E32 750il HL

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
T613

Re: Dannyho HighLine

Příspěvek od T613 »

tak tak nic nestrikat proboha, bud sede nebo bezove original :)
norman by tam jeste nacpal modre ledky do osvetleni jak ho zname
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

díky za rady...zkusim to nějak dostat ven...snad nic nikde neutrhnu... :)

jinak strop je ten světlej krémovej...takže zůstane tak jak je...potřebuju ho dostat ven jelikož je ta látka nad zadníma sedačkama odlepená a visí tam...

ta elektrika mě fakt děsí víc a víc...sem na to fakt zvědavej...

eště malej předběžnej dotaz...nechali by ste originál světal, nebo změna...???našel sem celkem pěkný černý dopředu a ty crystal dozadu...ale nevim jak by to na tom vypadalo...
Obrázek

stále som ten vyjebaný vagabond čo po sídlisku jezdí černým vyjebaným báwom...
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Snejk píše:co ho to nabadaš takovej tuzink střikat to na černo :) ... čeče nemusi jit dolu nic. ja sem dělal strop na sve 750iL a nemel sem venku ani sedaky jen sem je sklopil jinak tam všechno bylo ( a taky to byl highline ). z kratke se mi to podařilo taky vydolovat sice to už chtělo praskat ale šlo to.
hoši! to je podle vkusu každýho soudruha! ;) nikoho k ničemu nenabádám.
T613: mě se tam ty modrý ledky líbily a basta, v E38 mám bílé. a v kufru zelené ;) v E30tce jsem měl taky zelené. mě se zas nelíbí obyčejný světlo ze žárovky, navíc to má proti těm led sulfidkám obrovskou spotřebu energije a děsně to topí. ne vtom mně nikdo nepřesvědčí, že obyčejný žárovky jsou lepší. lepší modrá světla v interiéru, než vystavenej nějakej starej nefunkční samopal v kufru. :lol:
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Danny.Sp píše:díky za rady...zkusim to nějak dostat ven...snad nic nikde neutrhnu... :)

jinak strop je ten světlej krémovej...takže zůstane tak jak je...potřebuju ho dostat ven jelikož je ta látka nad zadníma sedačkama odlepená a visí tam...

ta elektrika mě fakt děsí víc a víc...sem na to fakt zvědavej...

eště malej předběžnej dotaz...nechali by ste originál světal, nebo změna...???našel sem celkem pěkný černý dopředu a ty crystal dozadu...ale nevim jak by to na tom vypadalo...
mně by se víc líbily originál světla. když tě ta elektrika děsí, tak si všechno fot, jak to bylo, kdo ví, kdy to budeš skládat, třeba si to už pak nebudeš pamatovat kde co bylo a jak, i když většinou jsou všude různý tvarový štekry, který jinak do sebe nezapadnou, než správnou variantou.

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
T613

Příspěvek od T613 »

Ty zadni cire svetla ... na to zapomen to je hruza. Predky taky nech original. Ja tu mam cerne helly ktere jsem si zrepasoval a vypiplal a stejne mi tu lezi v kresle, protoze na aute se mi nelibi. Jelikoz mam vsechno chromove tak to k tomu nejde. A taky se nehodi k blinkrum vubec. Cerne svetla + oranzove to je hruza. Ja mam bile blinkry a s tou cernou to taky nejde. Muzes je striknout sprejem, jenze to je zas taky nic moc. Mozna by se hodily na shadow packet kde je vsechno cerne bez chromu. Ale zas je to tvoje auto :-)

Norman: no kdyz jsi takovy setril energii tak existujou i bile ledkove zarovky a ne modre :lol: Pak to nemusi vypadat jak u 18 letych veminek pred diskotekou :lol: Jako kdyz jsem s tim autem nekal jel a rozl to tak se tomu kazdy smal, ze se za bricho popadal ... ale to je tvoje vec dej si tam treba svicky :lol:
A samopal nechej byt ... kdybych ho na tebe vytahl na parkovisti u lidlu tak se na nic ptat nebudes s prackama nahore :lol:
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

proč zrovna u lídlu? co kdybys stál u kauflandu? :lol: neboj, já mám pro takový kulometčíky uděláno, jen to tu radši nebudu rozvádět. ;) :D a navíc než se samopalem rozkoukáš, budeš mít v hlavě díru od magora, kterej bude mít na rozdíl od tebe funkční bouchačku. tak s tím radši neblbni, nerad bych přišel o sqělýho dodavatele náhradních dílů. ;)
no a to že se modrým světlům na zlínsku smějou děti je mi celkem fuk, tady se tomu nikdo nesmál a kdybys pořádně četl můj příspěvek ty kluku ušatá, tak bys se tam dočetl, že ty bílý led sulfidky mám ve svý E38mě, mám je tam skoro celou dobu, co to auto mám, takže asi 2 roky. ;) :D

Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

to co rozebírám si vše popisuju a značim...ale děsí mě ta elektrika co je tam už teď vypojená a zbastlená nějakym kutilem předemnou...

jinak ty světla se mi líběj...chtěl sem je dát i na E30...ale přece jen to sou uplně jiný auta tak si to nějak nedokážu představit na tý 7er...navíc ty přední maj ty divný kroužky se čtyřma žárovičkama a dost divně to svítí...chtěl bych ty klasický kroužky ale bojim se dyž ty světla rozdělám že už to nebude ono potom...že už to tak dobře neslepim nebo něco...ale tak na to mám eště čas to řešit... :D
Obrázek

Prox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prox »

T613 píše:..l. Ja tu mam cerne helly ktere jsem si zrepasoval a vypiplal a stejne mi tu lezi v kresle, protoze na aute se mi nelibi....
jojo, cerny svetla tomu fakt nesedi, proto jsem ty svoje jednomu prodal :lol:
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

uvidíme...na to ešrě čas... :)

dělá někdo nějaký koncový díly výfuku na 750iL...???ale ne žádný roury od okapů co řvou na 50km... :D
Obrázek

T613

Příspěvek od T613 »

Ta elektrika je fakt jednoducha jak facka. Ale je jasne pokud tam nekdo neco dodelaval tak je to na prd. Nejvic se dodelavaji ruzne centraly alarmy, ale to je vetsinou par dratu a lehce to poznas kdyz po nich pujdes a najdes nekde schovanou jednotku toho centralu made in china.

Jinak origo elektrika je v klidu. Vsechno ma svuj system a v E32 je to super ze cokoliv navic jako lepsi vybava ma svuj vlastni svazek ktery je jen nekde napojeny. Navic jsou ty svazky popsane takovyma nalepkama s cislama. Kdyz nebudes neco vedet tak to vyfot a rekni v jakych mistech se to nachazi a hned bude jasno :-)

Koncovy na 750 nikdo nedela ani v nahrade a bacha ma vetsi prumer trubek i jinak reseny koncak. Origo je s hranatyma tak ho tam nech a neres ptakoviny :-)
Vzdyt na tom aute mas kotel prace a zatim tu resis tuzing svetel a vyfuku :lol:

Norman: vsak to je sranda ja ho nikde nevytahuju, maximalne to ukazu nekde bokem kamosum. A nejsi v americe, tady bouchacku nosi leda podnikatele a takovy te otravovat na parkingu nebude, spis bezdomovec co somruje o rohlik. A beztak ho mam ted vedle PC na stole protoze ted by uz rezl v kufru :lol: Ja jsem to cetl ze mas bile, ale ty modre v e32 uz nezakecas :mrgreen: Kazdopadne je mam schovane takze kdybys chtel vyhodne ti je prodam zpet :lol:

Prox: ja vim ale tys mi poslal jen potkavacky, ja mam ted cele cerne ale i tak se mi to nelibi na mem aute s chromem. Zase jsem videl e32 bez chromu s cernyma kolama + cerne svetla a tam je to super. Uplne mafiozo :-)
Odpovědět