Dalších pár podnikatelů jsou moji známí a dokonce v rodině a mají taky pěkné příjmy a nikdy jsem to neřešil.
Na druhé straně jsou děti bohatých rodičů co si mohou statisíce utrácet hlava nehlava a neví co to je poctivě vydělávat prachy. I takové znám a jsou schopní do aut naflákat statisíce bz mrknutí oka jelikož to nejsou jejich peníze a celkově jejich život je za peníze svých rodičů to už je o něčem jiném, tak ty jsem právě myslel že to mají bez práce.
Nepoctiví podnikatelé i lidé na vlivných místech jsou taky ale o těch se nebavím.
Já prostě vidím že málokdo z lidí prostě jde a dá takovou dardu do auta e32. A spíše mě to překvapilo že to stojí tolik a že je schopný to ustát u ženy a obdivuji to, at už člověk podniká nebo je zaměstnancem.
Třeba včera jsem s kamarádem řešil auta má plat přes kilo měsíčně a není ochotnej do auta dávat skoro ani korunu. Max nutnej servis. Přistupuje k tomu uplně jinak. A to je poctivě vydělávající člověk a tvrdě vydělává 12h prací ve firmě.
Tak o čem je řeč pánové ? Jste oba dva uplně mimo a přesně takové kecy co máte vy dva, když nevíte o co go rozvrací náladu na fórech aniž by jste vůbec věděli která bije.
Více to nemá cenu rozvádět v tak pěkném tématu o autě nemají blbé řeči co dělat. Ale reagovat jsem musel.