Třeba já osobně bych si dokázal v garáži představit 550ku 4,8i motor a 270kw pokud by měla vysokou výbavu a v TOP stavu se 150 tis km najeto tak by to bylo moc fajn ikdyž ty auta stojí cca 3kila. No zase nadruhou stranu za to máme 2x e38 740iL v pěkném stavu případně 750iL e66 že ?
Ale mít pár korun na auto tak jasně nějakej krám co mi prodají za 20-40tis co vypadá ok a má taky výbavu proč ne ono to bohatě stačí a nebojíš se o to. Nijak tě neoslní ani nenadchne a svoji práci splní. A co víc má hodně místa a velkej kufr.
PS: Perlička já jsem taky nějakej čas hodně jezdil s e38 kdy nic nechtěla ...akorát poslední rok toho přišlo nějak moc bohužel. A to samé se ti může stát s Fordem. Budeš dva nebo tři roky spokojenej a pak se ti vysere x věcí a budeš se divit. Pak ty opravy budou v ceně toho auta ... nevím za kolik jsi jej koupil ale tak to někdy prostě je. Pokud má auto 250tis km origo najeto nic to není ...ale pokud má 400 a více už se toho ozve daleko více a ktomu roky ---to dělá taky dost.