Vymena 4:3 za 16:9 boardmonitor je vicmene plug&play, zadna zrada te neceka (teda krom toho, ze neni v imitaci dreva)bmw4ever píše:Ahoj jen se tak vetřu do diskuze...mám klasiku malou navigaci a rád by jsem tam dal nějakou větší obrazovku, nebo tedy celý 2din komplet ale aby vše fungovalo, aby tam zůstalo GPS a fungovalo ovládání na volantu. Má někdo něco takového? Popř. co a jak složitá byla výměna díky.
Výměna orig. autorádia za rádio s výklopnou obrazovkou
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
lolita
Re: Výměna orig. autorádia za rádio s výklopnou obrazovkou
-
lolita
Me by zajimalo jak u tyca koupit primo ty kulaty piny pri radio 
Nebo alespon jejich cislo ve volnym prodeji, nebo dokonce by me stacilo i jmeno toho systemu neoc jako treba MQS quadlock.
To fakt muze byt cokoli z tohodle? \:
http://catalog.tycoelectronics.com/cata ... 17760&LG=1
Nebo alespon jejich cislo ve volnym prodeji, nebo dokonce by me stacilo i jmeno toho systemu neoc jako treba MQS quadlock.
To fakt muze byt cokoli z tohodle? \:
http://catalog.tycoelectronics.com/cata ... 17760&LG=1
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
.
Naposledy upravil(a) DJ HONZA dne sob dub 30, 2011 3:56 pm, celkem upraveno 1 x.
BMW E38 740i 95´ 210KW 285PSVIN:DG42623

- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
nejde mi vysunout,na jedný straně je ulomený zobáček,poslední řešení je že ty jednotlivý piny budu muset vyndat samostatně,ta kostka se zdá být nedobitná

- T613
je to tam jen nasunute pantentem posuvneho jezdce, tn vrch mas ulomeny jestli dobre vidim tak ty boky musis necim posunout a kostka vyskoci sama, nic vic tam neni
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
danke 

- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
zdar pánové tak jsem si taky koupil 1din
7"LCD rádio 4X60w s tv,usb,dvd,sd,bluetooth,koupil redukci z iso na bmw kostku,po předchozí chytré radě zapojil-byl ulomený ten boční zobák takže šla blbě vysunout ta zajišťovací páčka toho bmw konektoru,no a rádio nehraje
Zkusil jsem přehrát jak z CD tak z flešky,track hraje ale z repráků se nic neozývá,zapojené to mám dobře ale nehraje prostě.Dnes jsem byl u kolegy taky zde z fora- Petr M s obdobnou 740i i obdobným ale hrajícím autorádiem,tak jsem mi to jako zhkušený elektrikář prolezl ale nic nezjisitl,zapojené dobře,zkusil to mé nové do jeho nehrálo,zkusil z jeho sedmy jeho do mého taky nehrálo,takže problém je u mě,ale přitom origo BMW Business na kazety hraje,cd changer vzadu taky fachal,takže nevím,jde mi o to že se vůbec nerozsvítí ten deck pod rádiem kde je na displeji volba stanic,funkce BCčka jako spotřeba,telefon apod. a malý DSP displej nefakčí.Rádio staré to business mi fachalo vždy když jsem zmáčkl ten velký čudl a rozsvítil se i displej DSP s těmi režimy ekvalizéru,teď nic,řešil někdy někdo něco podobnýho u E38 740i 95" předfc. s DSP ?prostě nejde signál do repráků,vzadu na DSP zesilovači je vše zapojené jak má být,nevím kde je problém zde přiložená fotodokumentace-
tohle mám v autě-bmw kostka+anténa rádio+nějakej anténní zesilovač či co to je-stejnej jako vzadu k changeru

nový rádio zezadu

starý rádio BMW BUSINES profesional zezadu

zapojení redukce bmw/iso

externí svazek kablů-myslím nedůležitej pro to aby rádio hrálo

no a konečně můj typ na pachatele proč rádio nehraje i když se tak tváří ale signál do repro prostě nejde,přímo z konektoru rádia k ISO nejsou zapojený od výroby 2 káblíky modrej a fialovej značený AMP a ANT,kámoš to zkusil i s nima a bez odezvy ,už fakt nevím

ještě zkusím to nové rádio v jiném autě a z otcova auta rádio na cd zkusím v sedmě jestli půjde,a púak se uvidí,za chvíli jedu k elektrikáři a ten mi změří kam jde šťáva a kam né
7"LCD rádio 4X60w s tv,usb,dvd,sd,bluetooth,koupil redukci z iso na bmw kostku,po předchozí chytré radě zapojil-byl ulomený ten boční zobák takže šla blbě vysunout ta zajišťovací páčka toho bmw konektoru,no a rádio nehraje
Zkusil jsem přehrát jak z CD tak z flešky,track hraje ale z repráků se nic neozývá,zapojené to mám dobře ale nehraje prostě.Dnes jsem byl u kolegy taky zde z fora- Petr M s obdobnou 740i i obdobným ale hrajícím autorádiem,tak jsem mi to jako zhkušený elektrikář prolezl ale nic nezjisitl,zapojené dobře,zkusil to mé nové do jeho nehrálo,zkusil z jeho sedmy jeho do mého taky nehrálo,takže problém je u mě,ale přitom origo BMW Business na kazety hraje,cd changer vzadu taky fachal,takže nevím,jde mi o to že se vůbec nerozsvítí ten deck pod rádiem kde je na displeji volba stanic,funkce BCčka jako spotřeba,telefon apod. a malý DSP displej nefakčí.Rádio staré to business mi fachalo vždy když jsem zmáčkl ten velký čudl a rozsvítil se i displej DSP s těmi režimy ekvalizéru,teď nic,řešil někdy někdo něco podobnýho u E38 740i 95" předfc. s DSP ?prostě nejde signál do repráků,vzadu na DSP zesilovači je vše zapojené jak má být,nevím kde je problém zde přiložená fotodokumentace-
tohle mám v autě-bmw kostka+anténa rádio+nějakej anténní zesilovač či co to je-stejnej jako vzadu k changeru

nový rádio zezadu

starý rádio BMW BUSINES profesional zezadu

zapojení redukce bmw/iso

externí svazek kablů-myslím nedůležitej pro to aby rádio hrálo

no a konečně můj typ na pachatele proč rádio nehraje i když se tak tváří ale signál do repro prostě nejde,přímo z konektoru rádia k ISO nejsou zapojený od výroby 2 káblíky modrej a fialovej značený AMP a ANT,kámoš to zkusil i s nima a bez odezvy ,už fakt nevím

ještě zkusím to nové rádio v jiném autě a z otcova auta rádio na cd zkusím v sedmě jestli půjde,a púak se uvidí,za chvíli jedu k elektrikáři a ten mi změří kam jde šťáva a kam né

- T613
a prochazels jestli je stejne zapojeni v bmw kostce a v ISU toho noveho radia? nebo jsi jenom jak opice pripojil, nehraje a hazes to do kose 
respektive bych spis videl problem v te redukci, je jich vic druhu a buhvi co jsi koupil ... takze budes muset nejake draty v ni prohodit
respektive bych spis videl problem v te redukci, je jich vic druhu a buhvi co jsi koupil ... takze budes muset nejake draty v ni prohodit
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
ano i to je dnes na pořadu dne a rád dotahuju věci do konce.Ale rádio hraje v jiným autě,před 5minutama vyzkoušeno

- T613
ted se divam ze tam mas DSP, to bude asi ten pruser, pokud se nepletu tak jsou tam atyp repro ...