zamrzání zámků

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
KAMIL740

Re: zamrzání zámků

Příspěvek od KAMIL740 »

to je snad samozrejmost ze musis mit namazany zamky silikonovym olejem to delam kazdej podzim na kazdym aute
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
fishmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fishmaker »

KAMIL740 píše:to je snad samozrejmost ze musis mit namazany zamky silikonovym olejem to delam kazdej podzim na kazdym aute
no zámek je namazanej...to dělali během tý zimní akce u bmw...ale spíš mi zůstává viset ten mechanismus od kliky...takže to zustane jako kdybych ji porad drzel
First EX: BMW e38 740i 6/1995 Obrázek
Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG Obrázek
Third EX : BMW f01 740i 3/2009 Obrázek
janys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janys »

Mám tu malý problémeček. Dneska jsem otevíral dveře u spolujezdce - byly zamrzlé, tak jsem za to trochu zabral a dveře jsem otevřel. Ale když jsem je chtěl zabouchnout, nešlo to. Chvilku jsem s nimi třískal a nic. Tak jsem auto zamknul a jel jsem do práce MHDčkem. Odpoledne se vrátím, auto zamčené, ale dveře mírně otevřené (bylo vidět červené světlo v mezeře mezi dveřmi). Tak jsem odemknul, vezmu za kliku a nic... nejdou otevřít. A nejdou ani zavřít. Prostě jsou zaseklé v takové mezi-fázi... prostě jako když málo zabouchnete.

Že bych strhnul kliku nebo co? :(
E38 740i '97
Sorrentblau Metallic

báwovole nahlínách fmetle fkůži s červeným íčkem, 286 klokanů, táhne to pěkně vocpodupyčo
T613

Příspěvek od T613 »

taky mam zasekle dvere na e38 co kucham (zadni). Klika je uplne volna a zevnitr to otevrit nejde. Zatim jsem zevnitr sundal tapec a vsechen bordel okolo, pak dam vedet jak jsem dopadl.

Jeste se mi to stalo jednou na E34 540 kde nejaky chytrak zamkl na double lock pak rozebral pul elektriky a ja to auto koupil. Opet jsem sundaval na zadnich dverich oba tapecy zevnitr (jde to ale nic moc prace) :-D Pak jsem srubovakem musel najit polohu kde odjistis ten dvojity zamek a konecne slo zatahnout tahlem s cudlem a otevrit. Neco podobneho se mi doufam povede i u tehle E38.
janys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janys »

Uff, tak jsem nechal auto vytopit a dveře už jdou zavírat... asi zamrzlej zámek. Nějak brutálně :P Stál celou noc venku, chudák...
E38 740i '97
Sorrentblau Metallic

báwovole nahlínách fmetle fkůži s červeným íčkem, 286 klokanů, táhne to pěkně vocpodupyčo
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

sem pipin myslel sem samozrejme gumy kolem dveri :D :D :D
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

fishmaker píše:tak sem tudle diskuzi sledoval tak trochu z povzdálí....a říkal si, že mě to zatím funguje jak má....
...
chyba lávky....asi byla doteď jen malá zima :-D
...
na dnešek mrzlo nějak víc...ráno sem si u spolujezdce vyndal smetáček...a už sem nezavřel...takže do práce sem to měl přivázaný pásem (udělali ho dlouhej tak akorát)
řidičovy dveře fungovaly normálně :)
aaaa, další člen klubu zamrzlých zámků, tak vítej mezi námi! :D :D

zajímavý je, že dnes ráno, když jsem šel z práce domů, jsem v těch super mrazech neměl žádný problémy se zamrzlými zámky, ale pro změnu mi s největší pravděpodobností zamrzla nafta. :roll: :D auto točilo, ale nenastartovalo, chvíli jsem podezíral vloni měněné žhavicí svíce BERU, ale po částečném rozmrznutí u nás v práci na myčce a po delším startování pomocí startovacího vozíku se to zas rozjelo, pak už to jezdilo celý den. Taxem do nádrže nalil nějaký přípravek proti zamrzání nafty od Sheron.
To zas byly úšklebky v práci, "noooo vida! BMW a nenastartoval, toooo sou ty luxusní auta! 8-)
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

To se ani tem usklebkum nedivim. Nekdy si rikam ze BMW neni tak zlaty jak vsichni prezentujou a my si to jen nalhavame, protoze ty auta mame radi. I kdyz do nich sypeme horentni sumy a ostatni jen vesele jezdi.
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Michelin píše:To se ani tem usklebkum nedivim. Nekdy si rikam ze BMW neni tak zlaty jak vsichni prezentujou a my si to jen nalhavame, protoze ty auta mame radi. I kdyz do nich sypeme horentni sumy a ostatni jen vesele jezdi.
je to auto jako každý jiný, jen se kolem toho dělá větší humbuk, spousta lidí má v podvědomí, že je to něco nejlepšího z nejlepších. Jezdím často tady kousek do Saska a i tam se po mým autě otáčej v menších městech a městysech. My si to tady na 7er většinou myslíme taky, ale v těchto situacích jako byla tahle, kdy vedle mě nastartuje starej seat cordoba, jak kdyby bylo plus 10 stupňů, je to taky diesel, schade120 zavadí prstem o klíček a auto do jedný sekundy naskočí a vůbec ostatní auta kolegů z práce na parkovišti nastartujou, no tak to je hanba, i když asi nejvíc moje, že? :)
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

je vidět že jsou to opravdu auta pro bohaté, pro ty, kteří si koupí nový model, po zaruce jej zahodí a vezme si nový. pro normalního člověka se starši bmw stane leda pastička a kasička. i když to vyšperkujete tak za rok mužete znova. nehledě na to že si to auto pořád vymýšlí nějaké nesmyslné poruchy co vás leda pošle na nejbližší zastávku MHD aby to druhý den zase fungovalo jak má :). neměnil bych ty auta zanic, když to jede stojí to za to. ale občas mě deprimuje že mam favorita za 1500kč, sierru za 3000kč a ty auta prostě už druhym rokem jezdi a ... prostě jezdi. sou to sračky ale pořád to jezdi. sednu nastartuju a jede to. nestavkuje, nekeca že chce vodu, neupadne tomu motorek topeni atd... stejně jako tatuv žigulik . ten prostě jezdi a jezdi a jezdi už 30 let :) jasné že se to neda srovnavat je to někde uplně jinde. sierra, fávo, žigulik. to neni svezeni, to je utrpeni. ale porad menší než MHD:) ale prostě stará 7er potřebuje pořád něco. a bud jí to dáte a vydrží o něco dýl nebo se podělá něco jinýho, a nebo jí to nedáte a za par let je z toho totální vrak. nejhorší je, že každá ta součástka stojí stejně co jedno "spolehlivý fáčko" :D a v rozbitém fáčku je součástka za cenu oběda:) ale opravdu bych nechtěl v tom fáčku nabourat. proto mam hlavně 7er, protože at je to 32 nebo 38, z toho vylezu živej.. pokud se teda nerozmaznu 200km/h o sloup :)
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
Odpovědět