tento projekt je totalni blbost, podle toho co pises nevis vubec co chces ani nevis na co to vlastne chces
JaraX a e36 344i Racing car
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- T613
Re: JaraX a e36 344i Racing car
to zase bude vyzivne tema
tento projekt je totalni blbost, podle toho co pises nevis vubec co chces ani nevis na co to vlastne chces
Pokud seres na brzdy a budes tam cpat podvozek od cinanu tak nechapu na co tam chces M62 s 6q? aby ses v prvni zatacce rozmazl o strom protoze pojedes po dvou kolech a nebude to brzdit ... podomacku svareny ram je horsi kolikrat nez zadny, profi ram stoji 25t, pak nechapu logiku proc tam davat ram za 25 a brzdy nulove, podvozek nulovy. Jestli chces silny motor v lehcim aute na kraviny, tak tam dej M30 3.5 se svorem a muzes gumovat pred holkama na place uplne stejne a vyjde te to na 1/5 ceny a dily se vsude vali po tunach kdyz se ti neco rozleti.
-
Conscious
Přesně tak,duše a osobnost... to dnešním uniformním autům chybí. A i když mám e21 rozebraný a jsou to skelety na kolech tak pokaždý když vejdu do garáže je pozdravím a dýchne na mě historie. Je to radost mít něco takového.
A hlavně... nikde nic elektronickýho... prostě blaho. 
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
-
JaraX
T613:
ale ja neříkam že nechci řešit brzdy, brzdy ze 750i budou určitě dostačujici, a prostě ruznych brzd se mi tu vali hromada, navíc brzdy sou fakt to poslední co se bude řešit, první se musí vubec vyřešit řízení, protože E36kovymu by zavazel osmivál, takže tam asi pujde dost dílu z nápravy E39 z které budu brát motor a převodovoku, takže asi i převodku a možná nakonec i brzdy apod, 540i brzdy určitě spolehlivě ubrzdí o 500kg lehčí E36,
nehodlám s tím jezdit žádný vrchy, a podvozek mužu kdykoliv vyměnit, na sprinty a nějakej okruh na testy všecho mi stačí i levnej podvozek, oni tydle činsky podvozky celkem fungujou, pak mužem ladit dál, o rámu vše teprve zjištuju, dal bych tam pro zatáček asi montovanej jen za sedačky a časem profi rám za 25, tomu se asi nevyhnu, tím i ta kastle získá nějakou cenu, protože ten rám má i homologaci.
ale ja neříkam že nechci řešit brzdy, brzdy ze 750i budou určitě dostačujici, a prostě ruznych brzd se mi tu vali hromada, navíc brzdy sou fakt to poslední co se bude řešit, první se musí vubec vyřešit řízení, protože E36kovymu by zavazel osmivál, takže tam asi pujde dost dílu z nápravy E39 z které budu brát motor a převodovoku, takže asi i převodku a možná nakonec i brzdy apod, 540i brzdy určitě spolehlivě ubrzdí o 500kg lehčí E36,
nehodlám s tím jezdit žádný vrchy, a podvozek mužu kdykoliv vyměnit, na sprinty a nějakej okruh na testy všecho mi stačí i levnej podvozek, oni tydle činsky podvozky celkem fungujou, pak mužem ladit dál, o rámu vše teprve zjištuju, dal bych tam pro zatáček asi montovanej jen za sedačky a časem profi rám za 25, tomu se asi nevyhnu, tím i ta kastle získá nějakou cenu, protože ten rám má i homologaci.
BMW service expert - http://www.jarax.net
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych se na nejakej poloram vyprdnul. Akorat te to bude stat zbytecny penize navic. Nechal bych tam radsi rovnou neco vevarit. Jinak ta kastle tim ramem cenu moc neziska bohuzel. Vyramovana pekna kastle treba na fabii se prodava kolem 20-30tis.
A ta homologace je ti stejne naprd. Protoze ofic podniky stejne jezdit nemuzes a na normal silnici neplati.
Ale jinak drzim palec a na projekt jsem moc zvedavej.
A ta homologace je ti stejne naprd. Protoze ofic podniky stejne jezdit nemuzes a na normal silnici neplati.
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
Cekame na hebkou e32
-
JaraX
Michelin píše:Ja bych se na nejakej poloram vyprdnul. Akorat te to bude stat zbytecny penize navic. Nechal bych tam radsi rovnou neco vevarit. Jinak ta kastle tim ramem cenu moc neziska bohuzel. Vyramovana pekna kastle treba na fabii se prodava kolem 20-30tis.
ale prd, kamoš jezdi liqui molly berg cup a má E36 coupe s rámem za 25 právě tu homologaci vyžadoujou.
- T613
doporucuju ti precist na e30foru tema v autech od BOOSTa ktery daval M60 z e38 do e30 at vidis co to je ... a jak se to chova. Ja jsem prodal uz xx motoru lidem na zastavbu a da se rict ze motor je to posledni, prvni musis resit 150 veci okolo a mit dobrou schranku. Vzit silny motor a dat ho do shnile kastle umi kazdy trouba, ale takove auto je na nic nebo na zabiti. Navic M62 s 6q je sice pekna, ale beztak s tim buds leda palit gumy a delat picoviny a ta prevodovka je ti k tomu na nic, protoze tam nikdy vic jak 4 nezaradis, ale az se ti po gumovani rozsype dvojka tak budes -25t na prevodovce kterou nesezenes. Kdybys tam dal normalni M30 tak manualu sezenes za ty prachy 10, to ze se ty prevodovky sypou pri takovem zatizeni ti psat asi nemusim. Zapni mozek a zapomen na tento motor, proc myslis ze tam vetsina cpe R6 at M30 nebo z M5? Je to mnohem lepsi a u M30 za pusu, co usetris na motoru misto M62 vraz do kastle, podvozku a poradnych brzd, ramu, a bude to 100x lepsi nez dat silny motor do sracky 
- JohnyK
Nechci zasirat téma, ale starý lepší... stačí kouknout na e30.de
...e36 je... nějakej duvod bude proč e30 v eMku je dražši než e36
...e36 je... nějakej duvod bude proč e30 v eMku je dražši než e36
e32 M60B30 92' DD29019
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Homologaci ceho a jakou?
Ten ram musi plnit podminky prilohy J sportovnich radu. Tot vse.
Ten ram musi plnit podminky prilohy J sportovnich radu. Tot vse.
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
Cekame na hebkou e32
- WilD
- Kontaktovat uživatele:
Jen takovej detail...na brzdy z 5er a 7er rovnou zapomeň...kvůli o hodně větším zálisům kotoučů je tam nedáš, opřely by se ti např. o čep řízení...
T613: V něčem máš pravdu, nicméně dávat M30 do E36 je strašnej krok zpět...to už tam člověk může nechat M50, kterých je taky tuna... Navíc, JaraX psal, že kastle je bez rzi a už po laku, takže z toho tu tak nějak vycházíme...
T613: V něčem máš pravdu, nicméně dávat M30 do E36 je strašnej krok zpět...to už tam člověk může nechat M50, kterých je taky tuna... Navíc, JaraX psal, že kastle je bez rzi a už po laku, takže z toho tu tak nějak vycházíme...
WilDWerkE - (self)servis
7er: Lískulka 708MPI ...DF92280,
Other BMWs: KIT 812HTP, Alpinašrot 300NIC...
7er: Lískulka 708MPI ...DF92280,
Other BMWs: KIT 812HTP, Alpinašrot 300NIC...
-
JaraX
hele, ja svuj nazor měnit nehodlam a davat tam těžkou m30ku, která ma napiču výkon, to už je lepší 2,5ka, kterou tam jen dám, navíc jsem sehnal M62 motor s 6Q převodovkou za symbolicky penize, když bude hooodně kratkej diferak tak tam pětku určitě zařadím, já tam tu V8 prostě chci, nechci tam dávat M30 jak každej druhej, navíc M30 je možna vyhra v E30 ale v E36 ani ne.,T613 píše:doporucuju ti precist na e30foru tema v autech od BOOSTa ktery daval M60 z e38 do e30 at vidis co to je ... a jak se to chova. Ja jsem prodal uz xx motoru lidem na zastavbu a da se rict ze motor je to posledni, prvni musis resit 150 veci okolo a mit dobrou schranku. Vzit silny motor a dat ho do shnile kastle umi kazdy trouba, ale takove auto je na nic nebo na zabiti. Navic M62 s 6q je sice pekna, ale beztak s tim buds leda palit gumy a delat picoviny a ta prevodovka je ti k tomu na nic, protoze tam nikdy vic jak 4 nezaradis, ale az se ti po gumovani rozsype dvojka tak budes -25t na prevodovce kterou nesezenes. Kdybys tam dal normalni M30 tak manualu sezenes za ty prachy 10, to ze se ty prevodovky sypou pri takovem zatizeni ti psat asi nemusim. Zapni mozek a zapomen na tento motor, proc myslis ze tam vetsina cpe R6 at M30 nebo z M5? Je to mnohem lepsi a u M30 za pusu, co usetris na motoru misto M62 vraz do kastle, podvozku a poradnych brzd, ramu, a bude to 100x lepsi nez dat silny motor do sracky