7er-spotting

Zajímavé příhody z cest
Odpovědět
Rostik

Re: 7er-spotting

Příspěvek od Rostik »

Spooner píše:Nesměj se mu. Třeba nemá takové vysoké požadavky :). Ale já bych Rostíka nechal řídit z Ostravy do Brna a zpátky by musel sedět vzadu. Ono by ho to přešlo :D
Jelikož jsem prodával tři roky škodovky najezil jsem se v tom dost, takže díky nechci to řídit :lol: Jako myslel jsem to tak že na Škodovku to není tak špatné a čekal jsem že se někdo chytne :D Jinak sup 1 je je na blití a navíc ze svezení má člověk mořskou nemoc tohle už se aspon nehoupe.. ale v zatáčkách to moc nedrží stejně no :) Inženýři tam asi něco zadupali..
JaraX

Příspěvek od JaraX »

superbII je jedno z nejhorších aut jaké jsem mohl kdy řidit, sestřence jsem tím jezdil na svatbě, po ujetych 50km jsem švihl klíčema (auto mělo najeto 3000km v p.c. 890 000), přesedl do 740i a odjezdil zbytek svatby svojí 740i za svoje prachy, už po 50Km z toho boleli záda, do kolena mi furt rýpal klíček,který je z nepochopitelnych duvodu skloněný dolů, řízení pusobilo že má vuli, je nepřesné, člověk pořadně neví kam jede, při své postavě 186cm jsem šoural hlavou o strop, k řadičce jsem se musel "nahybat, ruka nejde odložit na loketu tak aby člověk řadil bez zvedání ruky z loketky, no prostě E36 nebo Toyota Yaris je pohodlnější auto než celej superbozmrd, o tom že v tom byl kraval jak u stréca v Zetoru se nebavím. Superb I mi přišel teda lepší, takovej víc obšlahnutej passat. Ségra ma E90, a ta je 100X pohodlnější než tydle kurvy a v novotě stala podobně. jak říkam, auta pro dementy.
BMW service expert - http://www.jarax.net
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

To je v prdeli, když je člověk zhejčkanej sedmou, co :-)
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Nemám náladu si kazit dnešní krásný den, takže se teď k tomu podautu nebudu moc vyjadřovat :D. Jen, že mám 189cm a problémy s prostorem za volantem mám taky. Proto první co udělám než nasednu je, že posouvám sedadlo k zemi. Nicméně prostor do šířky si tím stejně nevykouzlím. Další problém mám s pedály, protože nejednou jsem sešlápl spolu s plynem i brzdu. A to nemám žádné "lodě". Jediná věc s kterou jsem neměl problém bylo řazení, protože to je automat :D. Ale to co ta DSG převodovka dělá nebo někdy ani nedělá je taky na dlouhé povídání. Falešná kůže a plastové dřevo tomu jen dodávají grády. Já si to omylem koupit nové za milion tak jim to jedu ještě ten den vrátit.
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Spooner

Příspěvek od Spooner »

dunnst píše:To je v prdeli, když je člověk zhejčkanej sedmou, co :-)
To máš pravdu :D. Ale je smutné, že takový starý verg jako e38 je pohodlnější jako nová škodovácká "chlouba"
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
JaraX

Příspěvek od JaraX »

ono je smutné že i E36 v dobrém stavu je pro 2 lidi pohodlnější, ale ještě smutnější je že v Toyotě Yaris nebo Suzuki swift sou poholdnější sedačky a lepší odhlučnění jak v oktavce a superbu. Jo jen k tomu SII, pak jsem si sedl dozadu a místa jako v sedmě v longu, ale sedačka mě nutila sedět jak kripl, takže taky dolamanej. Prdel je že třeba u dvojkove oktavy mi nejvíc vadí že je v ní kravál a že má tvrdý sedačky a oktávka pro čínu má měkkčí sedačky a o 11db !! je méně hlučna, stojí stejně penez jako u nás. prostě s čechama vyjebem, ostatním dáme to co chcou.

kamarad měl novyho jedničkovyho superba, furt mu něco klepalo v sedačcce, řikal jako by tam byla nějaka kulička z velkyho ložiška a tak ho to drblo do lopatky a hrozně ho to sralo, tak x reklamaci, z toho x neuznanych a jelikož ma hodně vlivnych přatel tak nakonec reklamaci uznali, dali novou přední sicnu ktera dělala to samy, tak prošel asi 10 bazaru a projel superby a dělali to všechny, tak vzal nuž, rozřízl kuži, nacpal tam kus zatěžovyho koberce a byl klid :D
o tom jak zlepšit audio u OII omotáním repráku lepící páskou protože páni inženýři neví co je to rozdíl tlaků a reprák stojí na trojnožce a hraje si "jen" tak do vzduchu, to mi přijde tragicky, a takových věcí je to auto plný. stydím se za to že češí vyrábí takovou ostudu
BMW service expert - http://www.jarax.net
fishmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fishmaker »

jedna fotka z Curacaa....ještě sem tam sice nebyl...ale už se to blíží :D

Obrázek
First EX: BMW e38 740i 6/1995 Obrázek
Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG Obrázek
Third EX : BMW f01 740i 3/2009 Obrázek
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Dnes v Karviné - E38 TAXI

Obrázek
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
magnum

Příspěvek od magnum »

to je super job, celej den si vozit prdel v sedmě a ještě za to dostávat prachy ;)
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
hacker

Příspěvek od hacker »

v praze taky jedna jezdí a vypadá pěkně hnusně
Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha"orientblau on pearl beige
BMW E36 318is tmavě modré kupé
Odpovědět