Moje tds
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
JaraX
Re: Moje tds
ja davam textar pro a taky neni problem, ale musi to byt pro
BMW service expert - http://www.jarax.net
- Poldy
Tady na fóru jste docela dobře hodnotili z těch levnějších Ate tak je asi zkusim,koukám,že ta cena je asi v pohodě.Díky!!!
- Poldy
Kucíííí potřebuju akutně opět radu prosim.Dnes jsem sundal kotouč a byl totálně v hajzlu snad 3mm hrana a ještě kus uštíplej
tak jsem ho změřil,protože mě zmátnul 4 pístovej brzdič na TDS?!!!Chci se zeptat je možný,že tenhle brzdič na to dávali origo nebo je třeba ze 740i atd...?Vůbec nemám šajn jaký objednat destičky,protože kotouč je origo 316x28.Neni vám povědomej?
Podle katalogu to,ale vypadá,že tam půjdou origo desky na tds vypadají stejně.Na nich žádný číslo,už ale nemám.Děkuju moc za radu.
-
caknakis
-
JaraX
ano, tydle čtyřpístky mají slabší motorizace, 740i mají větší jednopístky a 750i ještě větší.
BMW service expert - http://www.jarax.net
- Poldy
Tak je jaro a na čase dát po zimě do kupy zase přibližovadlo.Kotouče s deskama na předek i zadek objednaný včetně čelistí na ručku,ale ještě než to tam fláknu tak se chci zeptat kluci je tahle sada,co jí frajer inzeruje na bazosi fakt stejná a pasuje jak na 725tds až po 750?Má každá e38 stejný předek?Chci jí zkusit,co to vydržî,protože je hodně za dobře a pár z Vás jí má.Díky
- Spooner
Sice to vzhledem k rozdílným váhám (725tds vs 750iL) nechápu, ale když si najdu díly náprav v ETK, tak jsou opravdu použitelné pro všechny motorizace.
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
- Poldy
No právě,proto je mi to divný.Váha 12V motoru a 6V musí bejt rozdíl jako bejk.No nevadí,každopádně děkuju a já časem dám vědět jak to vydrží nebo ne,mám dost velkej nájezd tak jsem zvědavej
- Poldy
Prosba
Tak byl chlapi,až moc dlouho klid bez poruch a teď to přišlo,začal mi jít nepravidelně motor u mého Tds.Nesetkal jste někdo z Vás nebo známých s tim,že na volnoběh motor jde nepravidelně,klepe se jak stará šlapka,ale když se přidá tak jde úplně normálně.Dlouho netočí jde při startování na otočení hned a táhne celkem dobře jen pri jízdě je někdy cítit malé škubání,to samé když dobržďuju križovatku tak se to rozklepe a automat tim pádem i řadí nepravidelně a cukavě.Někdy to na chvíly přestane úplně a pak zase začne.Byl jsem na diagnostice a žádné chyby nenašel,ale diagnostiku na čerpadlo nemá.:-(Vyměnil jsem naft filtr,změřil altík,zítra ještě vezu vstřiky na vyzkoušení a pak,už nevim.Je možný,že to může být váha vzduchu a nebo vytahaný řetěz proto dává čerpadlo třeba blbě?Otáčky mi na volnoběh zatím nelítaj je to divný.....Za každou radu budu vděčnej.Motor má poctivých 220xxx.Děkuju
- Poldy
]Tak se udělalo trochu hezky a sedma dostala pořádný vypucování a trošku se i poklidilo
.Před měsícem dostala komplet nové kotouče(ATE),destičky,pakny,vyměnila brzdovka a náplně.Za stětečkovali se nějaké ty škrábance po zimě a teď mě čeká přední náprava a výměna těch zrezlých dveří po zimě
.Přemýšlim,ale o prodeji tak se rozmýšlim jestli to má cenu dělat.Motor,už zase chodí tak jak má a mě se ulevilo.Fotky jsou jen zase mobilem,ale i tak jsou lepší než ty co jsem dal jako první.Jinak s autem lítám každý den ten nájezd km je hrozivej a musim zaťukat,že je to držák jen škoda toho motoru,už mi to nějak začíná vadit je to nějaký líný :roll