Kluci kde koupím přední a zadní plastové nadkolí na E38?

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Folis

Re: Kluci kde koupím přední a zadní plastové nadkolí na E38?

Příspěvek od Folis »

To by sis moc nepomohl. Auto stojí na dvoře za barákem a hlídá ho nasranej pes, tzn dovnitř v kalhotách, ven v kraťasech. :lol:
Folis E38 740D DB81760
BMVV Budeš mít velké výdaje
Ex BMW E39
Ex BMW E36
T613

Příspěvek od T613 »

tak jsem to prohrabal a na e38 nic, ani jsem ho nerezal pred tydnem, vse z jinych aut ... tak bohuzel prd
Rostik

Příspěvek od Rostik »

Hele pokud si pro to přijedeš a dovezeš mi za to flašku dobré slivovice jsou tvoje zadní mám stoprocentně oba, přední řidičův asi taky a možná ještě i spolujezdcův na to se musím mrknout :D
Folis

Příspěvek od Folis »

Rostik píše:Hele pokud si pro to přijedeš a dovezeš mi za to flašku dobré slivovice jsou tvoje zadní mám stoprocentně oba, přední řidičův asi taky a možná ještě i spolujezdcův na to se musím mrknout :D

Slivovice není problém, teď jsem pálil super trnkovou, ale kde bydlíš? 8-)
Folis E38 740D DB81760
Ex BMW E39
Ex BMW E36
Rostik

Příspěvek od Rostik »

Šenov u Ostravy ;)
Folis

Příspěvek od Folis »

Tak to nevyhazuj. Stavím se pro to jak bude čas. ;-)
Folis E38 740D DB81760
Ex BMW E39
Ex BMW E36
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Folis píše:Pak mě ještě zlobí nějaký černý odběr na aku. Baterka je 7 měsíců stará, auto jezdí téměř denně a už byla 3x na prodlužce. Mám tam standart Vartu 95 ah. Altík jede normál. Nějaký typ??
nedávno mi auto stálo v kuse asi tejden v garáži, při snaze nastartovat mi jen cvakala cívka na startéru, na nic jinýho se vyštavená baterka nezmohla, taxem nastartoval přes kabely a auto projel, od tý doby zase dobrý, ještě jsem nechal měřákem na akumulátory změřit tento můj akumulátor po 100km jízdy v kuse a byl dobrý, jen na 70% dobitý dle sdělení elektrikáře, co to měřil.
pak jsem si ale na něco vzpomněl, co mohlo akumulátor přes ten týden vybít!
TELEFON! Když totiž vytahuju klíč ze zapalování, často se stává, že vše se vypne, ale telefon - displej, svítí dál, ten telefon prostě běží dál po vypnutí klíčů a tak si myslím, že prostě běžel celej ten týden v autě a tím akumulátor vybil natolik, že už neměl sílu nastartovat, navíc dízla, stačilo jen zapojit start. kabely a hned to chytlo, čili moc k nastartování nechybělo.
takže pro tebe z toho vyplývá, že by chtělo zkouknout, jestli se ti všechny spotřebiče po vypnutí klíčů vypnou.
ty spínací skřínky bývají už vyběhaný, mě se dokonce jednou za čas stane, že otočím klíčem a ten jde hrozně zlehka, nic nepřekonává, tak malinko zatlačím při otáčení klíče do strany a pak už cítím klasický očekávaný odpor v zapalování.
je to na starém E38 celkem běžná závada.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Odpovědět