E38 728i LPG
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
Re: E38 728i LPG
ja hodnotim ty tlumice jako ok. krom toho zadniho ale tam to taky neodskakovalo. proste jen to rachoceni z tech ramen. nic vic. spatne tlumice se na sedme moc neprojevuji ono je to takove houpave porad no. kdyby byly uplně KO tak by ti to skakalo ze silnice...

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
DDT
takže oprava zadní nápravy -15 tis. včetně práce a mnoha štědrých slev
ramena, čepy, tlumiče.........a do toho nepočítám již koupené horní ramena a pružiny
K tomu jsem dnes zjistil že v jednom místě je přední kapota více vysunutá než na druhé straně? dá se to někde regulovat? jedná se o dva až tři mm. Kdyby to šlo někde povolit a mírně s tím šíbnout.........
Umělec.....tedy předchozí majitel řešil opravy opravdu luxusně, jedna ledvinka nedoléhá, kouknu z druhé strany a tam vidím že je přichycená samořezem dlouhým 8cm, z toho 7,8 cm trčí ven do prostoru motoru
to musí být člověk fakt hovado aby to tam dal.
až seberu odvahu tak tu ledvinku rozeberu (dokonce to lepil) a opravím lépe, nejlépe origo výměnou......
ramena, čepy, tlumiče.........a do toho nepočítám již koupené horní ramena a pružiny
K tomu jsem dnes zjistil že v jednom místě je přední kapota více vysunutá než na druhé straně? dá se to někde regulovat? jedná se o dva až tři mm. Kdyby to šlo někde povolit a mírně s tím šíbnout.........
Umělec.....tedy předchozí majitel řešil opravy opravdu luxusně, jedna ledvinka nedoléhá, kouknu z druhé strany a tam vidím že je přichycená samořezem dlouhým 8cm, z toho 7,8 cm trčí ven do prostoru motoru
až seberu odvahu tak tu ledvinku rozeberu (dokonce to lepil) a opravím lépe, nejlépe origo výměnou......
E38......zase
-
JaraX
sem slyšel no jak jsi vyjebal s tím borcem který jsem ti dohodil, nejdřív si u něj necháš vše prohlídnout, zkontrolovat, nacenit a pak jedeš jinam, hoši s takovou se na vás mužu vysrat, člověk vám chce pomoct a vy s ním vyjebete.
BMW service expert - http://www.jarax.net
-
DDT
Jardo musíš šetřit emoce než něco napíšeš..........kor když to může obě strany leda nasrat a urazit.
Byl jsem u něj a s ním jsem se také dohodl. Nikam jinam nejdu a ani nepůjdu. Když dám slovo tak platí
To vyčíslení je od něj. Přístup měl skvělý, ceny taky, a bylo vidět že se v tom okamžitě vyznal. Vše ukázal a vysvětlil.
Nerozumím tomu proč bych měl jít jinam.
Byl jsem u něj a s ním jsem se také dohodl. Nikam jinam nejdu a ani nepůjdu. Když dám slovo tak platí
To vyčíslení je od něj. Přístup měl skvělý, ceny taky, a bylo vidět že se v tom okamžitě vyznal. Vše ukázal a vysvětlil.
E38......zase
-
JaraX
aha, tak to se ti omlouvám, ja pochopil z tvyho přispěvku že už to máš hotovy, víš jak, jde mi o to že lidi sou kurvy apod.DDT píše:Jardo musíš šetřit emoce než něco napíšeš..........kor když to může obě strany leda nasrat a urazit.
Byl jsem u něj a s ním jsem se také dohodl. Nikam jinam nejdu a ani nepůjdu. Když dám slovo tak platí![]()
-
DDT
jasný, v pohodě, volal jsem pro jistotu i tomu klukovi aby nedošlo k nedorozumění. Dělat to bude určitě on. A ano máš pravdu, lidi jsou všelijací..... 
E38......zase
-
JaraX
jo mluvil jsem s ním, je to od tebe hezký a ještě jednou se omlouvám, ten člověk je machr přes BMW a už pro mě moc udělal, takže bych nerad aby byl jakkoliv naštvanej apod,DDT píše:jasný, v pohodě, volal jsem pro jistotu i tomu klukovi aby nedošlo k nedorozumění. Dělat to bude určitě on. A ano máš pravdu, lidi jsou všelijací.....
-
DDT
však mi ukazoval hřbitov tvých kár co tam máš 
hele co s tou kapotou......je na to někde nějaká možnost to vyštelovat? stačilo by fakt vlevo o pár mm posunout
hele co s tou kapotou......je na to někde nějaká možnost to vyštelovat? stačilo by fakt vlevo o pár mm posunout
E38......zase
-
JaraX
kapotu si v pohodě posuneš na pantech, jen si je povol, a posouvejDDT píše:však mi ukazoval hřbitov tvých kár co tam máš
-
DDT
- tak CD s origo mapama co jaem v autě našel mi navi vyplivne stejně jako pálené.......takže poslední pokus hádám rozdělat mechaniku a zkusit vyčistit
- držák nápojů vepředu, předchozí majitel asi ujížděl na vrutech, teď mi vyjel, vypadl zespod vrut který ho držel zavřený. Držák nejde zavřít a pořád vyjíždí, navíc ta část s tím dřevěným dekorem v tom "protikusu" nedrží, takže držák jde tahem celý rozdělit
- výhřev zadního okna funguje, ale jak ho zapnu tak okamžitě vyruší rádio (ozkoušeno), jak ten panel vycvaknu abych ho zespod zkontroloval? nebo je na to jiný fígl? podařilo se mi šroubováčkem vycvaknout panel klimy zespod, ale jen se to vysunulo a už s tím za boha nešlo hnout, hrubou sílu jsem radši nezkoušel.
- držák nápojů vepředu, předchozí majitel asi ujížděl na vrutech, teď mi vyjel, vypadl zespod vrut který ho držel zavřený. Držák nejde zavřít a pořád vyjíždí, navíc ta část s tím dřevěným dekorem v tom "protikusu" nedrží, takže držák jde tahem celý rozdělit
- výhřev zadního okna funguje, ale jak ho zapnu tak okamžitě vyruší rádio (ozkoušeno), jak ten panel vycvaknu abych ho zespod zkontroloval? nebo je na to jiný fígl? podařilo se mi šroubováčkem vycvaknout panel klimy zespod, ale jen se to vysunulo a už s tím za boha nešlo hnout, hrubou sílu jsem radši nezkoušel.
Naposledy upravil(a) DDT dne čtv lis 04, 2010 6:54 am, celkem upraveno 1 x.
E38......zase