V sobotu jsem se natrápil s pružinama. Než jsem je tam dostal, než se mi podařilo usadit horní uložení...tak to mi zabralo skoro celý den. K večeru jsem do ramen nalisoval silenty, ty šly jak po másle, takže po celem dnu uleva. No a v neděli jsem vstal v šest ráno, nasnídal jsem se a šel jsem skládat.
Všude kam jsem dostal momenták, tak jsem dotahoval na předepsaný moment. Snažil jsem se vše udělat s co největší precizností. Vypotřeboval jsem čtyři odmaštovače, prostě aby vše šlo do čisteho. Dokonce i dotažení ramen proběhlo pod zátěží, tak jak je napsáno v manuálu.
No a verdikt? Smíšene pocity.

Začnu pozitivy. Hned po vyjetí z garáže na Rosice je pěkně rozmr.. cesta a tam mě čekalo překvapení. Auto je plavne, poskakování je pryč, prostě paráda. Na te špatne ceste se auto hezky pohupuje a je teda dost komfortní, fakt jsem byl překvapený. Obrovský rozdíl.
Jenže ted negativa. Zkusil jsem to rozpálit (no rozpálit, ta V8 je na te rychlosti hned) na 170km/h a potom jsem prudce brzdil, abych stihnul sjezd z dálnice. No a zase jsem cítil chvění od přední nápravy

Jinak v nižších rychlostech vibrace zmizeli.
No a druhá věc, co mě trápí snad ještě víc, je jak auto vypadá. Na fotkách z tohoto pohledu je to ještě fajn, ale nejhorší je pohled zezadu a zároven z boku a z boku. Prostě to auto ztratilo takový ten look, kdy vypadalo z každeho úhlu skvěle. Leží to strašně na prdeli a vůbec se mi to nelíbí. O víkendu chci zkusit přenastavit nivomat. Fakt by mi stačilo, kdyby se zadek zvednul o centimetr. Nic víc bych nechtěl. Pak by to vypadalo skvěle.
Ted musím přečkat pracovní týden a v sobotu se na to podívat. Nedokážu ted myslet na nic jineho, Jsem trochu zklamaný a napjatý, snad to půjde o centimetr zvednout.