7er foto z netu (leštěnky) a našich
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- P3RF3KT
Re: 7er foto z netu (leštěnky) a našich
Vojto si konečně přezul na pořádný kola? 
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
- P3RF3KT
Tady máš lepšílittleB píše:Pre low-riderov a down-sizerov...http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/bmw ... 89536.html
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
-
PRAHAV8
Original je od SONY a má mnohem menší obrazovku. Tohle hned poznáš že není origo a proto bych to nechtěl. Zrovna nedávno jsem si chtěl ten stropní monitor origo od BMW kupovat ale když jsem viděl ten display jak je malej tak jsem se na to vysrallittleB píše:Neviem, kam to zaradiť - pri prezeraní inzerátov mi dnes padol do oka celkom pekný stropný DVD prehrávač, čo naň hovoríte? Nie je to origo BMW, ale ku čiernej stropnici by sa celkom hodil.![]()
-
littleB
Extrémne zníženú 740iL ešte dokážem prekusnúť, ale keď si niekto zoberie do parády vlajkovú loď, tak to ma vážne serie.
Bol ešte menší než origo zadný monitor v stredovom paneli?PRAHAV8 píše:Original je od SONY a má mnohem menší obrazovku. Tohle hned poznáš že není origo a proto bych to nechtěl. Zrovna nedávno jsem si chtěl ten stropní monitor origo od BMW kupovat ale když jsem viděl ten display jak je malej tak jsem se na to vysral
- P3RF3KT
Byl to takový větší 16:9littleB píše:Bol ešte menší než origo zadný monitor v stredovom paneli?
- scorpion
A kde jsi ho chtěl kupovat? Myslíš ten co byl tu chvilku na bazoši?PRAHAV8 píše:Original je od SONY a má mnohem menší obrazovku. Tohle hned poznáš že není origo a proto bych to nechtěl. Zrovna nedávno jsem si chtěl ten stropní monitor origo od BMW kupovat ale když jsem viděl ten display jak je malej tak jsem se na to vysrallittleB píše:Neviem, kam to zaradiť - pri prezeraní inzerátov mi dnes padol do oka celkom pekný stropný DVD prehrávač, čo naň hovoríte? Nie je to origo BMW, ale ku čiernej stropnici by sa celkom hodil.![]()
- fredy
- Kontaktovat uživatele:
Ten jsem chtěl i já, ale zmizel rychle jak pára nad hrncem ....scorpion píše:A kde jsi ho chtěl kupovat? Myslíš ten co byl tu chvilku na bazoši?PRAHAV8 píše:Original je od SONY a má mnohem menší obrazovku. Tohle hned poznáš že není origo a proto bych to nechtěl. Zrovna nedávno jsem si chtěl ten stropní monitor origo od BMW kupovat ale když jsem viděl ten display jak je malej tak jsem se na to vysrallittleB píše:Neviem, kam to zaradiť - pri prezeraní inzerátov mi dnes padol do oka celkom pekný stropný DVD prehrávač, čo naň hovoríte? Nie je to origo BMW, ale ku čiernej stropnici by sa celkom hodil.![]()
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
- scorpion
- scorpion
- P3RF3KT
Krasny akorat tenhle intr ma najeto tak 50tis. Km