Ano jsem podvodník. Proto jsem hned po koupi obětoval svůj čas a sháněl jsem Láďovi co nejlevněji monitor navigace + jsem mu byl ochotný zajet do Polska pro díly, které bude potřebovat pro svou 750i

.
Zprvu jsem měl snahu se nějak domluvit a společně vymyslet nějaké řešení. Ani jednou však Láďa na tyto moje pokusy nereagoval. Když psal o problému se startováním, tak Perfekt napsal něco o možné závadě ŘJ motoru. Řekl jsem si: "Dobrá, nejsem si toho vědom, ale mohlo to být už při prodej, tak pokud to bude tímhle, tak ti seženu za své peníze druhou jednotku a pošlu."
Ale tak když vidím, že Láďa není schopen zajet na diagnostiku a říct mi, co vlastně je tedy špatně, tak už ztrácím snahu a ochotu cokoliv řešit. Celé mi to připadá absurdní a k smíchu. Ještě, že se Láďa nedomáhal reklamace až po 5 měsících užívání auta

.
Co se týče těch věcí, které jsi popsal, tak o všem jsme se bavili před prodejem. Na nožní brzdu se tvůj otec ptal a říkal jsem, že nefunguje. Také jsem říkal, že na autě není proveden žádný základní servis. Ani v motoru ani na podvozku. Takže se divím, že jsi měl odvahu s tím jet 200km/h... O airbagu jsem ti také říkal. V autě je, ale svítí kontrolka, tudíž klasický problém se zátěžovou dečkou v sedadle spolujezdce. Jedinou věc, kterou jsem udělal byla výměna pravého předního tlumiče, protože byl po smrti.
S tím nepravidelným chodem motoru a smradem je to zajímavé, jelikož za mého vlastnictví běžel motor hladce. Navíc ani já při převozu auta z Litvínova, ani ty při cestě z Ostravy do Ústí jsme se neudusili zplodinami. A myslím, že takové závady by si kdokoliv všiml po prvních kilometrech ne-li metrech

.
Tvůj nález loužičky, je taky velice přesně identifikovaná závada. Víš jistě, že je to z tohoto auta? Mě stálo celu dobu před domem a občas i v garáži a nikde jsem žádnou loužičku neměl.
Kolem auta jsme chodili hodinu. Myslím, že jsi měl víc než dostatek času si obejít auto dokola a v interiéru vyzkoušet cokoliv tě napadlo. Na co jsem si vzpomněl hned, to jsem řekl sám, na další detaily jste se doptávali. Ale nic jsem netajil.
S těmi penězi máš pravdu. Už je nemám a vrazil jsem je do bytu, který rekonstruuji. Je to moje blbost. Ale to byla asi taková hloupost, jako když vy jste hned prodali druhé auto. Taky jste nepředpokládali, že nastanou nějaké komplikace.
A myslím, že je fajn to tady řešit veřejně na diskuzním foru. Ať si to přečtou i ostatní a klidně napíšou svůj názor. Na fejsbuku jsme zatím nevyřešili nic, tak třeba tady se nám to společnými silami podaří