kavorar z bazoše metodou, "chci za něj 22" "Dobrý den, pane, mužu vám nabídnout 14, sice to není 22, ale máte to hned, dneska odvezu, dneska platím cash. už nikdy se neuvidíme, nechci žádnou záruku" 3 lidi tě pošlou doprdele, čtvrtej na to přistoupí. hlavní je byt slušnej, jako moc se omlouvám že otravuju a pokud vás tu uráží hned muj mail smažte, nebo mi to hned zaveste, omlouvám se a přeju pěknej den. tak jsem koupil do obývku harman kardon zesík, pan chtěl 10, platil jsem 5, tedka minulej měsíc autosedačku, hned 1/4 ceny dolů. Prostě lidi potřebují prachy a slovo hned je magické. nesnáším lidi co ti na auto za 300 zavolaj že to v žadnym připadě nemá cenu 300, jeslti jsem se neposral. ale když ti někdo zavola "pane nabízím 200 férově" tak si ho klidně napíšu.
z mé zkušenosti neznám člověka co by se musel prezentovat Fkem nebo Gčkem, jen jeden známej má Sko od nova a předtím měl pežot 607 a v jeho oboru vypadal jak socka a neměl kšefty, ale většinou je to naopak, čím lepší BMW, tím méně kšeftů. jde o to s kým pracuješ. lidi co netočí měsíčně milion spíš sere že jezdíš v BMW. lidi co moc nerozumí autům tipujou moji sedmu do 5 let stáří, už pár lidi řeklo i funglovka, což mě vždycky pobaví. a kolikrát někdo kdo tady přijde řekne že Fko je starší než Ečko, lidi to prostě nepoznaj. jen na E39, e38, E46 řeknou že to je moc stary.
jinak asi před rokem mě vyšetřovali policajti, zákazníkovi ukradli auto a on jako potencionalniho pachatele uvedl mě protože prej umím nastartovat auto přes diagnostiku (že mu to nejelo a ja smazal chyby a pak už to chytlo to už neřekl

), navíc jsem mu nabízel že hodíme fotky jeho auta na klub, třeba se najde, tak řekl že nic hledat nebude, od toho jsou policajti a že měl havarijko, takže si ho spíš nechal ukrást sám a potřeboval je přesměrovat. každopádně mi to tady PČR prošmejdili, stály tady samý E65, E53, E60, no a ten policajt mi říká "aha, vy ani neděláte a takový auta jak měl pán, (E60), tady sou samý zánovní a ten pán měl 13 let starý

to je jasný že to ani neumí najít, když vidí E60 tak řeknou, to ne není ono to má dva roky, a hledají asi tak E34