P3RF3KT e38 740i Supercharged Individual - PRODÁNO
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Final-man
Re: P3RF3KT a jeho BMW
Tak to jsi fakt přehnal
Já nejdřív myslel, že to je photoshop
Xenon do zpátečky, to je snad jediné auto na Zeměkouli ne?
Měl jsi to dát do mlhovek. Mně zpátečky nesvítí, protože mám M5 budíky a mám automatickou převodovku. Stále jsem nevyřešil pořádně ten software, takže couvám na výstražky. 
- P3RF3KT
První defekt, to je tak když se to instaluje narychlo
Tak sem to dneska hezky srovnal a snad už se to nestane. Jinak k tomu došlo tak že když sme měnily chladič na jiný 38 tak sem půl hodiny svítil zpátečkama ve tmě aby na to bylo vidět. A najedou si řikáme co to tu kurva smrdí
Jinak uchycený je to asi takhle
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
- P3RF3KT
Tak včéra proběhlo opět rabování u Mišulina ve stodole. A jelikož se blíží BIG tak je třeba se trošku ještě posunout vpřed. Jelikož sehnat světlý kožený airbagový tapce abych mohl jak bylo původně plánováno vyměnit madlo s krytem na airbagy je unreal tak sem se rozhodl alespon pro tuto kombinaci abych interier více sladil. Dále se k tomu všemu hodí černej strop se sloupkama a myslim že by to mohlo být konečně ono.
Ještě mám k dispozici celej zbytek světlýho tapce. Jeden z nápadů byl dát ještě světlý kryt na repro, názor?
- rajnhold
Názor: No nevím zdali je to vůbec šťastná kombinace. Se světlými kryty na repro či bez nich, pořád to bude na mě působit jako skládanka
z věcí co zbyly z více aut. Samozřejmě je to zcela jeden z individuálních názorů, který sis přál. Někdo další Ti třeba napíše pravý opak.
Interier e38 je především zpracován ve formě luxusu, elegance a konzervativní limuzíny. Nechal bych tedy asi celý světlý a nebo i celý černý.
z věcí co zbyly z více aut. Samozřejmě je to zcela jeden z individuálních názorů, který sis přál. Někdo další Ti třeba napíše pravý opak.
Interier e38 je především zpracován ve formě luxusu, elegance a konzervativní limuzíny. Nechal bych tedy asi celý světlý a nebo i celý černý.
- P3RF3KT
a přesně sme se včera u mišulina smáli jak se do mě na bigu všichni pustěj
Jinak možná skládanka, ale takovouhle skládanku si v uplně stejnym podání mohl mít už z výroby. Pokud by to bylo něco co se na to auto nikdy nedávalo bylo by to všechno špatně, ale pokud se jedná o věc - věci, co se na e38 dávali, myslím si ( alespoň já ) že je vše ok
Ale jinak jo, beru to, díky za názor 
- Pepíno
- Kontaktovat uživatele:
Když skládanka, tak pořádně
- dodal bych ještě světlou kůži do dveří ( ta co je okolo kličky na otevírání dveří ) a ten kryt repráku.
Pepíno(740i E38 1995 DG40941)
- scorpion
muj názor je takový... prodej mi tu béžovou kůži a dej tam zas černou
proč? Nutně potřebuji béžovou kůži ve velmi dobrém stavu =DDDD
- P3RF3KT
To je to co chci už dlouhou dobu ale řikám, mám airbagy ve dveřích a k tomu kožený madla a v týhle kombinaci ve světlý kůži to neni k sehnání.. nebo je ale velmi máloPepíno píše:Když skládanka, tak pořádně- dodal bych ještě světlou kůži do dveří ( ta co je okolo kličky na otevírání dveří ) a ten kryt repráku.
Scorpion: Je to ze sociálních tapců co byli uplně bez kůže ( jen standartně ten střed kolem kličky ) a bez airbagů. Ten celej zbytek mám k dispozici kdyby si z toho něco chtěl
-
caknakis
počkej, vidím správně, že jsi tam dal ty béžové spodky bez kůže? To je trošku downgrade, ne? Jinak, mě se to líbí. Nemusíme mít každý jednobarevný interiér 
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
- P3RF3KT
Já sem neměl spodky kožený. Byli uplně stejný akorát černý. Mám kožený jen madlo.