já fakt nejsem nějakým nadšencem nafty, vždyt mám tohle auto v naftě první a možná poslední, bude záležet na okolnostech, jestli si ho pořídím. kdyby dělali 7er nebo bmw auta na lpg s nádrží lpg na místě nádrže na benzín, čili, mohl bych vozit v klidu rezervu v kufru a neměl v kufru bojler, kterej kufr 7er degraduje na kufr krátký fabie, tak bych asi auto na lpg měl.
byly časy, kdy jeden můj známej měl auta na lpg, věčně to měl rozmrdaný, věčně s tím někde stál, takže od těch dob jsem řekl, že lpg mi nesmí přes práh, ale časem reputaci lpg napravili mí dva kolegové v práci, kteří si lpg celkem pochvalují, takže ted už je u mně k lpg odpor jen z důvodu, malého kufru, nebo absence rezervy, což je zatím pro mně nepřijatelný.
jeden z těch mých kolegů měl dlouho starou lagunu kombi, dovoz z holandska a ta měla nádrže v místech, kde je benzínová nádrž, už prý z výroby, čili v kufru neměl bandasku a rezervu stále sebou, to by se mi líbilo, takhle jo.
a pro zajímavost: tu lagunu poslal vloni do šrotu, páč už byla stará a shnilá a pořídil si oktávku 1,9tdi 81kw Bj.2004
ted si to zatím necelej rok pochvaluje....

bodejt ne, když je spotřeba u toho do 5litrů a to nejen podle BC, ale podle tankování a ujetých km.