P3RF3KT e38 740i Supercharged Individual - PRODÁNO

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Final-man

Re: P3RF3KT a jeho BMW

Příspěvek od Final-man »

Tak to jsi fakt přehnal :D Já nejdřív myslel, že to je photoshop :lol: Xenon do zpátečky, to je snad jediné auto na Zeměkouli ne? :lol: Měl jsi to dát do mlhovek. Mně zpátečky nesvítí, protože mám M5 budíky a mám automatickou převodovku. Stále jsem nevyřešil pořádně ten software, takže couvám na výstražky. :D
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

První defekt, to je tak když se to instaluje narychlo :lol: Tak sem to dneska hezky srovnal a snad už se to nestane. Jinak k tomu došlo tak že když sme měnily chladič na jiný 38 tak sem půl hodiny svítil zpátečkama ve tmě aby na to bylo vidět. A najedou si řikáme co to tu kurva smrdí :lol:
SAM_7675.JPG
Jinak uchycený je to asi takhle
SAM_7673.JPG
SAM_7674.JPG
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Tak včéra proběhlo opět rabování u Mišulina ve stodole. A jelikož se blíží BIG tak je třeba se trošku ještě posunout vpřed. Jelikož sehnat světlý kožený airbagový tapce abych mohl jak bylo původně plánováno vyměnit madlo s krytem na airbagy je unreal tak sem se rozhodl alespon pro tuto kombinaci abych interier více sladil. Dále se k tomu všemu hodí černej strop se sloupkama a myslim že by to mohlo být konečně ono.
SAM_7720.JPG
SAM_7721.JPG
SAM_7722.JPG
SAM_7723.JPG
Ještě mám k dispozici celej zbytek světlýho tapce. Jeden z nápadů byl dát ještě světlý kryt na repro, názor?
rajnhold

Příspěvek od rajnhold »

Názor: No nevím zdali je to vůbec šťastná kombinace. Se světlými kryty na repro či bez nich, pořád to bude na mě působit jako skládanka
z věcí co zbyly z více aut. Samozřejmě je to zcela jeden z individuálních názorů, který sis přál. Někdo další Ti třeba napíše pravý opak.
Interier e38 je především zpracován ve formě luxusu, elegance a konzervativní limuzíny. Nechal bych tedy asi celý světlý a nebo i celý černý.
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

a přesně sme se včera u mišulina smáli jak se do mě na bigu všichni pustěj :-D Jinak možná skládanka, ale takovouhle skládanku si v uplně stejnym podání mohl mít už z výroby. Pokud by to bylo něco co se na to auto nikdy nedávalo bylo by to všechno špatně, ale pokud se jedná o věc - věci, co se na e38 dávali, myslím si ( alespoň já ) že je vše ok :) Ale jinak jo, beru to, díky za názor :)
Pepíno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepíno »

Když skládanka, tak pořádně :D - dodal bych ještě světlou kůži do dveří ( ta co je okolo kličky na otevírání dveří ) a ten kryt repráku.
Pepíno(740i E38 1995 DG40941)
scorpion

Příspěvek od scorpion »

muj názor je takový... prodej mi tu béžovou kůži a dej tam zas černou ;-) proč? Nutně potřebuji béžovou kůži ve velmi dobrém stavu =DDDD
Obrázek
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Pepíno píše:Když skládanka, tak pořádně :D - dodal bych ještě světlou kůži do dveří ( ta co je okolo kličky na otevírání dveří ) a ten kryt repráku.
To je to co chci už dlouhou dobu ale řikám, mám airbagy ve dveřích a k tomu kožený madla a v týhle kombinaci ve světlý kůži to neni k sehnání.. nebo je ale velmi málo :(

Scorpion: Je to ze sociálních tapců co byli uplně bez kůže ( jen standartně ten střed kolem kličky ) a bez airbagů. Ten celej zbytek mám k dispozici kdyby si z toho něco chtěl
caknakis

Příspěvek od caknakis »

počkej, vidím správně, že jsi tam dal ty béžové spodky bez kůže? To je trošku downgrade, ne? Jinak, mě se to líbí. Nemusíme mít každý jednobarevný interiér :-)
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Já sem neměl spodky kožený. Byli uplně stejný akorát černý. Mám kožený jen madlo.
Odpovědět