Ahoj, tak na autě už mám od koupi najeto cca 1700km a až na "malé" výjimky spokojenost maximální!
Jako první si nemůžu vynachválit automat!! To je tak pohodlná věc, ale nejen pro mě jako řidiče, ale i pro ostatní co se vezou..nikdo nechápe jak je to auto pohodlný a příjemný na cestování..
navíc je tak dobře odhlučněný, nevím jestli díky dvojitým sklům, ale je tam tak krásně ticho nevnímám okolní provoz, ani motor nejde slyšet pokud ho točím do 2500tis ...v tom autě mám prostě SVŮJ SVĚT!!

No a jak to auto ještě neznám, tak už mě párkrát vystrašilo ...jednou večer tak dojedu pro mladou, čekám , motor nastartovanej - stál jsme na brzdě a měl zařazený D, pořád nešla, tak jsem to po chvíli vypnul...no přišla a já chci nastartovat a NIC.starter s eani nehnul nic..ticho....

řikám a sakra a je to tady...10x zkouším točit klíčkem a nic..zamknu auto a nic..řikám to je konec..garáž je do kopce, jak tam večer budu tlačit auto 2tuny težký...navíc jsem stál u krajnice na silnici...no mazec...pak mě už nic nenapadalo..tak sedím v autě zkouším točit , pak se podívám na automat a vidím D...tak sem zkusil zařadit na N a otočil a CHYTLOO!

pak už mi to přišlo logicky a jakej sem debil, kdyby tam bylo D co by to spáchalo za mazec kdyby to šlo přes to natočit noo
Spotřeba dlouhodobá se mi za ty kilometry ustálila na
10,6L ...což denně do práce jedu 8km a zpět to stejný, což v těchto mrazech (4:30 ráno) není šance to prohřát, a našel jsem v tajných funkcích BC test nr7 se mi zdá a tam si pěkně přepnu na ukazatel teploty motoru, tak pěkně vidím na kolik stupnu je to zahřátý jeslti tomu mužu trohcu přidat už.. to je dobrá věc

a cesta zpět to samý + odpoledne se jdu projet do města, za kamošema a tak...po dálnici nejezdím moc, jen jsem byl asi dvakrát na výletě cca 200km celkem...po te dálnici to plulo za 8l bez problému...
A co se týče motoru
TDS a spokojenosti a tak, jsem velice spokojenej, včera jsem jezdil celej den jak bylo hezky, pohodičku po obchvatech a okresky a žádný honění ..a to jsme najel asi 180km za ten den, a v nádrži mi ublyo nepatrně, takže spíš jsem se ani nezajímal o to kolik mám nafty...ale tak jsme si řikál, kurna mět 740i tak za takovej den ježdění co jsem se dneska projel, projedu dvakrát tolik benzinuuu!!

a hlídám si pořád kolik mi už ubylo v nádrži..
Motor se zdá v dobrým stavu za ty kilomtery- myslím že nebude mít určitě najeto půl mega

, chytá krásně v mrazech na brnknutí a za tepla to stejný, volnoběh drží jak přibytej! Jen si chrochtá prostě
Pár včerejších fotek...