Chcípá po studeném startu
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- herman17
Re: Chcípá po studeném startu
Ted me tak napdalo, kdyz jsem porad dolival vodu, ze bych tam mel dat na zimu nejakou nemrzku
kdyz uz jsou rano teploty kolem 0°C
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

http://WWW.BOZENOV.CZ
- oxik
Jojo, taky tenhle týden koupím v BMW, pojedu asi vyzkoušet i3
- herman17
Tak bych ji chtel zkusit. Ale ta akce uz asi neplati ne? Byl tu nejakej formular, ale meli vse obsazeny az do roku 3000 snad 
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

- volf-m
To si děláte prdel, mě to taky dneska 2x po sobě chcíplo
Jenže mám to teď trošku rozesraný, odpoledne se vrhnu na údržbu. Jinak já mám volnoběžňák i čidlo v airboxu nový, proto mě ještě napadlo vyčistit ty benzínový vstřiky, že by mě to nic nestálo, ale nevím jak na to abych to s tím ultrazvukem ještě nedodělal úplně.
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
- Loyd-Krismas
herman17 píše:No tak me to po prvnim nastartovani zdechlo a pak to jelo snad jen na 4 valce ... nejak jsem stim doskakal do mesta, kde se to preplo na lpg a porad to jelo tak na pulku valcu, takze v lpg problem nebude. Jak se to zahralo na provozni teplotu, tak uz to jelo dobrePodivam se jestli zas nemam olej u svicek, jinak volnobeznej ventil to asi delat nebude, leda fakt nejaky teplotni cidlo nasavaneho vzduchu, jak tu zaznelo... (to zni logicky ne? Kdyz to dela jen kdyzje venku zima...) to cidlo bych ale videl na diag jako zavadu ne? Jestli to bere nejakou prumernou hodnotu
Přesně takhle to mám taky. Při studeným motoru než se dostanu tak přes 2tis. ot. tak nejede, kucká, cuká pak už ok. Jen tedy mě už od výměny viscospojky nechcípe. Diag. mi píše chybu 140 termostat map cooling ale zkusil jsem vyměnit jiný termostat a nezměnilo se. Je to peklo.
BMW 750i 1996 E38

- volf-m
Mě diag nepíše nic a do otáček to dostanu, ale to zvednutí se z volnoběhu je takové nic moc cítím jak se tomu nechce.
BMW E38 750iA Individual
-
zzeli
Dnes rano to samy co 2 prispevky vyse
Jsem zvedav na zitrek rano. I ten start byl takovej tak tak, asi jako kdyz starej dedek lovi chrchel a nedari se mu
Diag jsem zatim nepouzil. Po zahrati motoru bezi normalne. Zvlastni, minulou zimu to bylo bez problemu. Bude to nejaka kravina vcetne toho volnobehu. Uz se tesim, az na to nekdy prijdu 
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
- volf-m
Kluci fakt nechápu, že nikdo nepřišel na příčinu. Vždyť tahle auta mají / měli i docela BMW guru. Ráno jsem si nastartoval, chcíplo to, podruhý to samý, tak jsem se na zahřívácí rituál vykašlal a hned vyrazil, v otáčkách to jelo. Pak jsem musel brzdit za nějakýho blba co nevěděl kam chce jet a asi ve 20km/h mi to po 2km jízdy zase zdechlo. Včera jsem mazal adaptace a to jsem asi neměl dělat.
Jestli se to bude opakovat, sedám do kompostu a fakt už nevím co s tím.
BMW E38 750iA Individual
- oxik
Mozna totalni kravina, ale vsichni to mame na stlaceny prdy, co zkusit pred vecerni chcipnutim prepnout na benzin? Nevim jaky vliv to muze mit, jen napad..
- volf-m
Já včera přijel, smazal adaptace a jel se projet ostřeji na benzín a dneska horší než včera.
BMW E38 750iA Individual