jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Uživatelský avatar
NORMANN
Příspěvky: 3721
Registrován: úte srp 26, 2008 8:03 pm
Bydliště: Blottendorf, Schönbach, Nickelsdorf (Erz.) (Erz.)

jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od NORMANN »

reaguju na tento příspěvek ve Fishmakerově vláknu:

http://www.7er.cz/forum/viewtopic.php?f ... &start=200
JaraX píše:
hacker píše:Já si zase myslím, že většina lidí už u těchto starých aut (právem) počítá s velkými náklady na údržbu, nezávisle na tom, o jak udržované auto se jedná. Proto trvají na nižší pořizovací ceně, aby měli rezervu na opravy. I u opečovávaného auta s jasnou historií se kupec pořád vystavuje riziku, že se do toho stejně vysype.. jako já :D Pak je lepší se na cenu "lepšího" kusu vyšplhat po vlastních, než na ni začínat.
ty jsi do toho tak nasypal protože sis nenechal poradit, pochybuju že tu dal někdo u benzína tolik do provozu (neberu dodělávání výbavy) co chce ta slabá 730D furt za peníze.

myslím že fishmakerovo auto je idealni za prachy co je nabizi, kdyby to dal na díly, tak dostaně i víc těch 150, schválně jsem si to spočítal, ale prostě tady to maj lidi komplet, ale bohužel tady je většina lidí idiotů a radši si za ty prachy koupí vydechlou 730D z roku 2001 bez výbavy než takovyho mazla co jezdí za pulku.

a už je to tu zas :roll: a tentokrát jasně napsaný, to se už nedá ničím a nijak okecat!
všichni kdo si koupí 730d a jiné dízly jsou u tohoto člena idioti! tak pánové všichni, kdo máte 7er v dízlu vítejte v klubu idiotů.
paxe tu jeden moderátor diví, že se seru do příspěvků a reaguju na toho, kterej se tu otírá o nás co máme dízly na každým kroku, sere se do nás a vysmívá se jednomu, že nedal na jeho rady :roll: a přesto si dovolil koupit dízla, no a jak jinak než v sociální výbavě, :roll: sám koupil 7er e38 benzín v sociálu a dal do ní, co já vím, 200 000,- za výbavu.
jarax prosím tě už se na to fakt vyser, sám jsi tu s tím svým antidízlbojem, co bojem! zuřivým nesmiřitelným džihádem proti naftě za největšího idiota!
dej majitelům dízlů tady na foru pokoj!
napiš si na vrata svojí dílny, kam za tebou jezdí tvoji klienti: VŠICHNI CO MÁTE 7ER V DÍZLU NEBO 728i JSTE IDIOTI a netahej to furt sem!
sám jsi dízla 730d měl a to že se ti támhle někde vysral na dálnici, víš sám moc dobře, že bylo proto, že si s tím jel jak prase - ruku na srdce!
na bmw klubu dostáváš za ty tvoje debilní kecy bany a výstrahy, tady užs to měl dostat už dávno taky!
taky si na bmwklubu ted dáváš bacha, co? ale tady si můžeš ASI dík některým moderátorům VOTVÍRAT BEZTRESTNĚ SVOJÍ NEVYMÁCHANOU HUBU A URÁŽET TU ČLENY 7er fora, jaxe ti zlíbí!
pochybuju, že by se tohle Fugovi líbilo, věřím, že by tě za tohle minimálně napomenul v SZ.
už se fakt prober! nikdo ti tady na to není zvědavej
I MY CO MÁME DÍZLY SEM NA 7er CHODÍME PROTO, ŽE JSME HRDÍ MAJITELÉ BMW 7er A ŽE MÁME SLABÝ SMRADLAVÝ MOTORY CO SE TŘEPOU JE PŘECE NAŠE VĚC, NAŠE SVOBODNÁ VOLBA!!!!
NECHODÍME SEM PROTO, ABY NÁS TU JEDEN MUDRLANT CO MĚL UŽ 3 SEDMY POUČOVAL, CO SI MÁME KOUPIT ZA AUTO!
CHODÍME SEM PROTO, ŽE SE TU RÁDI POCHLUBÍME, POKECÁME, CHODÍME SEM PRO RADY A NE PROTO, ABY JSME TU ČETLI URÁŽKY TYPU, ŽE VĚTŠINA LIDÍ JE TU IDIOTŮ, PROTOŽE SI KOUPÍ DÍZLA APOD.
přitom bys měl být rád, že si ty dízly lidi - idioti kupujou, ne? aspon se ti tvoří zástupy klientů před tvojí bránou, nemyslíš? :roll:

a všimni si, že se s tím už neseru do Fishovo téma, nezasírám tím jeho prodej, TVOJE DEBILNÍ KECY O TOM, ŽE NAFTA JE NA HOVNO TU ZABÍRÁ PŮLKU FORA!
ANO VŠICHNI UŽ TO VÍME ŽE NAFTA JE NA HOVNO!
TAK NÁM TO TU NESER 12X DENNĚ!

věřím, že v tomto se mnou bude souhlasit každý NEŠTASTNÝ majitel 7er v dízlu a vím i o pár členech tohoto fora, kteří mají i benzína a ty jaraxovo kecy o tom, že nafta je na hovno obtěžují už i je.
doby kdy jsme si z benzín vs. nafta dělali srandu ve vší slušnosti, jsou pryč.... :(
ted tu převládá výsměch a arogance, jarax je v této disciplíně tady na 7er bezkonkurenční lídr a je jedno, jestli něco zná, nebo umí, přece ho toto k tomu neopravnuje....
ne nadarmo asi na BMWklubu dostává výstrahy a bany.

nevím jak moc toto chování tohoto člena a hlavně urážení některých nás vadí vám ostatním, co máte dízly ale i těm co mají benzíny a třeba i LPG? ale mě to vadí dost, nevím, proč by jsme si tohle měli nechat líbit.
Naposledy upravil(a) NORMANN dne ned říj 21, 2012 10:43 am, celkem upraveno 1 x.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Uživatelský avatar
P3RF3KT
Příspěvky: 4307
Registrován: sob črc 09, 2011 2:16 pm
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od P3RF3KT »

ámen :!: :!:

něco na tom bude, i na bigu letos mi všichni řikali na Jaraxe vlastní názor.. nezávisle na sobě se bohužel všichni schodli
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
party_boy
Příspěvky: 84
Registrován: stř dub 06, 2011 3:40 pm

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od party_boy »

Ono všeobecně se tohle téma příliš hrotí. Ne jen tu, ale všude kde se o autech dá bavit. Snad jen na dieselpower.cz se lidi shodnou :mrgreen: Uživatel JaraX mi připomíná jednoho člena z ahc, kterej nadává zas na všechno co neni americký nebo japonský (P3RF3KT bude vědět :D ) Podle mě prostě takový uživatele najdeš všude. Ale většinou tihle rejpálisti vo tom ví strašně moc a taky hodně poradí, takže nějaký nadávky a tak bych bral s nadsázkou a snažil se je nijak nevnímat. Taky mam chrochrtáka smradláka TDS 8-) a znovu bych už do toho nešel, ale to tady nebudu rozebírat.

P3RF3KT > Prosim tě, přišlo ti ode mě to všimné za vinko?
Uživatelský avatar
100RM
Příspěvky: 691
Registrován: čtv srp 21, 2008 7:16 am
Bydliště: Prag
Kontaktovat uživatele:

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od 100RM »

Je mi to u prdele. Ja som do repasu benzina nasypal tolko, ze mi je este teraz z toho zle a to este furt neni v takom stave v akom by mal byt.
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
JaraX
Příspěvky: 2630
Registrován: sob srp 23, 2008 7:03 am

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od JaraX »

vy jste fakt z té nafty uplně zakomplexovaní, hrozně mě baví když člověk kterej tady hrozně obhajuje naftu, píše jak je 730d nejlepší na světe a jak benzína nikdy a proboha už vubec ne v LPG. pak ti ten člověk přijede na servis a ty ho svezeš v 745i na LPG a ten člověk je z toho tady tak v prdeli že najednou je jeho skvělá 730d na prodej. většina z lidí co tady obhajují naftu v pořadnym benzínu s pořadnym LPG nenajela víc jak par km, natož nějaké desetitisíce. ja najel se vším už statisíce, i přes 100tkm v 730d mě nikdy nenechala viset, nevím jak jsi přišel s jakousi sračkou o tom že jsem zustal viset na dalnici, když už tady něco píšeš, tak zkus aspon pravdivy věci.
pokud vím tak hacker vybiral mezi 740i a 730d, ja sam sem mu pomahal a zajištoval odtah 730d plus další věci a co mi říkal snejk co se mu na 730d vše vysralo, tak se fakt směju, protože už by ho vyšel i 740i na benzín bez LPG líp. ale tak si tady hajte svoje smrady, čekám kdy sem začnou chodit lidi s oktávkama. taky jsem měl naftu, taky jsem nechtěl vživotě o benzínu slyšet, ani by mě nenapadlo co bude o 10 let později. ted už když mám vyzkoušeny vše tak mužu hodnotit. a jak říkam, pokud bych kupoval novou F01, tak si ju koupím v naftě, protože tam už se pomrdá i nafta i benzín, LPG tam nedám a nafta žere min.
pokud vám tu tak vadím, tak není problém, stačí když mi sem do topicu napíše 10 lidi že mě tu nechcete a já to tady zabalím, stejně tady mnohem víc přispívám informacema než čerpám. pokud mě tu někdo chce, at se to nebojí napsat a stejně naopak.žbožnuju lidi co mi řeknou, ty vole, ten hacker, to je kokot, jak se mu furt mrdá ten diesel, ale ve skutečnosti sou s nim velci kamaradi a nikdy by mu to neřekli. ja se nebojím si hubu otevřit a říct svuj nazor, svoji zkušenost. je mi jedno co servisuju, jeslti naftu nebo benzín, ale není mi jedno kolik to toho člověka stojí, a pokud kamaradovi vybíram auto, tak chci aby měl nejlepší za peníze co do toho dá, a ne aby mi pak řekl "ty voe, proč jsi mi neřekl že je nafta nahovno".
chapu že naftu asi musí mit caknakis pro kteryho by bylo auto na plyn dalším omezením, chapu že kdo krade v praci naftu (i když s tím nesouhlasim) jezdi taky na naftu, ale nechapu lidi co daj přednost naftě s vyššíma nákladama před benzínem na LPG s nižšíma. btw tchán měl tady 535d a 530d a nespočetně krát jsme se dohadali ohledně nafty a benzína, protože o nikdy ani ve V8 benzínu pořadně nejel a benzín pro něj znamenal auto který musí furt točit a nejde odspoda. ted mu hledám V8 na LPG.
takže jak říkam, vyjadřete se k tomu jak chcete, stejně už dělší době zvažuju založení 7erLPG klubu, kde tydle diskuze řešit nemusím.
mě spíš normane zarazilo topic o převodovce u benzinu a nafty, hrozně jsi do mě ryl ale když ti hodně zasvědcenych napsalo že se opravdu kurví u nafty mnohem víc, tak najedno celé téma zmizelo. to je ale náhodička, zrovna když už se ukáže že pan velký norman nemá pravdu, tak téma zmizí.
BMW service expert - http://www.jarax.net
JaraX
Příspěvky: 2630
Registrován: sob srp 23, 2008 7:03 am

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od JaraX »

100RM píše:Je mi to u prdele. Ja som do repasu benzina nasypal tolko, ze mi je este teraz z toho zle a to este furt neni v takom stave v akom by mal byt.
ale kolik z toho jsi dal do motoru? a kolik z duvodu toho že jsi měl špatný plyn a přesto že to fungoval špatně si s tím jezdil dál až sis podpalil ventily?
BMW service expert - http://www.jarax.net
Uživatelský avatar
fredy
Příspěvky: 1626
Registrován: ned pro 14, 2008 5:54 pm
Bydliště: Severní Morava
Kontaktovat uživatele:

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od fredy »

Tak já bych to nebral tak jestli máš zůstat nebo ne, to je asi jenom tvoje věc jak se rozhodneš. Mě jsi pomohl hodně a věřím, že ještě určitě pomůžeš /už to tady na tebe chystám :lol:/ za což ti dík. Určitě máš skušenosti jak s naftou tak benzínem /lpg/, tak, že asi víš o čem mluvíš. Že sem a tam tady prolítnou ostřejší slova to mě osobně nevadí. Kdybyste věděli jak tady u nás do sebe šijeme kvůli F1 McLaren vs. Ferrari /já jsem McL/ tak toto je odvar a přitom zůstáváme pořád kamoši .. :lol: . Já jen vím, že máme /otec/ 524td a jezdí pořád, já jsem měl 525 tds a tam do roka odešlo vše, ale to je možná kus od kusu proto já už nechci naftu ani vidět.
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
JaraX
Příspěvky: 2630
Registrován: sob srp 23, 2008 7:03 am

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od JaraX »

tak nemyslím že to je moje věc, jeslti norman chce aby tady začal psát, že je nafta super at si každej koupí co chce, tak do toho já nikdy nejdu, zároven nemusím chodit na foru kde každymu vadim, nejsem maxiczech, kterej všecky sral a snažil se tam byt i když ho tam nikdo nechtěl, pokud mě tu nechcete, neni problem. hackerovi jsem řekl že už mu do topicu psat nebudu, zrušil jsem si sledovani topicu jeho auta a svuj slib jsem dodržel, fismakerovi pokud vím nevadí že jsem mu něco o dieselu napsal do topicu.
fredy a to je přesně ono, starej 524td byl nesmrtelnej motor, lidi se na tom vyučili a to je taky duvod proč sis podle mě koupil TDSo, byl jsi spokojenej s 524td a pak jsi šel do teda zase do nafty, a pravě tady je ta chvile kdy by jsi měl poslechnout zkušenějšího a misto TDS si rovnou vzit benzína, třeba by ti tehdy udělalo radost že by se objevil nějakej jarax a řekl ti, naftu neber, a ty bys ho bud poslechl a rovnou si vzal benzína na LPG a nebo ne, a jarax by se stal tvuj uhlavní nepřítel. z LPG pro tebe jsem neměl ani korunu, a kdyby jsi měl ted naftu, pravděpodobně bych na tobě vydělal víc, než do ted,ale je mi to jedno. mě jde víc o to že mi napíšeš někam na foru "ty jo, jaraxi díky, ten LPG je super, já jsem spokojen" a to je pro mě kluci víc než všecky peníze, ale není třeba stavět furt peníze na první místo. mít radost z toho že má někdo díky vám radost, to je víc než všecky peníze.
BMW service expert - http://www.jarax.net
Uživatelský avatar
Spooner
Příspěvky: 5363
Registrován: pát říj 16, 2009 7:12 am
Bydliště: Ostrava

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od Spooner »

Baví mě, jak se tady čas od času strhne diskuze na ostří nože :D.
Každý by se nad tím, ale měl dokázat povznést a nebrát to osobně. Pokud se někdo chce hádat, tak doporučuji diskuze na Novinky.cz :).
Tebe znám Jaraxi osobně a teď už znám vlastně i Normanna. Oba dva jste fajn kluci, tak nevím, co tady vyšilujete. V záhlaví stránky je napsáno http://www.7er.cz, tak snad to tak zůstane i nadále a nebude se muset forum rozdělit na benzínovou a dýzlovou část. Mě osobně je úplně jedno kdo s čím jezdí. Já si užívám sametový chod V12 s vůní benzínu a komu se to nelíbí, tak ten má smůlu a rozhodně tady kvůli toho nebudu vytvářet nové téma...
Nejlepší bude, když se všichni sejdeme na příštím BIGu. Tam si dáme pár piv a můžeme začít horlivou diskuzi na téma Benzín vs. Nafta. A komu by to nestačilo, tak si můžou dát do držky :lol:

PS: Nikdo odsud odcházet nebude, ale za trest sem každý přidá pár pěkných fotek 7er 8-)
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
caknakis
Příspěvky: 2908
Registrován: stř lis 04, 2009 9:01 am

Re: jaraxovo nesmyslný boj proti majitelům dízlových aut

Příspěvek od caknakis »

E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Odpovědět