mě přijde divné že do 7er a jiných dávají stále plasty a podobné věci Třeba e65 plastovaná šíleně a to se mi fakt nelíbí. Kdyby raději udělali chrom poctivej, více dřeva apod. a plast vubec v luxusních autech nebyl.
tady toto sice nemá žádnej individual ale nevypadá to špatně. Mít to nějakej exklusivní vzduchovej podvozek abych necítil nic tak proč ne.
Jak poznám komforty v plné palbě vs sporty ? Mě ty sedačky přijdou strašně podobné. Je tam nějakej rozdíl jako pohodlnější posez tlustší sedací část a menší opora boků ?
Komforty v plné palbě bych bral taky ...
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba
Sporty maj výsuvnou podporu pod stehna, kolem hl. opěrek ty dva výstupky mezi které opěrka zajede a hlavně jsou mnohem tvrdší a asi mají i větší boční vedení - tzn. hodně zužené opěradlo, ale kdo je měl asi poreferuje líp
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu
P3RF3KT píše:A zase sporty. To mi rekni co ty lidi k tomu vede si auto vybavit az nekam doprdele a poruci si do toho sporty. To je jak ten muj interier..
No...pokud se nepletu, tak tohle nejsou sporty, ale contoury...