Sedačky vypadají fakt pěkně

Ještě jsem to celý nesundal, jen od spolujezdce a na najetych 300 tisic to rozhodne nevypada! Zadek vypada taky temer neposkozene. U ridice jen po odhrnuti jsem nasel jen nejaky typicky prasklinky (a to mam i na svym 3 roky starym aute), ale nic vyrazne osezenyho ani osoupanyho. Auto stalo vic v garazi nez ze by jezdilo a bylo to prikryty
Ten inzerat nesel najit. Uz jsem byl nestastnej, prolezl jsem celej bazos, sauto, sbazar, tipcars a podobne a nikde nic. Tak jsem začal hledat "prodám 730", 735 ...atd na google. Vyplivlo mi to nejakou 750 na bmw klubu, ktera byla dva roky stara a byl tam odkaz na nejakej server, kterej jsem nikdy predtim nevidel. Prolezl jsem to, nasel jsem tenhle inzerat ze srpna a nastesti byl jeste aktualni.
Jinak poklice sice super, dokonce k tomu jsou dve sady, ale plechace nemam rad. Ani na jednom ze svych aut je nemam a i zimaky jsou na alu. Tohle si taky zaslouzi nejaky lity kola, budu shanet nejaky ty BBS - asi ty origo 15.

Jeste pujde sundat dolu ta vec z volantu, ofuky na prednich dverich kolem oken i ta samolepka na zadku.
P.S. Silenblok by byla idealni zavada

mrkneme na to s kamaradem. Stejne to musi jeste na STK, ma ji propadlou, tak tam mi reknou, na co všechno se mám připravit.