BMW E38 750iL (a všetky ostatné koradove longy)

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Palzo

Re: koradov long (E38 750iL) - ďalšia E38 pred domom

Příspěvek od Palzo »

littleB píše:Blablabla, klasika. Ja neviem, čo si všetci na SK BMW klube myslia - že si budú len tak do niekoho kopať hneď od začiatku, ako som sa tam registroval a napísal pár reakcií na predražené autá v predaji, a ja budem stále mlčať a nekopnem si do vás keď vy robíte blbosti? :D Korado stále vyrýval, tak mu to len oplácam. ;) A s tebou to už aj tak nesúvisí, aj keď by bolo naozaj férové, keby si ukázal tunajším majstrom, ktorí dolaďujú každý detail na svojich sedmách, do akého stavu si tú svoju nechal upadnúť, resp. za akú trúfalú cenu si ju na BMW klube ponúkal. Viac zničenú a vybývanú sedmu som ešte nevidel ani na poľskom allegre, navyše cena vôbec nezodpovedla stavu. ;)
Buď hlavne rád, že si sa sedmy v takom stave zbavil (že ju niekto vôbec chcel a neskončila niekde na vrakovisku). A ak si chceš vybavovať veci osobne, dám ti kontakt na môjho právnika - myslím, že moje kópie tém zo slovenského BMW klubu by bohate stačili na podanie žaloby na ochranu osobnosti. ;)
Jak som povedal, auto nepoznas, nikdy si ho v zivote nevidel leda tak na foto :) Nie kazdy si potrpi na lesteni a rieseni veci, mal som v tom aute viacej penazi ako dost, take malickosti ako LPG, Brzdy, Nivo (komplet nove nakoniec), alternator a par dalsich malickosti ktore to nebudem menovat nikdy volnym okom neuvidis (a nepocitam 4x menenie oleja do roka a naklady na palivo coz v mojom pripade prevrsuje podla toho co si pisal na bmwklube tvoj mesacny plat), nevies co vsetko bolo zle na tom aute ked ja som ho kupoval, a ani nemas sajnu ako to auto vyzeralo ked som ho ja kupoval ale jasne, ty si odbornik lebo podla fotky hned vidis, prepac je mi to cele smiesne... A cena bola stanovena presne koli takymto spekulantom ako si ty, co pridu, sadnu do auta (nemaju nanho peniaze), oskusaju, robia mu zle, kazdy gombik si poskusaju a pak pvoedia cloveku ze vlastne nehladam V8 ale V12 a chcem Long a nalozene a vlastne ty to auto nechces len si sa chcel previest a bol testovaci jazdec.

Ja sice neviem, ale huste mas reci, a som povedal ze ked mas nieco proti mojej osobe mozme si to osobne vysvetlit a nie tu za klavesnicou hrat sa na machra a vytahovat slova ako "dam ti kontakt na mojho pravnika" ty nemas asi ani predstavu co stoji pravnik na takyto ucel a neviem podla akeho zakona a podla coho by si chcel podanie zaloby na ochranu tvojej osobnosti
E38 740iL 1996
littleB

Příspěvek od littleB »

Nemá význam sa tu dohadovať s niekým, kto si o sebe myslí, že je najväčší boss a ostatní, ktorí nedržia s ním, sú nuly. ;)
Už len zopár postrehov:
1.servis, ktorý tu ty spomínaš, robia bežne skoro všetci členovia 7er.cz, a nerobia z toho vedu; hlavne nemôžeš očakávať, že ti niekto zaplatí za servis auta, ktorý nie je vidieť a môžu ti ho dosvedčiť len kamaráti (aneb tie údajné výmeny oleja 4x do roka a pod.); fotky stačili na to, aby som sa ďalej o tvoju sedmu ako kupec nezaujímal ;)
2.čo sa týka mojich výrokov na slovenskom BMW klube, od určitého momentu som nastolil pasívnu rezistenciu - okamžite ako zistím, že sa bavím s netolerantnými a premotivovanými ľuďmi (až na pár výnimiek a.k.a. 100RM, Essence, a ďalší), začnem používať Sokratovu metódu simulovanej naivity (aneb "kto zo seba nerobí múdreho a znalého, získa viac informácií, ktoré potrebuje"), to sa samozrejme odrazilo na štýle mojich príspevkov (90% ich obsahu na SK BMW klube je fiktívny) ;)
3.ja som voči tvojej osobe doposiaľ neadresoval žiadne invektíva, no ak to chceš brať osobne, je to tvoja voľba ;) aj to je len ďalším znakom kvality zmýšľania :) a mimochodom, len právne neznalý človek bude vopred prezrádzať prípadné právne kroky osobe, ktorá sa mu vyhráža (tu sme dokonca zabrdli do trestneprávnej roviny) :)
Palzo

Příspěvek od Palzo »

littleB píše:Nemá význam sa tu dohadovať s niekým, kto si o sebe myslí, že je najväčší boss a ostatní, ktorí nedržia s ním, sú nuly. ;)
Hej dobre si to napisal preto mas aj nick littleB akoze si Little Boss ;)

A k ostatnemu len tolko mudrejsi ustupi ;)
E38 740iL 1996
littleB

Příspěvek od littleB »

Palzo píše:
littleB píše:Nemá význam sa tu dohadovať s niekým, kto si o sebe myslí, že je najväčší boss a ostatní, ktorí nedržia s ním, sú nuly. ;)
Hej dobre si to napisal preto mas aj nick littleB akoze si Little Boss ;)

A k ostatnemu len tolko mudrejsi ustupi ;)
littleB je jedna postavička z bábkového divadla, ktoré som raz videl na námestí v Bruseli, nemá to nič s bosom. ;)
A pekný zvyšok víkendu prajem. ;)
Pežot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pežot »

Odporucam ludom, ktori nemaju co k veci povedat aby zavreli usta, vypli pocitac, nakolko vecernicek uz bol.

LittleB plati to prave na Teba. Dobru noc.
BMW 528i E39 12/1995 BU02330 - SWAP, origo 523i
BMW 745i E65 4/2003 M57461 - EX
Stew1988
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stew1988 »

Pežot píše:Odporucam ludom, ktori nemaju co k veci povedat aby zavreli usta, vypli pocitac, nakolko vecernicek uz bol.

LittleB plati to prave na Teba. Dobru noc.
Korado přeji ti mnoho radosti ze 740iL a hlavně abys ji zvládl jak chceš bez velkých nervů.

PS: lidi nehádejte se tu a nezaserte mu to tady úplně kdo to pak má číst akorát tu nový člověk se dočte jaká je tu zášť mezi námi
NeWCars BMW e66 Individual DK90724
Ex. díle BMW e38 750iL DG50564
Ex. BMW e38 740i rv.99
Pežot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pežot »

Keby tu sedmu nevzal korado bol som dalsi na rade :D
littleB

Příspěvek od littleB »

Aspoň vidno, čo bežným Slovákom stačí ku šťastiu - jedna vybývaná sedma. :mrgreen:
Pežot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pežot »

A niekomu nestaci ani najnalozenejsia sedma, resp. sa vyhovara uz aj na farbu exterieru :D lebo skryva to, ze na nu nema.
littleB

Příspěvek od littleB »

Tvoj názor ti nikto neberie. ;)
Odpovědět