo udělal. kabel od lambdy visí pod auto, není natažen ani tak jak má byt, ani nikde uchycen.
komár mi auto dovezl at to spravím, ale todle se nedá, to je tak vyndat motor a udělat to znova a pořádně, tady bude lepší to poslat zpět perfektovi at mu těch pár drobností doladí, rád se mu pak za to co jsem napsal omluvím, zatím je to pro mě prasárna na ntou. u mě by todle byli opět vyhozené peníze.
pár foteček pro pobavení
https://jaraxnet.rajce.idnes.cz/velmi_o ... ovane_auto