Té krásné osmičky moc líto Králíku, lidi jsou fakt prasata, nemají úctu k ničemu. Já se jen hrozím, až potká něco takového mě. Protože jestli ho chytím, tak ho na místě zastřelím.
Tak doufám, že bude brzy zase ok.
mno ty voe... taky jsem si tim prosel, akorat me zmrdi vypacili kufr, ukradli baterky a vystipali kabely od baterek -na tu vymenu se chystam uz asi 4roky a jeste jsem k tomu nesebral dostatek psychickych sil ...pak se snazili dostat do auta, takze poskrabany a lista kolem oken poskozena...a pac to bylo v zime a kufr nechali otevrenej, tak jeste jako bonus jsem v nem mel pul metru snehu
KAMIL740 píše:.....tady se strilej jenon policajti )))
Poldy mi ani nerikej... to auto mi vymleli 20m od odtahoveho parkoviste Mestske Policie... A ti meli celou noc zatazenou roletu na oknech = nic nevidim, nic neslysim, hlavne kasiruju za odtazena auta A to jsem na tom parkaci drive staval, nez si to mestskouni znarodnili a to doslova.... Puvodne to totiz bylo hlidane parkoviste, kde klidne mohlo stat otevrene auto a nic nikdo neukrad...
BMW 740i/LPG e38 '96 DG46479 - BMW 840i e31 '96 CC61121
presne vim kde bydlis ne ale aut tam maj dost porad KURVY nejhorsi me vybrali auto 3x pred barakem jeste omegu ani jednou nic neukradli nepovedlo se mel sem radio zezadu chyceny sroubkem ale ponicili co se dalo jedno sme ho dokonce chytali s kamosem ale stejne ta kurva nekam zdrhl do baraku asi ty devky to znaj po praglu zkus obejit zastavarny v nuslich a na zizkove vetsinou tam konci ale to je tak ze dokud bude poptavka po "levnych " radiich tak se toho nezbavite
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot ))
e34 525i spera rules elpídží by dejv ))
To radio je fakt kazdemu krom mne ale uuuplne nanic protoze druhou pulku mam ja! A to jak to ten debil urval, tak vystupy na zesilovac - draty urval... Takze by to musel letovat, zbytek nema, takze hrat to nebude a radio ladi do 90FM. Bez druhe jednotky lautr nanic. Debil zlodej.
Tak mne zas dostala e31 Jeden by si rekl ze v zimakach nemuze byt zadny zadrhel. Ale to by nebyla 8er... Jsem koupil uz na jare rafky z jine - rok 91. Ted jsem na ne nechal dat nove gumy, pohodicka. Dneska vlezu do monterek a zacnu to prehazovat. A kurna, sice jsou z 8er, ale v roce 91 tam byly vepredu normalni dvoupistky brzdy, ale na mem individualu mam ctyrpistkova Bremba a na ne se o milimetry to kolo nevejde. Proste je ten domek Bremb sirsi a vnitrek kola na nej dolehne. By mne jeblo Po dukladnem studiu ETK jsem si to i papirove potvrdil... Takze, jestli nekdo mate 5mm nebo 10mm podlozky a nemate pro ne vyuziti, tak mi dejte vedet.
Kralik píše:Tak mne zas dostala e31 Jeden by si rekl ze v zimakach nemuze byt zadny zadrhel. Ale to by nebyla 8er... Jsem koupil uz na jare rafky z jine - rok 91. Ted jsem na ne nechal dat nove gumy, pohodicka. Dneska vlezu do monterek a zacnu to prehazovat. A kurna, sice jsou z 8er, ale v roce 91 tam byly vepredu normalni dvoupistky brzdy, ale na mem individualu mam ctyrpistkova Bremba a na ne se o milimetry to kolo nevejde. Proste je ten domek Bremb sirsi a vnitrek kola na nej dolehne. By mne jeblo Po dukladnem studiu ETK jsem si to i papirove potvrdil... Takze, jestli nekdo mate 5mm nebo 10mm podlozky a nemate pro ne vyuziti, tak mi dejte vedet.
nic 1 mm to opilujues pilnikem ))))))
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot ))
e34 525i spera rules elpídží by dejv ))