Jo a nejvíc mě štve, ža jsem ji nevzal já. Neměl jsem do té E46 vůbec jítkorado87 píše:Možno to bola hlúposť, ale to už je teraz jedno. V tom momente to bolo najlepšie možné riešenie...
"Správna" podľa tvojich požiadaviek ale NEEXISTUJE!
(preto je úplne zbytočné riešiť čokoľvek ohľadom úprav)
pre ostatných aby boli v obraze, od strany 220 po cca 229: http://www.bmwklub.sk/bmw-pokec/p-o-k-e ... fa4c606c1d
fakt sa ti divím, že si nedáš pokoj a stále pýtaš rady a riešiš blbosti a oberáš ľudí o čas
Zvuk V12 - zvýraznenie, zosilnenie
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- fredy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvuk V12 - zvýraznenie, zosilnenie
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
...
- herman17
Pred katama to urez a budes mit poradnej zvuk

SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

http://WWW.BOZENOV.CZ
http://WWW.BOZENOV.CZ
-
littleB
Jasné, ty si urobil správnu vec, že si slušne naloženú 750Li po pár mesiacoch predal a ja som debil, keď nechcem skončiť ako ty a čakám s kúpou na vhodnejšiu dobu a bezproblémový kus.korado87 píše:Blablabla kecy...
Ak som tu na 7er fóre niekoho obral o čas, to ma mrzí, no určite som to neurobil naschvál (narozdiel od slovenského BMW klubu, kde som to po ich chorom prístupe k mojim otázkam robil vedome
- fredy
- Kontaktovat uživatele:
No popravdě, já osobně co tady od tebe čtu tak si myslím, že žádnou e 38 ani nekoupíš a pokud ano tak ji akorát doku ... pár teček.littleB píše:Jasné, ty si urobil správnu vec, že si slušne naloženú 750Li po pár mesiacoch predal a ja som debil, keď nechcem skončiť ako ty a čakám s kúpou na vhodnejšiu dobu a bezproblémový kus.korado87 píše:Blablabla kecy...Škoda slov...
Ak som tu na 7er fóre niekoho obral o čas, to ma mrzí, no určite som to neurobil naschvál (narozdiel od slovenského BMW klubu, kde som to po ich chorom prístupe k mojim otázkam robil vedome). Mám taký pocit, že najlepšie bude ani príbeh o sedme nezakladať, keď ju kúpim - aspoň sa vyhnem kecom korada & spol. z SK klubu...
Dosiahol si čo si chcel, korado - už vidím, že čo Slovák na bmw klube, to len ďalší "internet hero".
Narozdiel od Čechov a Moravákov, ktorí majú normálny ľudský prístup.
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
...
- magnum
Jestli chceš bezproblémový kus tak na E38 rovnou zapoměn!!!
(a eště ke všemu FL
)
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
- Rostik
LittleB ty jsi normálně nemocný, nechápu jak může mít někdo tolik času jako ty vysedávat na fórech a všude psát blitky co si jednou koupí, fakt mi to příjde na hlavu postavené 
-
littleB
Nemocný možno (a kto v dnešnej dobe nie je? ), ale aspoň slušný a skromný.
Bezproblémový kus bol samozrejme myslený v porovnaní s lada.blahou.
A ak mi neveríte, nevadí, ja sa poznám a preto viem, že realita bude iná ako predpokladáte - tak ako som štyri roky vyberal gitaru, kým som sa rozhodol pre správny kus, tak ako som šesť rokov vyberal pozemok pre nový dom, kým som sa rozhodol pre kúpu, tak aj budem niekoľko rokov vyberať sedmu, keďže ju chcem mať navždy (tak isto ako pečlivo vybranú gitaru a pekné miesto na budúci dom).
Bezproblémový kus bol samozrejme myslený v porovnaní s lada.blahou.
A ak mi neveríte, nevadí, ja sa poznám a preto viem, že realita bude iná ako predpokladáte - tak ako som štyri roky vyberal gitaru, kým som sa rozhodol pre správny kus, tak ako som šesť rokov vyberal pozemok pre nový dom, kým som sa rozhodol pre kúpu, tak aj budem niekoľko rokov vyberať sedmu, keďže ju chcem mať navždy (tak isto ako pečlivo vybranú gitaru a pekné miesto na budúci dom).
- Rostik
6 let vybíráš pozemek
tak to asi s tvým tempem nestihneš ten dům ani postavit 
-
PRAHAV8
A jak dlouho vybíráš cihly na stavbu baráku?littleB píše:Nemocný možno (a kto v dnešnej dobe nie je? ), ale aspoň slušný a skromný.![]()
Bezproblémový kus bol samozrejme myslený v porovnaní s lada.blahou.![]()
![]()