Konečně taky závada na E32
Jo kdyby ses ptal, kde ten meč je, tak vpravo dole na topení. 2 šroubky a je venku
Až to vyndáš, zjistíš, proč se tomu říká meč
váhou o tenkrát asi nebylo, od té doby o neudello, a jedi to OK. regulátor otácek? To by to foukalo alespon trochu, ne? Je to mrtvé komplet. Jenom dotaz, kde u toho najdu topení? předpoládám někde motorový prostor, ten "meč", to se dá opavit nebo nutno sehnat nové?
Meč si někde sežeň jetý, za nový by jsi dal asi majlant. Já ho kupoval snad za 500 Kč od Fivajse, jinak známý ho prodává za 1500 Kč, údajně z auta, co mělo 80 tisíc km nalítáno. V motorovém prostoru není, vyndáš ho poměrně jednoduše od spolujezdce, jakoby od jeho nohou Fivajs nebo T613 ti už řeknou lépe.
EX E32 740i LPG EX Honda Legend KA9 LPG Volvo S80 T6 LPG
Není, v E34 je kratší a má jiný prolis, už jsem to řešil. S nějakou menší úpravou díry v topení by tam měl ale jít. Štekr by měl být ale stejný. Jestli máš ale model bez klimy, možná by to mohlo být stejný. Vyndej ho a porovnej to
Snejk: kolik by jsi za něj chtěl? Jinak dnes jsem se ho snažil najít, ale u spolujezdce jsem nic, co by se tvářilo jako daný meč´, nenašel. je to někde schované? předpoikládám až někde vzadu za/pod kastlíkem na pravé straně, nebo?
Z pravé strany topení, dole u levé nohy spolujezdce. ten meč je zasunutý do topení. Jsou tam dva (asi křížové) šroubky. Je do toho zapíchnutý štekr
Nějak mi sem nejde vložit foto