Za trest bych ti dal nějakou běžnou 1,4-1,6i třeba fabii či fiata apod aspon 14-20dní. A po tom mučivém ježdění bys byl v 728i blahem bez sebe. To jsem si vyzkoušel a je to prostě tak.
Zvuk 728i se staženým oknem je super. Není tak dokonalej jako V8 ale kolegové v práci mi sami říkali že zvuk je pecka a zní jak monstrum a je cítit síla auta. Prostě bud máš špatné uši nebo něco s výfukem ale já se nemohu nabažit zvukového podání R6 benzínu v e38. Ty výfuky jsou krásně odladěné a má to takový příjemný sound doprovod. Nesmí bejt v blízkosti V8 to je jasné ale mezi těma srajdama 3-4válců a chrochtacích aut je to prostě pecka a symfonie prostě nádhera. Často se přistihuji jak stahuji okénko a užívám si to bez radia...
U 5er ten zvuk je uplně jinej není tak odladěný a má jakoby jinej přízvuk. a zase budu se opakovat pokud je v blízkosti V8 tak ta jedinná mi dokáže zkazit/udělat radost ... protože je to jedinnej zvukovej projev co miluji nejvíce ... i V12 je pecka a masakr ale ta V8 je prostě úžasná to přiznávám to bublání je super.
Nic to jen od jednoho nadšence pohled.
Ty auta jsou dle mě pecka všechny.
Ale chci tím říci že i 728i dokáže dělat majiteli radost a i v 728i dokáže manželka řvát at se uklidníte a zpomalíte jak ve městě tak venku mimo město.
Je pravda že bych rád V8 to nepopírám ale jen jako víkendovku.
A 728i na denní ježdění.