je to konec roku 1996, už je to M62 bez vanočky ještě, v automatu. Celá černá shadowline.
Zatím jsem se ještě moc neprojel. Mám ji asi 2 měsíce, ale ladím ji na jaro, tak že trochu mě to stresuje, že mám takovou káru doma a nemůžu se projet!!!

Má pár problémů

Potřebuju udělat komplet brzdy, dál pořešit chladící okruh. Zjistil jsem že teče chladič vpravou nahoře strana u řidiče, když je auto zahřátý a otevřu víčko expanzky a držím trochu větší otáčky, tak stoupne voda a pak valí ven, nejspíš je to pěkně zavzdušněný, protože horní hadice je uplně měkká bez vody, tak že vodní pumpu taky udělám, nevím jestli má cenu dělat i termostat. Potom se mi zdá, že auto hlavně za studena i docela dost kouří na volnoběh bíle, nevím jeslti to není jen zimou a nebo tím, že už tak dlouho stojí a jen ji natočím jednou za 14dní nachvili. Nahrál jsem video viz. níže.
Ale neprodpadám panice, ptž co jsem s autem jel, tak problém nebyl, nepřehřívá se, emulze na víčku není, ve vodě taky olej není, topí, tak že to bude chtít dát dokupy, chladič, vodní pumpa, komplet novou kapalinu a ovzdušnit pořádně.
Jinak co se výbavy týče, tak docela pěkný, taková ta klasicka jako každá e38, plus např. vyhřívaný volant elektr., komplet sport. sedačky v elektr, skleněný šíbr, DSP, webasto, roletky vzadu, kožené tapce a spodek palubky plus tunel a zbytek doplním klasika

Jelikož nemám s autem nic najeto, tak nemám ještě žádné obstojné fotky.
Abych auto shrnul, tak :
PLUSY : nebouraná, minimum puchýřků, slušná výbava a ostrý vzhled, nikde nic nechybí, jako komplet je to kus auta!
MINUSY : chce to zapracovat na techn. stavu, lak byl extremně zašlej, tak jsem ho musel rozleštit. horší kůže řidičova sedačka a rukojeť tapce..
Tady video toho kouře

https://www.youtube.com/watch?v=suRrNjCrTOY