Má první sedma :)

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
BMW.LTM

Má první sedma :)

Příspěvek od BMW.LTM »

Ahoj tímto příspěvkem bych vám chtěl představit svou první sedmu e32 3.0 manual.
Předchozí auta jen e30.
Chtěl jsem zkusit změnu tak jsem skočil do tohodle.
V roce 1996 dovezená ze SRN do Znojma a pak lítala po Brnu.
Kdyby tohle auto náhodou někdo znal a věděl o něm nějakou historii vůbec bych se nezlobil :oops:
Tak přikládám pár fotek:
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Spooner

Re: Má první sedma :)

Příspěvek od Spooner »

Ahoj, vítej mezi námi ;) . Pěkná sedma. Zkus přihodit více informací a taky více fotek :) .
Má to pár věcí, které mě bijí do očí na první pohled, ale určitě z ní uděláš krasavici . Začal bych určitě předními angel eyes a zadními světly :) .
Tak ať slouží a přeji hodně kilometrů bez nehod 8-)
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
misi.ce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misi.ce »

Presne, souhlasim se Spoonerem. A spz si dostal kvuli svejm modrejm ocim vid? :D
e32 740iL
Volkswagen Transporter 2.0 TDI
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
BMW.LTM

Příspěvek od BMW.LTM »

misi.ce píše:Presne, souhlasim se Spoonerem. A spz si dostal kvuli svejm modrejm ocim vid? :D
:D jak víš že mám modrý oči? :D je jen upravená v malování proto že ve skutečnosti stojí za hov*o a takhle to vypadá líp :oops: :D
Jinak přední světla s AE se mi líbí nevidím důvod proč je dávat pryč.Zadní už jsou taky v pohodě když jsou zatmavený než když byli čirý ale časem tam půjdou origo nebo diodoví jelikož tyhle nejsou homologovaný a to nechci chci mít vše v pohodě.
Jinak na autě je v prdeli nejspíš uložení zadní nápravy a vůle v řízení ze zatím neznámího důvodu.Až se udělá tohle musim sehnat široký ledvinky a jinej interiér ten můj je už hodně popraskanej a prostě v řiti a navíc bych chtěl v elektrice a hlavně s výhřevem..
JohnyK

Příspěvek od JohnyK »

Ty ledviny to chce jako první ;) , jinak vypada slušně... Tak at slouží! 8-)
e32 M60B30 92' DD29019
misi.ce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misi.ce »

Svetla bych dal kazdopadne origo. nerikam, ze diodovy vypadaj spatne, kazdopadne lip nez tohle, ale je to auto z 80/90 let, nevim, jestli bych z toho delal startrek. Proti angelum taky nic (skoro nic), ale urcite ne tyhle (ctyri svitici body). Jinak myslim peknej kus a interier by se dal urcite nejak osetrt, ale pokud chces el. tak chapu :).
e32 740iL
Volkswagen Transporter 2.0 TDI
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
caknakis

Příspěvek od caknakis »

Tak vítej. Ty zadní světla po tom zatmavení vypadjí hezky, ještě jsem takové neviděl. Ale ty přední...to je fujtajbl, na E32 se to fakt nehodí, ale je to samozdřejmě každého věc...rozhodně budou potkávačky svítit daleko lépe, než dvacet let staré helly.
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Přesně tak :) . Souhlasím s misi.ce. Taky nemám nic proti angel eyes, ale ať to svítí trošku na úrovni. Ty 4 svítící body se mi vůbec nelíbí.
A pokud je interiér zničený, tak to je škoda :? . Snad seženeš nějaký jiný ve slušném stavu za ještě slušnější peníze :) .
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
hubas

Příspěvek od hubas »

Pěkná barva a pěkný kola...
Tak nejsem zastánce optického omlazování staré 32ky, ale jestli dobře vidím, tak kapota je na široké ledvinky, takže to jako jo...
Jinak ty tmavé zadní lampy se už i jako tmavé prodávají-kdyby to někoho zajímalo.
Osobně bych taková světla (P+Z) na svém autě určitě nechtěl, stejně tak blinkry...to auto si to nezaslouží.
Na druhou stranu...podle vkusu že... :D
Tak ať slouží!
BMW e32-735i-10/91, manual+LPG
Volvo V70 I.-2,5d-10/99, automat
Opel Corsa E-1,4i-04/17, manual+LPG
EX BMW e38-740i-06/96, automat+LPG
BMW.LTM

Příspěvek od BMW.LTM »

misi.ce píše:Svetla bych dal kazdopadne origo. nerikam, ze diodovy vypadaj spatne, kazdopadne lip nez tohle, ale je to auto z 80/90 let, nevim, jestli bych z toho delal startrek. Proti angelum taky nic (skoro nic), ale urcite ne tyhle (ctyri svitici body). Jinak myslim peknej kus a interier by se dal urcite nejak osetrt, ale pokud chces el. tak chapu :).
Interiér už bohužel asi nijak neošetřim :( nedostala se mu očividně za ty roky v ČR žádná péče a taky to podle toho vypadá :roll:
Trošku je to vidět na téhle fotce + je na sedáku trhlá cca. 1cm (spolujezdec to samé a zadní lavice pod loketní opěrkou nepochopitelně vodrbaná až do molitanu a přelepená kusem úplně jiného odstínu kůže)
Obrázek

Jinak si na této fotce také můžete povšimnout odkládacího prostoru kolem řadící páky.Dřevo tam bylo dost zničené tak jsem to potáhl černym sametem a myslím že to dopadlo dost dobře ;)
Odpovědět