20ky hned prodej, na tom to auto nebude jak sedma ale jak trojka, i 18ky sou na sedmu tvrdý a celkem strop, long je nejlepší na pěkných 16kách, jen se pohupuje, navíc pokud máš EDC(ty drátky do tlumičů) tak si mužeš tlačítkem v interiéru přitvrdit tlumiče, navíc EDC v E38 automaticky vyrovnava nerovnosti v cestě a při prujezdu zatáčkou přitrvrdí vnější stranu takže je to celkově lepší, longy mají navíc nivelaci, tzn do zadních tlumičů ti teče olej ze serva a auto se samozvedá podle zatížení, narozdíl od debilních měchů co má konkurence a E39ky se to prakticky vubec nesere.pepabmw píše:právě sem si řikal že by asi stačil i ten osmivál ale zase když už tak už sice se toho trochu bojim že tam je tolik věcí na posrání ale všichni mě řikaj že se toho bát nemám. doufám že se vejdu do spotřeby 17 na sto. má to 20 palcový kolečka tak doufám že to nemá na spotřebu nějak extra vliv a ještě jsem se chtěl zeptat jak to je s odpružením toho auta co mu vedou nějaký drátky nebo hadičky od tlumičů nahoře. dycky nad tim přemejšlim ale nevimto má něco jako audi a6 na zadku ty měchy a dofukuje se to podle potřeby zatížení??? děkuju za vysvětlení
já jsem jak debil no
Poraďte prosím750iL tak z ní sešlo
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
JaraX
Re: Poraďte prosím e38 750iL
BMW service expert - http://www.jarax.net
-
pepabmw
Tyjo dík za vysvětlivky
už abych měl bmw taky takhle zmáklí
když ono to na těch 20kách je zase krásný
Mno uvidíme:-) Pokud to dopadne a koupim to tak stejně pujde teď na zimáky 
- Tomas750iL
na 20 je to naozaj tvrde navyse nevravim otom ze ti to vybije hned napravu a dva krat castejsie budes menit napravu...
15-16 obcas 17su fajn ale fakt pokial chces jazdit co je to ozajstny komfort tak si jazdi na 16 atd...
ak by si jazdil casto v inych statoch ako je napriklad DE tak tam je to v pohode kedze oni maju krasne cesty a kde su nerovnosti to je skor zazrak
a jednoznacne ber 750il spotrebu zvladnes a opravy takties neber to ako octaviuze kazdy mesiac sa ti to pokazi tam 90%percent veci co sa ti pokazi ta vidu maximalne na 300E a to MAX... tak isto zalezi kolko budes jazdit...ked najazdis 20 tisic mesacne tak pocitaj ze kazdy mesiac dotoho vrazis 1000E na opravy len tak...
proste lej benzin a onic se nestaraj ked sa nieco pokazi napis tu alebo pohladaj a setko tu je rospisane aj vsade inde ako to opravit kde to kupit
ja pokukujem po e32 starsi model od e38 takties v 750 a tam je spotreba o dost vysia a koncepcne ten motor je novsi v e38 cize vacsina nedostatkov je tam opravenych atd
koniec koncov je to V12 takze nieco to musi vydrzat...
a hlavne nepocuvaj nikoho kto ma fabiu 1,2 htp lpg ze to nemas kupovat budes lutovat atd...
15-16 obcas 17su fajn ale fakt pokial chces jazdit co je to ozajstny komfort tak si jazdi na 16 atd...
ak by si jazdil casto v inych statoch ako je napriklad DE tak tam je to v pohode kedze oni maju krasne cesty a kde su nerovnosti to je skor zazrak
a jednoznacne ber 750il spotrebu zvladnes a opravy takties neber to ako octaviuze kazdy mesiac sa ti to pokazi tam 90%percent veci co sa ti pokazi ta vidu maximalne na 300E a to MAX... tak isto zalezi kolko budes jazdit...ked najazdis 20 tisic mesacne tak pocitaj ze kazdy mesiac dotoho vrazis 1000E na opravy len tak...
proste lej benzin a onic se nestaraj ked sa nieco pokazi napis tu alebo pohladaj a setko tu je rospisane aj vsade inde ako to opravit kde to kupit
ja pokukujem po e32 starsi model od e38 takties v 750 a tam je spotreba o dost vysia a koncepcne ten motor je novsi v e38 cize vacsina nedostatkov je tam opravenych atd
koniec koncov je to V12 takze nieco to musi vydrzat...
a hlavne nepocuvaj nikoho kto ma fabiu 1,2 htp lpg ze to nemas kupovat budes lutovat atd...
V12
-
DDT
tohle ale platí za předpokladu že koupí auto o které se někdo pravidělně a dobře staral že..........v opačném případě aby měl auto v dobrém stavu 20tis a víc. (nápravy, převodovka, motor.....).
ono totiž záleží kolik na to má kdo peněz a co od auta čeká.......ono na rovinu fabie v lpg bude na desetinových provozních nákladech oproti sedmičce možná ještě méně, na druhou stranu pohodlí, komfort a bezpečí je taky jinde.....
ono totiž záleží kolik na to má kdo peněz a co od auta čeká.......ono na rovinu fabie v lpg bude na desetinových provozních nákladech oproti sedmičce možná ještě méně, na druhou stranu pohodlí, komfort a bezpečí je taky jinde.....
E38......zase
-
pepabmw
to mě je jasný že to bude jen pokud je to udržovanej kousek myslim že pokud člověk narazí na šopatnej kup tak to je opravdu na lano a větev protože dělat všemu generálku newim no 
-
JaraX
to si nemyslím, ono je to skoro jedno, ta fabie v 1,2ce ti sežere kolem 10litru pokud hodně jezdíš, nepočítam to že s tím jezdi děda klobouka za 5 litru, HTPčko v LPG žere kolem 10 litru furt, ta 750iL v LPG veme cca 15 litru při stejně jízdě, tzn tady jsem o třetinu víc, ale to co narveš do servisu HTP motoru co 100tkm co ti našetří na gumy na sedmu, já teda nevím co všichni kupujete za auta, ale vidím to na mě, snejkovi apod,já osobně jsem v tom autě furt, furt jen leju benzín a naftu a furt jezdím, občas se objeví závada typu prasklá hadička ostřikovačů nebo od pičusů v myčce zkurvený vyhřev řidičové sedačky, ale jinak to jde jak hodinky. podvozek na sedmě se dá pořešit za pár kaček, 10 litru tlumiče komplet, 10 litru komplet ložiška, 20 litru zbytek, tzn 40 litru komplet podovzek i s brzdama, ale pak na to auto 100tkm nesáhnu, něco jinyho je moje sedma, kde prostě investuju do výbavy, ale nafták jen jezdí. jak říkám, koupit dobrej kousek, 20tkč rezerva na opravy a jezdit.DDT píše:tohle ale platí za předpokladu že koupí auto o které se někdo pravidělně a dobře staral že..........v opačném případě aby měl auto v dobrém stavu 20tis a víc. (nápravy, převodovka, motor.....).
-
JaraX
ja ji udělal, za 200tkč se dá zgenerálkovat celá sedma.pepabmw píše:to mě je jasný že to bude jen pokud je to udržovanej kousek myslim že pokud člověk narazí na šopatnej kup tak to je opravdu na lano a větev protože dělat všemu generálku newim no
-
pepabmw
Tak to je pak pěkný 
-
pepabmw
Re: Poraďte prosím750iL tak z ní sešlo
Tak z ní nakonec sešlo, bohužel a nebo bohudík budu kupovat E39 4.4 litr v lpg. Dostal jsem nabídku která se neodmítá.

-
caknakis