JaraX a jeho indvidual 740iA

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
JaraX

JaraX a jeho indvidual 740iA

Příspěvek od JaraX »

tak jsem se konečně dostal k tomu sem něco napsat
takže auto je
740i e38 jedna z prvních, 12/1994
za sou historii si prošlo dlouholetym trýzněním, nějaky prasata se na tom vyřadily, nejdřív tuningovy narazniky, pak desny vyfuky, stříbrný neorigo autoradio, kabely taženy autem přímo vnitřkem, ani pod kobrecem to nebylo, pulka věci nefunkčník, jen ten den co jsem to dovezl jsem vyměnil asi 10 sufitek ve vnitřním osvětlení,
za dobu co auto mam sem spravil vše nefunkční a vylepšil prakticky vše. aktualně:

motor: serie M60B40
převodovka: 5HP30 klasika, s možností manualního řazení, po repasi měniče a výměně oleje
podovozek: serie podvozek vpředu s novyma tlumičema Billstein s regulací tuhosti
vyfuky na zakazku, ale pujdou pryč, už jsem zestarl a chci ticho :) takže tam pujdou vyfuky ze 750i,
kola style 32,
autoalarm magicar s dalkovym startem

vevnitř je komplet 750kovej bežovej interier, přední contour sedačky s vyhřevem a dřevěnyma lištama zezadu,
zadní sicny sou s elektrickyma opěrkama hlavy (automaticky vyjedou po připoutani) a samozřejmě jsou taky vyhříváne
elektrický volant s pamětí,
boční manualní roletky, zadní elektrická roleta
bežový hlavní koberec v autě, nové originální béžové velury
bežováí stropnice s čidlem alarmu, přední lampička s chrom a dřevěnou dekorací a diodama osvitu řadící páky,
zadní boční lampičky dřevěné s fukncí násvitu sloupků
palubní deska v kuži, dveře v kuži s dřevenýma popelníčkama
digiklima s novějším panelem a funkcí rest, s možností regulace teploty vzduchu vzadu
telefon
navigace s TV, 4:3,
elektrický kufr,
repro
přední Axton 2.5
zadní Axton 2.5ES
zesilovač axton petikanal,
kabely audio všude 2x2,5
v kufru zesilovač Axton petikanal
kapacitor
origo DSP woofer na platě
v kastlíku zásuvka na 230V s dálkovým ovládáním, v kufru druhá zásuvka 230V, možno zapojit přístroj do 2000W
DVD přehrávač s tunerem v kastlíku napojeny na origo navigaci a ovládaný přes origo volant
vypínače místo popelníku
stoboskopy v předních světlech
xenony v tlumených i dálkových světlech
dvojitá skla s foliema suntec
vnější zpětna zrcatka samozatmavovací, el. vyhřívana, el. polohovatelna. el.zklopná.

update výbavy

205 Automatic Getriebe
214 ASC+T
216 Servotronic
240 Lederlenkrad
245 Lenksäulenverstellung elektrisch
249 Multifunktion für Lenkrad
265 Reifen Druck Control (RDC)
302 Alarmanlage
313 Außenspiegelpaket
314 Frontwaschdüsen u.Außenspiegel beheizt
315 Heckscheibenwischer
316 Automatische Heckklappenbetätigung
319 Integrierte Universal-Fernbedienung
320 Modellschriftzug Entfall
346 Chrome Line Exterieur
352 Doppelverglasung für Türseitenscheiben
354 Grünkeil-Frontscheibe
386 Dachreling
415 Sonnenschutzrollo für Heckscheibe elektrisch
416 Sonnenschutzrollos
417 Sonnenschutzrollo für hintere Türseitenscheiben, mechanisch
423 Fußmatten in Velours
428 Warndreieck und Verbandkasten/-tasche
430 Innen- und Außenspiegel automatisch abblendend
434 Interieurleisten
435 Edelholzausführung
442 Getränkehalter
450 Beifahrersitzhöhenverstellung
459 Sitzverstellung, elektrisch mit Memory für Fahrersitz
473 Armauflage vorn
490 Lehnenbreitenverstellung
494 Sitzheizung für Fahrer und Beifahrer
496 Sitzheizung für Fondsitze
500 Scheinwerfer-Waschanlage mit Intensivreinigung für Frontscheibe
508 Park Distance Control (PDC)
520 Nebelscheinwerfer
522 Xenon-Licht
534 Klimaautomatik
536 Standheizung mit Fernbedienung
540 Geschwindigkeitsregelung
548 Kilometertacho
550 Bordcomputer
563 Lichtpaket
564 Innenlichtpaket
601 TV-Funktion
602 Bordmonitor mit TV und Bordcomputer
603 Fondbildschirm
620 Spracheingabesystem
638 Autotelefon Professional
672 CD-Wechsler 6-fach
761 Individual Sonnenschutzverglasung
785 Individual weiße Blinkleuchten
N6 Leder Montana
X1 M Textur Alcantara / Leder Montana
Naposledy upravil(a) JaraX dne pát říj 12, 2012 1:02 pm, celkem upraveno 4 x.
BMW service expert - http://www.jarax.net
fishmaker
Kontaktovat uživatele:

Re: JaraX a jeho indvidual 740iA

Příspěvek od fishmaker »

moc pěkná práce....ještě přihoď pár foteček, ať vidíme jak mazlyk prokouknul ;)
First EX: BMW e38 740i 6/1995 Obrázek
Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG Obrázek
Third EX : BMW f01 740i 3/2009 Obrázek
Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Jj chtelo by to treba stav pred a potom, mam rad takovy projekty a obdivuju lidi co si dovybavi auto vlastnimi silami ;)
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
JaraX

Příspěvek od JaraX »

zatím fota nejsou, ted jsem byl zase do jedne do rana v garaži, plany jsou ještě velkolepe, zamiloval jsem se do dvojitych skel tak pujdou na moje auto, webasto chci apod.
Prox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prox »

teda..dodelavat dvojity skla..to je docela mazec..kdyz sme u toho nejak jsem asi poradne nepochopil jejich smysl :)
JaraX

Příspěvek od JaraX »

Prox píše:teda..dodelavat dvojity skla..to je docela mazec..kdyz sme u toho nejak jsem asi poradne nepochopil jejich smysl :)
tak jsem si řikal, dvojity skla, nějaka blbost, ale na 730d je mam, jedeš 150, projede kolem tebe kamion, ale ty ho neslyšíš, jen vidíš, v tom autě je 30 procent víc ticho zvenku, náádhera prostě.
cely dělani obnaši kuchnout komplet dveře a přehodit stahovačky, gumy a lišty a dveří a samotny okno, vzadu se potom mění i ten malej trouhelníčke, ale neni přilepenej tak je to ok, a potom v autosklu nechat přelepit zadní okno, ale nesmí to prdnout a toho se doclela bojím. ted už jen sehnat nějaky auto ktery ma dvojity skla a hura do toho.

a opravdu to masakr neni, masakr bylo vyměnit analog klimu za digi, dodělat elektrickej volant, vyměnit interier, dodělat vyhřev zadních sedaček, dodělat elektricky zadni opěrky hlavy, dodělat komplet navi s TV apod :)
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

JaraX píše:
Prox píše:teda..dodelavat dvojity skla..to je docela mazec..kdyz sme u toho nejak jsem asi poradne nepochopil jejich smysl :)
tak jsem si řikal, dvojity skla, nějaka blbost, ale na 730d je mam, jedeš 150, projede kolem tebe kamion, ale ty ho neslyšíš, jen vidíš, v tom autě je 30 procent víc ticho zvenku, náádhera prostě.
cely dělani obnaši kuchnout komplet dveře a přehodit stahovačky, gumy a lišty a dveří a samotny okno, vzadu se potom mění i ten malej trouhelníčke, ale neni přilepenej tak je to ok, a potom v autosklu nechat přelepit zadní okno, ale nesmí to prdnout a toho se doclela bojím. ted už jen sehnat nějaky auto ktery ma dvojity skla a hura do toho.

a opravdu to masakr neni, masakr bylo vyměnit analog klimu za digi, dodělat elektrickej volant, vyměnit interier, dodělat vyhřev zadních sedaček, dodělat elektricky zadni opěrky hlavy, dodělat komplet navi s TV apod :)
Některý E38 mají dvojí sklo jen na zadním okně, např. moje. Co montáž el.otvírání kufru, to nebyl masakr? Už ti to maká? :)
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
JaraX

Příspěvek od JaraX »

NORMANN píše:
JaraX píše:

Některý E38 mají dvojí sklo jen na zadním okně, např. moje. Co montáž el.otvírání kufru, to nebyl masakr? Už ti to maká? :)
nemaka, zatím to není schopnej nikdo nakodovat, dneska s tím jedu po třetí do BMW :)
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

to jsou kurvy neschopný :roll: .... jsem nevěděl, že to bude takovej problém. :roll:
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
JaraX

Příspěvek od JaraX »

tak novinka, mam novej general modul novější verze a zítra jdu znova na kodovani, tak snad už.
Odpovědět