Moje 7er e38 Na prodej

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
M3maniac

Re: Moje nová 7er

Příspěvek od M3maniac »

Ja právě stříbrnou chtěl ;) sehnat červenou je skoro nemožné ;) jinak jsem byl na prvním výletě na slováky....cesta ostrava trenčín na spotřebu 5,9l nafty cesta zpět na pohodu ,předjel jsem pár aut, ale prostě spíš podle předpisů spotřeba 7,2 ,ale zas chcalo jak čert takže na suchu by to bylo tak 6,9 ;) a to se mi na té smradlavé naftě líbí ;) pohodlí, bezpečí, ticho, dostatečná pružnost a příjemná spotřeba.Jsem zvědav kde se mi usadí dlouhodobý průměr, viděl bych to kolem 8,5. Přes týden trošku napucuju vnitřek a udělám konečně fotky.
JaraX

Příspěvek od JaraX »

M3maniac píše:
caknakis píše:Pán je vtipálek, prý social edition! :-) čoveče, jen škoda té stříbrné, jasně, u ojetého auta je barva poslední věc, co se řeší, ale kdyby byla v Imole, tak ti ji asi přijedu poslintat :lol:

A co se té výbavy týče, já bych řekl, že je hodně slušná. Je pravda, že je tady pár ortodoxních jedinců, pro které musí mít plná výbava zadní stolky, ledničku, masáže a intergrované drbátko na koule, ale buď v klidu, ti co nejvíc hulákají o výbavě a že by nikdy nic jiného než long a ve full HD nechtěli, si nakonec koupí krátkou, tak trošku sociální sedmu :lol: (sorry Snejku) :lol:

Ty kilometry jsou pecka, tak málo neměla moje E38 ani jako tříletá, když dorazila z říše. Myslím, že může bezproblémů ještě hooodně dlouho sloužit, já jsem začal řešit zásadní věci jako převodovku, turbo a podobné hitparády až daleko za 300 000km.....

tak ať slouží! Pokud se potuluješ někde kolem práglu, tak v úterý dobrovolně povinně přivézt ukázat na Texaco!
No kdybych sehnal Imolu tak bych se z toho asi posral :mrgreen: těch je tak málo, že by to bylo velký štěstí.Ale já se do sportpaketu kdysi zamiloval na prospektu právě v týto barvě a jak si psal šlo mi hlavně o to aby neměla najeto 350.Líbí se mi ještě event.černá a modrá,ale kdyby byla vůně šel bych i do grünu a to ji zrovna nemusím.Ten social edišn jsem napsal schválně,abych neposlouchal blbý kecy těch co maj 95ku v longu s 600tkm a z béžové kůže maji černou :mrgreen: jinak schadowline je pro mě na sedmě celkem vzácnost a krása , na rozdíl od jiných značek připlátková věc.Ale to je věc vkusu, mi se prostě líbil chrom jen na žigulíku :D kolem práglu sem tam ,klidně se stav někdy až pojedeš do krnova,dáme kofolu a pokecáme ;) když tak SZ

být tebou tak se do longu 95ky vůbec nenavážím, long 95ka aspon není poruchová jak 2001ka facelift a jen když se podíváš na ceny dílů na facelifta tak je to celkem prasárna, každá pičovina je na facelifta dražší, nehledě na to že na faceliftu je tolik průserovych věcí že to až pěkny není, nevím kde udělali v BMW chybu, ale webasto se mrdá jedno za druhym, klidně ti odsere pulku věcí v autě, takže si ani nepustíš stěrače se špatnym webastem, DSC jednotka hoří jedna za druhou, koupit jetou = vyhodit prachy, o motoru se vůbec nebavím, výbava nevýbava, mě se třeba sedma bez chromu nelibi, ale to je každyho věc, ale sportsitze bych nechtěl ani nahodou, měl jsem je jednou doma, měli jít ke mě do auta, ale byl jsem rad že jsem se jich zbavil, vypadaji uplně stejně jako contour sitze, akorát misto molitanem sou plněny asi betonem, jedna 200km cesta a připadal jsem si že mám záda bez obratlů, každej at si koupí kdo chce, ale ten kdo chce cestovat a chce pohodlí, long 95 mu udělá určitě víc služby než 2001ka s betonovýma sicnama, jo kdyby sis koupil E65 to je jina, to se těm co maj long 95 můžeš smát jak nic, podvozek někde jinde, sedačky bomba (comforty samo), hudba jak z 50ti e38, apod, ale E38 2001 byla nejhorší model E38, a to vše za cenu E65ky s 2x takovou vybavou.
BMW service expert - http://www.jarax.net
caknakis

Příspěvek od caknakis »

:lol: :lol: :lol: :lol: Už je to tady :lol: :lol: :lol:

Takže pánové, abych tu žvatlaninu přeložil do řeči našeho kmene: "Všechno co nemá Jarax stojí za vyližpíču" :lol: :lol: :lol:
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

Jardo webasto se mrdá u každýho starýho bmw ;) ty si myslíš ,že je e38 model 2001 jedna nejhorší z nejhorších a já si myslím pravej opak, e38 je nádherný auto a po FL je pro mě ještě nádhernější ;) já jsem prostě chtěl origo sportpaket s 16:9 a nejlépe stříbrnej a proto jsem za ni rád. Nemá smysl tady a nejen tady prskat a prskat jak jedině full a nejlépe osmi litr 12ti válec je to nej na světě :mrgreen: já auta rozděluji na auto na ježdění a auto na fun (tím myslím sportovní auto ve kterém se vyblbnu) a v tomto případě je mi jedno ,že bere 20l /100km...ovšem toto mám na denní ježdění a tam ocením hospodárnej provoz ( kolem 8l nafty) to jestli se to mrdá ti řeknu za rok,pak za dva a pak za tři ;) neříkám ,že budu rád když odejde nějakej vstřik či turbo,ale jsem na to na rozdíl od mnoho jiných připraven ;) a závěrem řeknu toto, ta stará plechovka mi dělá neskutečnou radost,koukám na jeji sexy tvary....na to jak je přiťápla k zemi,jak je široká...jak je monstrózní a zároveň hbitá ;)
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

zde slíbené fotky ;)
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

foto
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

a něco z exteriéru ;)
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

a jedna když se holka koupala :mrgreen:
caknakis

Příspěvek od caknakis »

je nádherná...

já myslel, že máš jako daily car A8...ta už je fuč?
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

caknakis píše:je nádherná...

já myslel, že máš jako daily car A8...ta už je fuč?
jojo už je fuč a pak jsem dlouho přemýšlel jestli novou sedmu ,ale vzhledem k tomu, že mi každé auto naši přející spoluobčané objeli klíčem tak jsem zvolil tuhle kočku ;)
Odpovědět