Moje 7er e38 Na prodej

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
M3maniac

Re: Moje nová 7er

Příspěvek od M3maniac »

jinak v pondělí půjde volant dolů a šup na přečalounění ke cardomianovi, už se těším na novou předkožku a červeno modrou nit ;)
JaraX

Příspěvek od JaraX »

ty sedačky měnit nebudeš?
BMW service expert - http://www.jarax.net
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

JaraX píše:ty sedačky měnit nebudeš?
Jardo když na nějaké pěkné a zachovalé narazím a budou za rozumnej peníz tak třeba jo. Teď uvádím auto do top technického stavu a pak až kokotinky ;) pro mě je důležité, že auto se mi líbí opticky a to velmi a když v něme sedím a jedu a zrovna nejsem po velkém dobrém obědě tak chybějící el.sedačky ani nevnímám.Protože to je jediná situace kdy si sedačku nahnu trošku dozadu aby mě plné bříško netlačilo :mrgreen:
JaraX

Příspěvek od JaraX »

el sedačka je "zbytečnost" to člověk tak moc nevyužije, ale lámání je u E38 nutnost, jinak ty sedačky stojí zaprd a po 1000km je z toho člověk pěkně dolámanej, ja měl v 730d el sedačky bez lamáni a hned šli pryč, dal jsem misto nich komforty a po 2300km za jeden den v tom autě jsem byl naprosto OK
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

JaraX píše:el sedačka je "zbytečnost" to člověk tak moc nevyužije, ale lámání je u E38 nutnost, jinak ty sedačky stojí zaprd a po 1000km je z toho člověk pěkně dolámanej, ja měl v 730d el sedačky bez lamáni a hned šli pryč, dal jsem misto nich komforty a po 2300km za jeden den v tom autě jsem byl naprosto OK
měl jsem je jak v sedmě kdysi tak v X5 ,znám je ,ale ted to prostě neřeším a cesta z D přes 1000km a naprostá pohoda pro mě ;)
JaraX

Příspěvek od JaraX »

asi máš z audiny navyklý záda :D
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

JaraX píše:asi máš z audiny navyklý záda :D
Járo, já měl v audině full el.sedačky se zalamováním ;)
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

tak sedmička stojí bez volantu a já už se nemůžu dočkat na novej volant ;) nový ramena,tyčky,brzdy atd atd a taky jsem přiobjednal ještě čudlíky na multifunkci,levá strana byla trošku ošahaná a to se k nový kůžičce nehodí :mrgreen:
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Tak to jsem zvědav, jak to bude vypada s novou kůžičkou. Pak dej hned fotku ;)
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

jinak kůžičku jsem vyčistil bmw pěnou na kůži a máznul starou dobrou indulónou a je to krása :mrgreen: a poprvé v životě jsem čistil kůži (bílou bavlněnou hadrou) a zůstala bílá,takže fakt čistá a zachovalá.Jinak na volant se těším jak malej kluk :mrgreen:
Odpovědět