Scorpion e38 740iL - origo vlady ČR

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
caknakis

Re: Scorpiona e38 740iL (HLZPE)

Příspěvek od caknakis »

Věřím, nicméně auto opticky zužuje úplně stejně :-)
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Ony ani ty černé blinkry tomu na šířce moc nepřidávají
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Belial

Příspěvek od Belial »

Wow, paradna 7er ;)

Ako si postupoval pri leštení dreva na stredovom paneli ? (prípravky, strojné/ručné leštenie...) Plánujem to spraviť aj na mojom longu, tak sa každá rada hodí :)
E38 740i pearbeige metallic /1 of 484/

(ex. E38 750iL, E39 525d, MB W220, MB W211,AR 159)
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Spooner píše:Moje volba z těchto dvou aut by byla jasná :)
Ale fotka je krásná. To se nedá popřít ;)
Já bych bral obě a jezdil podle nálady s tím nebo tím... :lol: :lol: A jsem rád že se foto líbí!
caknakis píše:Já si prostě nemůžu pomoct, ale ty Alpina lízátka jsou prostě otřesná záležitost......ale ještě ne tak otřesná, jak ta šílenost od AC..... nedávno tu na klubu někdo koupil celou AC, pokud si dobře pamatuji, akorát si nějak nemůžu rozpomenout kdo a jak to s tím autem vypadá.

Věřím, nicméně auto opticky zužuje úplně stejně
Tomáši Tomáši... Long je párek, sedma s lízátkem zase věžák... :lol: :lol: Mě se tedy osobně to Alpina lízátko na sedmě velmi líbí, jelikož se tím o trochu zvětší přední nárazník ten předek vypadá vyváženější a ne jak dvě vodorovné nudle. Když si vezmeš že ta moje je sériově vysoká tak ten čumák působí hodně vysoko... (hodně záleží i na tom s čím to fotíš a čočkách) To máš jako velké kola na e38... když tam máš 18 až 20cky tak to je ještě vyvážené... Když tam dáš něco většího tak ty kola na té sedmě působí tak velké, že to tu sedmu opticky zmenšuje... :-) Samozřejmě můj názor... :-D Ale my tu máme vždy mezi sebou nedohady co se týče vyváženosti... :lol: :lol:
Obrázek
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Belial píše:Wow, paradna 7er ;)

Ako si postupoval pri leštení dreva na stredovom paneli ? (prípravky, strojné/ručné leštenie...) Plánujem to spraviť aj na mojom longu, tak sa každá rada hodí :)
Děkují! ;) Koukal jsem na tvou jen ještě nekomentoval protože jsem si nestihl přečíst vše, co k tomu píšeš a dle fotek je opravdu bombová!!! Takže vítej! :-) Leštění proběhlo u jedné firmy. Díky tomu, že to bylo hodně hluboce poškozeno tak to celé bylo nejdříve broušené a poté leštěné několika pastami a následně ošetřené. Chystám se tak udělat všechny dřevěné doplňky v interiéru ale ten středový panel byl opravdu nutný.
Obrázek
Belial

Příspěvek od Belial »

Díky a v pohode, máš čas . Trochu som to prehnal s tým textom :D

Tá firma sa zaoberá renováciou nábytku , alebo to bola nejaká detailingová firma ? Nemas aj foto pred/po na porovnanie ? :)

caknakis

Příspěvek od caknakis »

scorpion píše:
Belial píše:Wow, paradna 7er ;)

Děkují! ;) Koukal jsem na tvou jen ještě nekomentoval protože jsem si nestihl přečíst vše, co k tomu píšeš a dle fotek je opravdu bombová!!! Takže vítej! :-) Leštění proběhlo u jedné firmy. Díky tomu, že to bylo hodně hluboce poškozeno tak to celé bylo nejdříve broušené a poté leštěné několika pastami a následně ošetřené. Chystám se tak udělat všechny dřevěné doplňky v interiéru ale ten středový panel byl opravdu nutný.
Já jsem to dělal taky a není se třeba toho vůbec bát...ta vrstva epoxi je skoro 2mm silná, takže to probrousíš tak za 5 let, pokud na to nepůjdeš šmirglem 80 :-)
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
Belial

Příspěvek od Belial »

Mňa by ale zaujímal aj celý postup tej práce ak si to robil doma, vôbec neviem ako postupovať :|

scorpion

Příspěvek od scorpion »

Druhá verze je správná... Detailingová firma. Fotky budou. Pak je sem nahodím. Jinak jak říká Caknakis... Vrstva je opravdu silná takže to lze dělat i v domácích podmínkách ale pouze strojně a musí to mít už člověk trochu v ruce... I po celkem jemném papíru můžou po nedostatečném leštění zůstat rýhy... ;) ;)
Obrázek
scorpion

Příspěvek od scorpion »

Velkej VS Malej... Bohatá výbava VS Totální holota vykuchaná ... Dvě strašně odlišné auta, ale obě hrozně rád řídím a mají své kouzlo... 8-) 8-) 8-) :P

Obrázek
Přílohy
aaa.jpg
Obrázek
Odpovědět