misi.ce's e32 - na PRODEJ

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
caknakis

Re: misi.ce's e32

Příspěvek od caknakis »

Když se policajtovi bude chtít a nebude se bát, tak tě osolí tak, že nebudeš stačit divit. Tohle můžou mít pouze auta s právem předností jízdy, zapsané v techničáku, řízeno člověkem, který na to má opravnění. A musíš jezdit na STK každý rok. Až narazíš na nějákého ostřejšího, nechá ti auto zabavit, odtáhnout a potom, co ti to vymontují (na tvé náklady) tak ti ho vrátí.... nebyl by jsi první, ani poslední. Obzvláště, pokud tě s tím chytnou, že to používáš v provozu, jinak asi ne
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
scorpion

Příspěvek od scorpion »

caknakis píše:Když se policajtovi bude chtít a nebude se bát, tak tě osolí tak, že nebudeš stačit divit. Tohle můžou mít pouze auta s právem předností jízdy, zapsané v techničáku, řízeno člověkem, který na to má opravnění. A musíš jezdit na STK každý rok. Až narazíš na nějákého ostřejšího, nechá ti auto zabavit, odtáhnout a potom, co ti to vymontují (na tvé náklady) tak ti ho vrátí.... nebyl by jsi první, ani poslední. Obzvláště, pokud tě s tím chytnou, že to používáš v provozu, jinak asi ne
to je zajimave... citace ze zakona 352/2001 Sb. o užívání státních symbolů České republiky zni takto

(5)Státní vlajku mohou vyvěšovat vedoucí diplomatických misí a konzulárních úřadů České republiky na služebních dopravních prostředcích, a to při slavnostních příležitostech a pokud je to v zemi jejich působení obvyklé.
(6) Ostatní fyzické a právnické osoby a organizační složky státu mohou užít státní vlajku vhodným a důstojným způsobem kdykoliv.

takže se to nikde nijak nezakazuje... spíš jen pro diplomaty upravuje. ale ja jakožto ostatni osoba ji mužu vhodnym a dustojnym zpusobem použit kdykoliv

tohle celé psal snejk... tak nevím já osobně jsem je tam ještě nedal ale taky by mě to zajímalo... jak to tedy opravdu je ;)
Obrázek
misi.ce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misi.ce »

ja myslim, ze to byla reakce na ty majaky....
e32 740iL
Volkswagen Transporter 2.0 TDI
ex e32 730i
ex Ford Transit 2.2 TDCi
caknakis

Příspěvek od caknakis »

misi.ce píše:ja myslim, ze to byla reakce na ty majaky....
přesně tak.
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
scorpion

Příspěvek od scorpion »

caknakis píše:
misi.ce píše:ja myslim, ze to byla reakce na ty majaky....
přesně tak.
aha tak to pardooon ;) :) ten vozím v kufru :D a strobáče za maskou jsem měl i se sirénou pušeté v jedné vesnici po ránu kdy tam nikdo nebejvá a zrovna ted tam byla plná zastávka tak všichni čuměli a auta uhejbali :lol: doufám že ten radar co mě blejsknul v 70 km/h tak že to nebude nikdo řešit :D
Obrázek
fivajs

Příspěvek od fivajs »

REAKCE NA MAJÁKY:
Zákon zní tak, že světelných a zvukových výstražných zařízení smí používat auta s předností jízdy, tedy hasiči, policie a sanitka. jakmile tato auta výstražných zařízení nepoužívají, jsou to běžní účastníci provozu, jako ostatní auta. O montáži nenajdeš ani slovo!!!! A divil by ses, co těch aut s tímhle je. Používá se to většinou na srazy a pořadatelskou činnost. Čili asi tak: Nesmíš je používat na pozemních komunikacích, ale namontovaná je mít můžeš, do toho je každému hovno. Jedině leda, že by to ovlinvilo funkčnost vozidla. Každému je prd (natož policajtovi), co máš v autě, pokud tím nepácháš přestupky, nebo trestnou činnost. A pokud zbytečně provokuješ policajta, dostane Tě vždycky. Ale když by Ti dali pokutu za to, že máš namontovaný majáky, který nebyly použitý na pozemní komunikaci, tedy pouze namontovaný, takovou pokutu nepodepisuj, nech to jít ke správnímu řízení a nic platit nebudeš a policajt bude za debila. Samozřejmě než začneš provokovat benga, tak si dej do cajku auto po technický stránce, lékárničku a povinnou výbavu a pak se klíďo hádej o majákách
Audi A8 L W12 450hp + Liaz 151 290hp
fivajs

Příspěvek od fivajs »

REAKCE NA VLAJKY:
(6) Ostatní fyzické a právnické osoby a organizační složky státu mohou užít státní vlajku vhodným a důstojným způsobem kdykoliv.
To snad hovoří za vše, ne?

Jinak - kdo jezdí do Německa, tak ví, že když je třeba fotbal nebo hokej, tak to má každej Skopčák na autě - a že by to bylo zrovna důstojným způsobem, tak to se říct nedá. A české vlajky jsem vozil v kamionu 5 let a řádně vystavené a nikdy mi nikdo nic neřekl
djracing

Příspěvek od djracing »

Kolego jedinej problem je, že majaky a jakykoliv světelny rampy musiš mit zapsane v technickem prukaze :-)))
E32 750iL 12/91
fivajs

Příspěvek od fivajs »

djracing píše:Kolego jedinej problem je, že majaky a jakykoliv světelny rampy musiš mit zapsane v technickem prukaze :-)))
Proto se taky dávají strobo pod masku nebo interieru, což není světelná rampa a maják-to vypadá úplně jinak. Ba ani na autě to nevadí. To by např. každý nadrozměr musel mít v techničáku napsanou rampu, nebo jak to říkáš, což 100% nemají. Prostě to tam dát můžeš, ale nesmíš to používat na pozemních komunikacích. Věř kámo, že to vím dobře
Naposledy upravil(a) fivajs dne čtv bře 31, 2011 7:29 pm, celkem upraveno 1 x.
scorpion

Příspěvek od scorpion »

fivajs píše:REAKCE NA MAJÁKY:
Zákon zní tak, že světelných a zvukových výstražných zařízení smí používat auta s předností jízdy, tedy hasiči, policie a sanitka. jakmile tato auta výstražných zařízení nepoužívají, jsou to běžní účastníci provozu, jako ostatní auta. O montáži nenajdeš ani slovo!!!! A divil by ses, co těch aut s tímhle je. Používá se to většinou na srazy a pořadatelskou činnost. Čili asi tak: Nesmíš je používat na pozemních komunikacích, ale namontovaná je mít můžeš, do toho je každému hovno. Jedině leda, že by to ovlinvilo funkčnost vozidla. Každému je prd (natož policajtovi), co máš v autě, pokud tím nepácháš přestupky, nebo trestnou činnost. A pokud zbytečně provokuješ policajta, dostane Tě vždycky. Ale když by Ti dali pokutu za to, že máš namontovaný majáky, který nebyly použitý na pozemní komunikaci, tedy pouze namontovaný, takovou pokutu nepodepisuj, nech to jít ke správnímu řízení a nic platit nebudeš a policajt bude za debila. Samozřejmě než začneš provokovat benga, tak si dej do cajku auto po technický stránce, lékárničku a povinnou výbavu a pak se klíďo hádej o majákách
tak auto je v nejlepším pořádku a vše dle předpisů :-) šlo o to že jsem to chtěl zkusit a na pech tam zrovna všude bylo tolik lidí a bylo mi trapné to zas vypínat tak jsem to nechal :D
Obrázek
Odpovědět