Nn koupil jsme celou sadu z Ebay a ta obsahovala i středovou tyč řízení -12 dílů tak bych řekl komplet...Kola jsem měl dvě sady origo a obě jsem nechal vyvážit, takže v tom problém nevidím...
Nemuže na to mít vliv i to , že ty ramena a zbytek dílů se dotahoval na zvedáku ale dost jsem četl že by se to mělo dotahovat až na zemi, ale proč?
První 7edma 725 tds
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- Dresic
- Kontaktovat uživatele:
Re: První 7edma 725 tds
BMW e38 740i M62 1996
ex BMW e38 725tdsA
ex BMW e38 725tdsA
- Dresic
- Kontaktovat uživatele:
Popravdě řečeno se nedivím, že je nikdo nechtěl . Já bych je nechtěl ani zadarmo. Co to je za móda dávat na auto kola ala "plecháče bez poklic" .
Jedinou výhodu v tom vidím, že je nemusíš mýt, protože jsou černé pořád
Prej ani zadarmo
dík 
Zase tak hrozný to není právě na zimu ideální právě že se nemusí niijak čistit jak řikáš!
Jedinou výhodu v tom vidím, že je nemusíš mýt, protože jsou černé pořád
Prej ani zadarmo
Zase tak hrozný to není právě na zimu ideální právě že se nemusí niijak čistit jak řikáš!
BMW e38 740i M62 1996
ex BMW e38 725tdsA
ex BMW e38 725tdsA
- Dresic
- Kontaktovat uživatele:
čau čau, tak trochu up to date
7edma dostala pár nových věcí i co bylo trochu už potřeba!
To je dobrý, že aspoň když to sem napíšu, tak budu vědět co je na autě vše měněno, jinak si nic nepíšu totiž...
Nový mám oba přední náboje, pořád mám problém s brzadama, tak jsem zkusil i vyměnit náboje a nic
drahej pokus 
Klinovej a klima řemen už taky nebylo 100% tak jsem je radši vyměnil
Co se vzhledu týče tak k černým zimákům, jsem nechal udělat i černý ledviny, myslím že to vypadá dobře docela a taky jsme nechal dat do černé tu chrom lištu na víku kufru nad spz..
Včera jsem ještě natřel tlumexem prahy a podběhy a mázl vazelinou všechny panty...dolil fridex, no ale co mě trápí tak jsou pořád ty debilní brzdy..
Budu muset vyměnit asi kotouče (ATE - najeto asi tak 2000km max
....) ptž jsou zkroucený, tak doufám že když dám nový kotouče a desky tak bude kliiiiiiiiid a budu s emoct konečně po půl roce projet normálně bez toho aniž bych nemohl jet víc jak 90km/h ptž s emi rozechvěje celý auto a hlavně jsem nemohl špálnoput na brzdu abych nevymlel čepy těma posranýma kotoučema, takže si dokážete představit jaký to asi je jezdit tak super autem a nemoct brzdit ani jet víc jak 80-90km/h
((((
Už mám v práci objednaný BREMBA vyjdou mě po slevě 3000kč jsou těžký jako kráva tak snad to bude kvalita, ale ty ATE mě teda feeest zklamali
( a to jsou dražší....
Vynikající by bylo až ty kotouče vyměním kdyby to vyřešilo oba 2 výše psané problémy
ale už nevěřím ničemu :///
7edma dostala pár nových věcí i co bylo trochu už potřeba!
To je dobrý, že aspoň když to sem napíšu, tak budu vědět co je na autě vše měněno, jinak si nic nepíšu totiž...
Nový mám oba přední náboje, pořád mám problém s brzadama, tak jsem zkusil i vyměnit náboje a nic
Klinovej a klima řemen už taky nebylo 100% tak jsem je radši vyměnil
Co se vzhledu týče tak k černým zimákům, jsem nechal udělat i černý ledviny, myslím že to vypadá dobře docela a taky jsme nechal dat do černé tu chrom lištu na víku kufru nad spz..
Včera jsem ještě natřel tlumexem prahy a podběhy a mázl vazelinou všechny panty...dolil fridex, no ale co mě trápí tak jsou pořád ty debilní brzdy..
Budu muset vyměnit asi kotouče (ATE - najeto asi tak 2000km max
Už mám v práci objednaný BREMBA vyjdou mě po slevě 3000kč jsou těžký jako kráva tak snad to bude kvalita, ale ty ATE mě teda feeest zklamali
Vynikající by bylo až ty kotouče vyměním kdyby to vyřešilo oba 2 výše psané problémy
BMW e38 740i M62 1996
ex BMW e38 725tdsA
ex BMW e38 725tdsA
- Spooner
Ukaž fotku zezadu. Ta černá lišta mě zajímá 
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
- Dresic
- Kontaktovat uživatele:
ta černá lišta je brutální, nemám ju vyfocenou, ale zítra ju nafotím a lupnu to sem..ale vypadá to fakt dobře! Je to v matu jako ty ledviny..
tak tady je...auto je špinavý, tak nic moc kvalita..ale je to takový decentní, nenápadný až sportovní...
tak tady je...auto je špinavý, tak nic moc kvalita..ale je to takový decentní, nenápadný až sportovní...
Naposledy upravil(a) Dresic dne ned čer 09, 2013 7:37 pm, celkem upraveno 1 x.
BMW e38 740i M62 1996
ex BMW e38 725tdsA
ex BMW e38 725tdsA
- magnum
pokud nemáš shadow line tak bych ji nechal chromovou ale to je jen můj názor, je to tvoje auto a když se ti to líbí je to OK
jinak bych taky zareagoval na diskuzi benzin-nafta .... za tu dobu co sedmu nemám a dost dlouho přemyšlím nad tím co na jaře koupím nového, jsem v Liberci narazil na fakt nádhernou zachovalou 725tds a jelikož bych se rád vrátil do E38 ale nechci jezdit za 15l benzinu tak právě lehce uvažuji o něčem takovém ale spíš než chrochtání a lenost motoru mě děsí jeho legendární nespolehlivost 
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
- Dresic
- Kontaktovat uživatele:
Jj máš pravdu, hezčé je to normálně chrom, dal jsem tam folii jak na ledviny tak na lištu jen na zimu, k těm kolům zimním..na jaro už jsou nachystaný nový kola tak folie z ledvin i lišty pujdou nejspíš dolů...magnum píše:pokud nemáš shadow line tak bych ji nechal chromovou ale to je jen můj názor, je to tvoje auto a když se ti to líbí je to OKjinak bych taky zareagoval na diskuzi benzin-nafta .... za tu dobu co sedmu nemám a dost dlouho přemyšlím nad tím co na jaře koupím nového, jsem v Liberci narazil na fakt nádhernou zachovalou 725tds a jelikož bych se rád vrátil do E38 ale nechci jezdit za 15l benzinu tak právě lehce uvažuji o něčem takovém ale spíš než chrochtání a lenost motoru mě děsí jeho legendární nespolehlivost
Jde o to, že pokud koupíš dobrej kus (tzn. v pořádku vstřik čerpadlo + nemá načlou nebo už prasklou hlavu.. ) tak ten motor není nespolehlivej! a pak tam není už co nákaldnýho řešit...díly za babku, mraky TDS motorů z e34, e36, e39 a e38 ...vše shodný, turbo , vstřiky za pár kč... Co jsem TDS měl tak mě nenechal zatím nikdy nikde, paradoxně to bylo to jediný co se mi na e34 nesralo
Největším problémem bych tam viděl pokud koupíš TDS kterýmu haprují otáčky, dýl teplý startuje a nebo se přehřívá - ztrácí pomalu vodu....
Tak to nemá cenu vůbec a to jsou ty kousky právě co potrvrzují "legendární nespolehlivost"...a tyhle orpavy jsou celkem drahý...
Je toho napsaný o TDS mraky a jsou 2 základní pravidla pro mě...1.) dokud se motor neohřeje, tak ho nevytáčet!!! (u e38 mám předehřev, takže i te'd v zimě mám do 5ti minut teplotu na 90 stupních takže to dost pomuže TDSku ) ....a za 2.) Po jízdě ho nechat chrochtat chvilinku a't se schladí vše..
Koupit TDS ve "formě" a řidit se tímhle a není dle mýho problém s ním! Navíc je tam ještě ten starší automat a ten seženeš taky líp!
Pokud bys to chtěl jen jako na pohodlnou luxus jízdu z A do B prostě kam potřebuješ a žádný závodění, tak ideál...
BMW e38 740i M62 1996
ex BMW e38 725tdsA
ex BMW e38 725tdsA
- certoslav
pekne jsi to vystihl. Sam bych do tdska sel, lec jsem spokojenej s 2,8.
Jakypak komonrejle
tfuj, to mi nesmi do baraka
Jakypak komonrejle
ex BMW 720iA 11/´99
ex C280
530dA, 524tdA, RX4
ex C280
530dA, 524tdA, RX4
- Dresic
- Kontaktovat uživatele:
čuus, tak minulej víkend bylo solidní počásko, tak jsem 7edmu opláchl a udělal pár fotek u mekála
Na jaro už mám nachystaný nový kola, pavučinky 17tky...235/50 tak nejspíš pujdou dolu i folie z ledvin a z lišty nad spz ať je to sehraný pěkně
Jinak s autem žádnej problém věsměs, takže spokojenost
Mám v plánu na jaro trochu dát dokupy interier, tzn. tu prověšenou stropnici hlavně a asi budu shánět sedačky béžový v hezčím stavu a hlavně potřebuju lámání vyzkoušet
)) + nějaký prkotinky...
Nějaký fotky!
Jak se tam dívám tak bych neřek,l že to je zelená metla :-O .......
Na jaro už mám nachystaný nový kola, pavučinky 17tky...235/50 tak nejspíš pujdou dolu i folie z ledvin a z lišty nad spz ať je to sehraný pěkně
Jinak s autem žádnej problém věsměs, takže spokojenost
Mám v plánu na jaro trochu dát dokupy interier, tzn. tu prověšenou stropnici hlavně a asi budu shánět sedačky béžový v hezčím stavu a hlavně potřebuju lámání vyzkoušet
Nějaký fotky!
Jak se tam dívám tak bych neřek,l že to je zelená metla :-O .......
Naposledy upravil(a) Dresic dne ned čer 09, 2013 7:37 pm, celkem upraveno 1 x.
BMW e38 740i M62 1996
ex BMW e38 725tdsA
ex BMW e38 725tdsA
-
caknakis
jen se chci zeptat, už jsi pořešil kopání volantu? A měřil jsi náboje před výměnou? Jakou měly házivost?
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI