E32 750il HL

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
evlo

Re: Dannyho HighLine

Příspěvek od evlo »

Ja bych ruzovou sedmu bral hned, hned bych si nepripadal tak trapne a s bilym interierem by to byla bomba, jeste bych teda placl hello kitty na kapotu a misto BMW znaku na kufr.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

evlo píše:Ja bych ruzovou sedmu bral hned, hned bych si nepripadal tak trapne a s bilym interierem by to byla bomba, jeste bych teda placl hello kitty na kapotu a misto BMW znaku na kufr.
ja taky. a taky už je ten projekt rozjetej(bud ružova bo červena s hello kity samolepkou a všemi autodoplnky) primarně to bude auto pro mladou ale kdo s tim nakonec bude jezdit že.. samo že já.
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Snejk píše:
evlo píše:Ja bych ruzovou sedmu bral hned, hned bych si nepripadal tak trapne a s bilym interierem by to byla bomba, jeste bych teda placl hello kitty na kapotu a misto BMW znaku na kufr.
ja taky. a taky už je ten projekt rozjetej(bud ružova bo červena s hello kity samolepkou a všemi autodoplnky) primarně to bude auto pro mladou ale kdo s tim nakonec bude jezdit že.. samo že já.
no když tam ještě do toho přidáš ty tvoje chlupatý růžový a bílý myši, k tomu ty další vymazlený plyšáky, tak budeš cool.... :D budeš prostě určovat na 7er modu, směr, jakým se bude 7er moda ubírat. ;)
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
evlo

Příspěvek od evlo »

Snejk píše:
To bys me kurevsky nasral, ale kdybys tak predelal HLZPE a pak me ji prodal, tak bych se nezlobil. Samo, pouze v ruzove, cervnou neberu. Ja mam i nalepeku kitty 1metr ctverecni s piratskou lebkou na maslicce a zlym vyrazem, hec, jen se furt nemuzu dokopat to nalepit na bavo..
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

evlo píše:
Snejk píše:
To bys me kurevsky nasral, ale kdybys tak predelal HLZPE a pak me ji prodal, tak bych se nezlobil. Samo, pouze v ruzove, cervnou neberu. Ja mam i nalepeku kitty 1metr ctverecni s piratskou lebkou na maslicce a zlym vyrazem, hec, jen se furt nemuzu dokopat to nalepit na bavo..
hm bude to nejspiš e32/34/36 podle toho co se sežene všechny padaj v uvahu. tu nalepku ti zavidim ale u nas na smichově otevřeli novej kitty shop tak tam zajdu co pro mě mužou udělat... každopadně na HLZPE jsou kitty návleky na pásy + velmi luxusní kitty clonítko proti slunci dopředu.. to se užije hlavně na dovolený zas včetně kitty osušek. ale co mě nevic z kitty doplnku dostava je koncovka na vyfuk s tou kittyhlavou mašli a fousky, fakt to chce nějakou popelnici ze ktery trči vejfuky aby to tam šlo dát :D a samozřejmě kittypotahy...
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

tak to by mě asi muselo to auto nafackovat... :D ale jinak zajímavej nápad... :) ale asi na jiný auto... :D
Obrázek

stále som ten vyjebaný vagabond čo po sídlisku jezdí černým vyjebaným báwom...
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

co řikáte na tyhle kola...???chtěl jsem nějaký límcáky, ale tyhle mi docela padly do oka...

Obrázek
Obrázek

stále som ten vyjebaný vagabond čo po sídlisku jezdí černým vyjebaným báwom...
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

kola pekny ale mam za to ze origo je nej ale kazdyho vec tohle se mi libi na M5 treba ale na 750 il ?? nevim nevim ale jak rikam kazdej ma to svy kazdopadne jestli das novej lak a auto bude vypadat jako novy mely by i kola vypadat jako novy preci jenmo kola delaj auto ale origo je origo :D :D
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Me prijdou mooc pekny .) ale k tomu autu nevim, chtelo by to zkusit virtual.
Jinak kdybys dal auto komplet fo blacku, tmava barva. Cerny ledviny tak to bude ultra skvela kombinace...
Naposledy upravil(a) Michelin dne pát lis 27, 2009 11:41 pm, celkem upraveno 1 x.
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Danny.Sp píše:co řikáte na tyhle kola...???chtěl jsem nějaký límcáky, ale tyhle mi docela padly do oka...

Obrázek
když chceš slyšet názory druhých, co na to říkáme, tak tady taky jeden názor: že se mi nelíbí černá kola, to tu někteří vědí, obzvlášt Michelin,že? :D i když jsem zjistil, že existují vyjímky, na některých autech i slušejí. ale nelíbí se mi když černá kola mají bílej, nebo hliníkovej rantl, vypadá to jako ruská vojenská auta, v tvým případě mi to připomíná kola z párovky s tím rudým rantlem, k tomu ještě na černý auto, vyznávám prostě hliníkový kola v barvě hliníku, leštěnýho hliníku, myslím, že tomu říkají elox. paxe mi líbí určitá kola, která vypadají, jakoby byla chromována, nevím, jaxe to dělá, zatím jsem to neviděl zblízka na vlastní oči.
ale jak tu napsali všichni přede mnou:je to tvoje věc, dej si tam třeba žlutá, nebo růžová kola, je to tvoje auto, ty s tím budeš jezdit. ;)
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Odpovědět