Jak vyřadit Alarm

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
T613

Re: Jak vyřadit Alarm

Příspěvek od T613 »

do e30 ze to slo tezko? :lol: zednik-eletkrikar :lol: prave u starych aut je to jednoduche jak pro opice a muzes se primo napichnout na jednotku centralu a ovladat s tim cele auto misto toho puvodniho dalkace, ktery uz nikde stejne nefunguje.

To je fuk jak se tomu nadava presne, proste to komunikuje pres sbernici a tam se dostanes s tim jablotronem jak pise regis, ale ten stoji 1/4 ceny auta :-)
Na cidla dveri se napichnout muzes, ale porad budes potrebovat dva ovladace jak pise snejk.

A co chces hledat ve vedeni? Origo klakson vychazi z velkeho svazku to same ty senzory dveri. Budes muset roztahat proste draty po celem aute ke kazdemu senzoru ktery si kam das nebo se napichnes na origo, proto je to slozitejsi nez stare auta. Kde je otresovy nevim, to ti rekne snejk :-D
Tomas V8

Příspěvek od Tomas V8 »

Zedník - elektrikář? To je dobrý :lol: Neznáš - nesuď! Lidi co viděli mé bývalé auto (Ivo i Kamil) vědí že to je odborník, páč já si vždy navymýšlím milion pí.ovin a on to realizuje. To co mám vymyšleno do sedmy, tak to bude pecka a vím, že mi prostě řekl, že to bude jednodušší jak u tříci ;) Holt ale montuje převážně koncerny :? Ikdyž nedávno dával Magica do X6.
T613

Příspěvek od T613 »

vzdyt sranda, potom bud rad ze tyhle auta umi levou rukou :)
a davat magica do x6 je taky dobry ulet, ale to pripisuju tomu ze "lidi jsou divni" (jako ne ten elektrikar) :lol:
JaraX

Příspěvek od JaraX »

ježiš mě se libi jak každej radi a nikdy magicar nemontoval,

ja ho montoval do dvou e38 a chodí to super, vše se ovlada jen ovladačem magicaru, kliček se používá jen na start auta, vystup z origo alarmu se napojí misto vstupu čidla magicaru, jelikož origo alarm ma milion čidel o kterych ani nevite, jako čidlo ve skle kvuli rozbiti apod, čidlo polohy zadních oken atp.
a zapojuje se to uplně normalně na motorky dvěří, žadnej canbus se neřeší.
BMW service expert - http://www.jarax.net
Conscious

Příspěvek od Conscious »

Origo alarm teda osobně nemusím ale lepší než nic no. :( :? Dělal jsem s autem různý pokusy co teda ten alarm zachytí a co ne... mno a teda zachytí akorát otevřený vrata nebo kapotu,jinak jsem mohl pěstí bouchat do oken atd. a prostě byl ticho. A taky se mi nezdá jak piští - prostě strašně nepříjemnej nepřerušovanej tón,jako když vám píská v uších. Žádný blikání světel,troubení atd se nekoná. Nevím jestli to tak má být. :oops: :cry:
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
Tomas V8

Příspěvek od Tomas V8 »

Tak to už máš asi nějakej dobastlenej, páč ten origo je klasický klakson co troubí přerušovaně, prostě to zní jak nejlacinější šunt, co se montoval do škodovek :( Ikdyž v té době ..... ;)
Regis

Příspěvek od Regis »

Neni to vysoke piskani z interieru? Nevim jak BMW ale nekdy se davaji do interieru cca 120dB piezo repraky abys zlodeji zneprijemnil zivot...
e39 '02
Conscious

Příspěvek od Conscious »

to netuším odkud to jde ale je to tak nepříjemný že ti z toho za chvíli bžuní hlava. :roll: A to stojím venku a auto je zavřený,stačí odblokovat kapotu a zamknout auto a po jen nadzvednutí kapoty se rychle rozbliká dioda na palubce a pak to takhle píská. Ale alarm jako takovej tam asi není nebo nemaká. :oops: :?
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

já mám originál alarm, blinkry se při činnosti rozsvěcují, blikají, ale klakson netroubí, měl jsem ho venku ale nedá se rozebrat, je zalitej, vyzkoušet nevím, jak, jdou z něj 4 piny, nevím jaký do toho jde proud. všiml jsem si, že je v tom zalitý i akumulátorek. nevím co s tím mám dělat :( je to od doby co jsem to koupil.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Odpovědět