Scorpion e38 740iL - origo vlady ČR

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
caknakis

Re: Scorpiona e38 740iL (HLZPE)

Příspěvek od caknakis »

nikdy jsem nepochopi to hraní si na difuzor.... a už vůbec ne x-drive :-(
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Konečně mám chvilku po těch pár dní před sobotou. Do BIGu jsem chtěl stihnout dodělat nějaké věci, které už víc jak rok čekali. Jelikož jsme na tom časově velmi bídně, tak se prostě k tomu nedostanu. Takže BIG je akce, která mě honí abych na tom dodělal rozdělané věci. :lol: :lol: Takže nějaké změny proběhli... Především má už konečně oba FL nástavce prahu. Dále se vyměnila palubní deska, takže nyní už tam není nabarvená nekožená ale pěkná hnědá kožená. 8-) Další co proběhlo je, že se vyhodil nekožený středoví tunel a namísto něho přišel kožený, který samozřejmě proběhl řádným čištěním. Jelikož dřevo na středovém tunelu bylo totálně v píč* tak se nechalo rozlešit. Dále se vyměnili madla nekožené, opět za kožené. Výsledek jako celek naprostá bomba a přijde mi to jak kdybych seděl v jiném autě. :lol: A teď to, co děla tohle auto tím co je. Vládní výbava. Díky kompletně novému předku nebyly v blatníkách držáky vlajek. Jeden byl v pohodě ale druhý se polámal. Takže se objednali fungl nové v BMW. Vše se vyměřilo a navrtalo. Takže držáky by byli. Další věcí byla siréna, která mi před minulím BIGem umřela, když jsem projížděl zaplavenou oblastí. Takže jsem tehdy sehnal jinou neorigo, která ovšem nevydržela federální systém a shořela. Do letošního BIGu se mi podařilo sehnat opět origo, která houká jako divá. Posledním problémem byly stroboskopi v masce, které nebyli zapojeny a po zapojení se jim také nechtělo fungovat. Problém se vyřešil odstraněna nějakých komponentu, které nejspíše odešli kvůli dřívějšímu zkratu, který tam byl. Musím se pak na to ještě podívat. To by bylo asi v krátkosti vše. Pak dotlačím i nějaké foto. ;) :)
Obrázek
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

Super ;) těším se na fotky .......
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
oxik

Příspěvek od oxik »

Po spanilce mi celou cestou houkala tva sirena v hlave :D A pro sledujici kolemjdouci to byla zarucene nejvetsi atrakce spanilky :) Mas to bombovy, hlavne ten lak 8-)
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Takže zatím aspoň pár slíbených fotek interiéru. ;)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Nádhera. Úplně jiné auto ;)
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
scorpion

Příspěvek od scorpion »

oxik píše:Po spanilce mi celou cestou houkala tva sirena v hlave :D A pro sledujici kolemjdouci to byla zarucene nejvetsi atrakce spanilky :) Mas to bombovy, hlavne ten lak 8-)
No já jsem si říkal, že ty co jeli přede mnou musím asi krapet štvát... Ono by stačilo zavřít okna, ale při spanilce to moc nejde když chce člověk natáčet no... Ale aspoň jsem vyháněl lidi z domů aby šli koukat co se děje... :lol: :lol:

Spooner: Děkuju moc! A hned se mi v ní veseleji jezdí když se mohu kochat tou kůží... 8-)
Obrázek
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Jo a Oxíku díky za chválu laku... Ten proběhl před třemi roky hloubkovou renovací... Je to dost drahé, ale výsledkem je lepší lak jak u nového vozu... Později už jen lehká péče a ruční mytí... :lol: 8-)
Obrázek
korado87

Příspěvek od korado87 »

paráda, koža musí byť všade... to robí to auto úplne iným, iný level
ja keď presadnem zo svojej E38 do nejakej inej kde to nie je normálne mi to vadí :D plast v 7er nemá čo robiť

držiaky na vlajky si objenával originál z BMW nové? ja by som tiež potreboval lebo nemám, iba diery sú a záslepky
ešte som rozmýšľal aj dať ich vyrobiť podľa predlohy originálu, ale ten nie je k dostaniu
E38 V12 * long
E38 V12 * extra-long
E38 V12 * heavy-long
E66 V8 * daily plynový Individual long
caknakis

Příspěvek od caknakis »

E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Odpovědět