Ja ti nevim ale ja u tech novych bmw uz nevidim zadny rozdil. Nic to ve me nevyvolava. Jediny cim se ty jejich individualy a edice lisi jsou napisi vsude po aute jak na kolotoci a ruzne symboly teze po celem aute. Jinak interier jako kazdy jiny.. nebavej me ty auta proste ani malo
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
nemáš to nastudované...to je všechno.....kdyby jsi viděl naživo individuální F01 s celokoženým Merinem v barvě karamelu a bílým dřevem, tak smekáš trenky a sereš, to ti garantuju
Perfekt potřebuje 7er, která bude v harmonii s jeho osobnostní...
Ale jinak s Perfektem souhlasím. Přece nebudu studovat katalogy, abych poznal, že sedím v individuálním interiéru (krom nástupních lišt a nápisu na zadku). Teď už je to opravdu všechno "stejné". Když se podívám jaké možnosti variability a proměn interiérů byly u e32 a e38, tak tady nic takového nevidím. I když je pravda, že to co tehdy měly full a individual 7er, tak v dnešní době už je to běžné a nikoho s tím nelze a v této třídě ohromit
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
ne, naprosto s váma nesouhlasím. Jakmile se otevřou dveře od F01 tak ti naprosto přesně řeknu, jestli je to individual, nebo ne, poznáš to okamžitě podle palubovky, stropu, vršku dveří a množství prošívání....ale podle palubky nejvíce. Navíc, ty E38 co tady postujete nejsou z katalogu individual - to jsou naprosté individuality, které si někdo nechal přímo na míru postavit. Takových F01 existuje také mnoho, akorát s nima teď jezdí šejkové, nebo nevím kdo, ale nemají potřebu se s tím prezentovat....až se to za pár let dostane mezi "plebs", tak budete vidět, jaké šílenosti si někdo nechal vymyslet.
Když porovnáš celokožený interiér - nejvyšší verze v individual nabídce, tak u F01 dostaneš tedy rozhodně více a rozhodně více tě to ohromí, než E38, která vždycky bude mít černou palubku....
Tuhle fialovou hrůzu už jsem sem dával hned na první stránce. Možná to taky bude trochu tím že mě f01 nezajímá a proto ji nemám nastudovanou do šroubku jako e38. A něco mi říká že sem mohu vlastně hodit i fotky svého interiéru
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
P3RF3KT píše:Tuhle fialovou hrůzu už jsem sem dával hned na první stránce. Možná to taky bude trochu tím že mě f01 nezajímá a proto ji nemám nastudovanou do šroubku jako e38. A něco mi říká že sem mohu vlastně hodit i fotky svého interiéru