littleB a jeho W12 - HÁDEJTE A NADÁVEJTE SI V POKECU

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zamčeno
littleB

Re: littleB a jeho W12

Příspěvek od littleB »

Ej, ale ťa to musí dobre trápiť. :D No poď do mňa, poď, každý súdny človek si urobí o tebe obraz... ;)

A nezabudni si zavolať aj svojich slovenských kamarátov z bmw klubu na pomoc. :mrgreen:
korado87

Příspěvek od korado87 »

mňa len irituje ľudská hlúposť... a ty si jej priame stelesnenie...

kto chce má tu čitania do aleluja...

http://www.7er.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=4933
http://www.bmwklub.sk/bmw-pokec/p-o-k-e ... fa4c606c1d (od strany 220-229)

také perličky ako ponuka kúpy E38 long na 50e mesačné splátky (a ich obhajoba) sa už nedajú nájsť, lebo inzercia sa priebežne maže

"A súhlasím, Phaeton nemá také čaro ako E38, aj keď je to novšie a luxusnejšie vozítko” - littleB 04.01.2014

"Také niečo mať, už ju nikdy nepustím z domu...
Radšej by šli všecky gastráče na benzín a bol by som len o chlebe a o vode. “

a o pár dní…
“...Btw, škoda, že nemá masáže, ACC - a tie obludne veľké kolesá…"

si to priznaj, možno chvíľu to bolo trochu vtipné, ale už je to trápne...
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E66 V8 * daily plynový Individual long
littleB

Příspěvek od littleB »

Pokračuj, dobre sa na tvojej prízemnej závisti bavím... ;) Ale ak ťa to upokojí - si len jeden z mnohých, mám aj horšie skúsenosti. :D

Na margo vyjadrenia z 4.1. k Phaetonu - stále trvám na tom, že Phaeton nemá také čaro, ako som tu už spomínal. :)
Tomas750iL

Příspěvek od Tomas750iL »

hold neni lahke mat V12 aj po takejto stranke

treba ale povedat ze bmwklub a hlavne ten slovensky je vcely uuuul a ked donho zacnes rypat tak nateba zautocia a proste budes postipany...

ked chces alebo teda ked si chcel mat ten tempomat na 10 km to neni nic zle len asi si to nemal tak pisat alebo pripadne povedat ze chcem aktivny tempomat respektive najlepsie by bolo kupit to a pak povedat ze aha mam tam aj tempomat super vec na 10 km

little urcite neni zly clovek len je proste jeden z 10 a ten kto ma V12 alebo chce V12 neni magor? podla mna vsetci sme magori blazni a podivini a to mi nikto nevytaji ze nie :D

ja nepoznam cloveka ktory by mi povedal ze ty vole V12 to si musim aj ja kupit
kazdemu ked otvorim kapotu tak ma mdloby v dusi a v mysli otazka kolko to zerie atd...

je rozdiel kupit e38 a rozdiel kupit e38...ak nerozumiete

je rozdiel kupit nove Esko W222 a je rozdiel kupit S65 V12 Biturbo a ked ich postavis vedla seba tak su uplne rovnake ale kazdy majitel ma uplne iny styl naco to auto chce takze tak bacha nato

a ak mas tu W12 a ja si myslim ze ju mas tak to nieje auto aby si to kazdemu vravel ukazoval proste mas a hotovo a z celeho BMWklubu ma mozno 3 percenta V12 e38
10 percent ma zbytok e38

keby si ale chcel e38 725 tds na stie splatky urcite to inak vyznie ako keby si chcel V12 na splatky...

ale som toho nazoru ze proste V12 dokaze tesit cloveka stale to neni ako knizka ktoru si kupis precitas a mas na haku... to je proste auto ktore je hobby ktore je nieco extra a ktore tesi z kazdej jazdy a clovek je ochotny sa pozriet ze sakra mam 20 eur a bud benzin alebo cigarety tak jasne ze benzin vole :D nastastie ja nefajcim tak to neviem posudit ale niesom urcite daleko s premyslanim

PS : Bud rad ze nemame BAN ja za mercedes a ty za phaeton :D
V12
Pežot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pežot »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nuž tak som sa zasmial, ale téma je to dobrá. A tie výhovorky ...

Každopádne je mi ľúto toho chlapca, čo sa skrýva za nickom littleB :cry:
A keď tak pozerám, korado má aspoň kamarátov. Ale o LBčku sa to povedať nedá. Každý mu len závidí a ubližuje. Vravím, je mi ho ľúto. Dúfam, že sa čoskoro všetko spraví späť.
BMW 528i E39 12/1995 BU02330 - SWAP, origo 523i
BMW 745i E65 4/2003 M57461 - EX
littleB

Příspěvek od littleB »

Ako som už mnohokrát spomínal, tie splátky boli joke... A mnohé ďalšie veci tiež, veď nakoniec bol pri nich vždy napísaný vysmiaty smajlík. ;) Len to je tak, keď páni z sk bmwklubu radi vytrhávajú vety z kontextu, a sú jak stádo - keď sa jeden urazí a začne útočiť, pridávajú sa aj ostatní. :D

Máš v mnohých veciach pravdu, Tomas, otázne je, či to pochopia aj ostatní. :)
littleB píše:A nezabudni si zavolať aj svojich slovenských kamarátov z bmw klubu na pomoc. :mrgreen:
Aha, už je tu Pežot. :D Ešte niekto príde? :lol:
korado87

Příspěvek od korado87 »

"nikdy sa nehádaj s blbcom, lebo ťa stiahne na svoju úroveň... a tam ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami" (neznámy autor)

ja končím
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E66 V8 * daily plynový Individual long
Pežot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pežot »

Asi nie, keďže všetci sa už celkom dobre bavia, iba keď to čítajú.
BMW 528i E39 12/1995 BU02330 - SWAP, origo 523i
BMW 745i E65 4/2003 M57461 - EX
littleB

Příspěvek od littleB »

Au revoir, monsieur korado. ;) Narozdiel od teba mám k ľuďom zdravý nepredpojatý prístup, a tak ti prajem veľa úspechov pri dávaní do formy tvojej 740iL od Semtexa. :)
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Tomas750iL píše:podla mna vsetci sme magori blazni a podivini a to mi nikto nevytaji ze nie :D
ja nepoznam cloveka ktory by mi povedal ze ty vole V12 to si musim aj ja kupit
kazdemu ked otvorim kapotu tak ma mdloby v dusi a v mysli otazka kolko to zerie atd...
Souhlasím :)
Tomas750iL píše:ale som toho nazoru ze proste V12 dokaze tesit cloveka stale to neni ako knizka ktoru si kupis precitas a mas na haku... to je proste auto ktore je hobby ktore je nieco extra a ktore tesi z kazdej jazdy a clovek je ochotny sa pozriet ze sakra mam 20 eur a bud benzin alebo cigarety tak jasne ze benzin vole :D nastastie ja nefajcim tak to neviem posudit ale niesom urcite daleko s premyslanim
S tímhle taky souhlasím a ještě se ti pod to podepíšu :D
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Zamčeno