obrázky dodám. ale řešil jsem to jinak, vyřízl jsem puvodní držák rezervy, potom jsem zavařil dutiny, které jsem tímto otevřel, tím mi vznikl kufr s dirou na nádrž, pak jsem si tam tu nádrž zvedl,naměřil pásoviny, které jsem navařil až k nosníkům na kastli, tak aby to bylo co nejpevnější. druhá pasovina je navařená k výztuze tažnýho čím vznikla ještě vyšší pevnost, to auto bude na prdel ted pevny jak svina. zespodu je jen nádrž nastříkaná velkou vrtsvou rapataku, i když je to venkovní nádrž, projistotu jsem to nastříkal at to nehnije a neklepou o to kamínky, nádrž jsem pak z kufru chytl k pásovině, vystříkal si z kartonu přesný trojuhelníky mezi pasoviny, poupravil, vystříhl ze silnýho plechu, navařil k pasovivnam a kufru, potom jsem si koupil tmel na sváry s přídavkem hliníku, tím jsem přetmelil všechny sváry, následně pak vše natřel 2x vrstvama základovky, nastříkal 3x vrstvy rapataku zespodu, vystříkal dutiny kde se svařovalo ochranym voskem aby mi to někde nezačlo reznout. nádrž má upravenej plovák a kapacitu 103L, tankuju do ní 103NORMANN píše:no a kde jsi sehnal tu nádrž? takže jsi odřízl flexou tu vanu a ucpal plechem díru po vaně a zavařil? pak zespoda připevnil pásovinou tu nádrž? docela by mně zajímaly obrázky toho třeba do SZ.
Jinak nádrž je uplně běžně dostupná a do E65 ju dáváme bez jakýchkoliv uprav, krásně tam sedne, u E38 bohužel chybí ten centáček.