Množství paliva L-P strana

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
hajdulak

Re: Množství paliva L-P strana

Příspěvek od hajdulak »

tAK TO JSEM RAD,ZE JSI SE NEURAZIL ;) :)
ObrázekObrázekObrázekObrázek
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

ono se to tu někdy nezdá, ale je to tady většinou samý čeek v pohodě kterej to má většinou v palici srovnaný. :D
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
JaraX

Příspěvek od JaraX »

kurva člověk sem občas nestihne jit a vy tady vyplodíte tolik pičovin, jak mam kurva prodat sedmu s takovou, dyt komu bych chodil radit :D

budu hovořit z praxe u 740i, 730D a 750i, sou všude skoro stejny nadrže, obě maj jednou čerpadlo, sou propojeny několika trubičkama, je to dost složity, ale žadny přečerpavani v nadrži se neděje, teda častečně, to čerpadlo je totiiž v takovym koši napojeny na další trubičky, takže je možny že tím jak tlačí do motoru teče nafta i benzín i někam bokem např do vyvodu pro webasto kvuli ozvdušení apod protože když mam v autě pul nadrže a zespodu odpojím trubičky k webasto, nic nevyteče a vedou k tomu vevnitř v nadrži trubičky, takže webasto si evidentně bere benzín z pravě pulky, nikoli z leve kam je připojeny,

co se týče plováků tak sou tam dva, na každe pulce jeden, součet hodnot je pak považovan jako hladina paliva, pokud jeden plovak nejde vubec, IKE to pozna a vyhodnotí ho jako vadny a nasledně používá jen jeden plovák X2, prostě si tu hodnotu nasobi, tudíž pokud mam v nadrži 40 a 40 litru, celkem tedy 80, odpojím jeden plovák bude nadrž pořad ukazovat 80, pokud ale jeden ohnu, bude ukazovat špatně, muže ukazovat třeba 50, u 730d byly oba plovaky odchliple od osky po ktere jezdi takže to ukazovalo sem tam, jeden jsem spravil, druhej ještě ne, ted mi to ukazuje kolik je tam nafty ale při brzdění, prujezdu zatačkou apod, se mi mění stav v nadrži a hlavně pobíhá dojezd :D
což je docela prdel, když jedu zatačkovou trat tak dojezd si běhá třeba od 100km k 200km.
BMW service expert - http://www.jarax.net
Odpovědět