Nefunkční PDC,Stmívání zrcátek,výhřev zad.sedaček
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Tom....
Nefunkční PDC,Stmívání zrcátek,výhřev zad.sedaček
Nefunkční PDC,Stmívání zrcátek,výhřev zad.sedaček - Neřešil někdo tenhle problém,pořád na ten špek nemůžu přijít.tyhle tři věci mají souvislost ,řeší to někde na zahraničních forech,ale nikdo to nerozlouskl ,nebo rozlouskl ,ale už nenapsal
.Jedná se o 740i 95r.Díky
-
mika_hakkinen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční PDC,Stmívání zrcátek,výhřev zad.sedaček
Pokud jsi udelal kontrolu malych pojistek.
Koukam do schematu a ma to jednu spolecnou vec. A to je v kufru treti cerne rele K93. Zkus se na to podivat. Urcite to bude tim. Pak tam je jeste 50A pojistka
Koukam do schematu a ma to jednu spolecnou vec. A to je v kufru treti cerne rele K93. Zkus se na to podivat. Urcite to bude tim. Pak tam je jeste 50A pojistka
bmw 740 3/1995 DG60693
-
Tom....
Díky za poznatek .Na relátka jsem koukal,mám tam 3relé u pojistek všechny jsem je zkoušel měnit ,ale žádná změna ,černé jsem tam nenašel...,že by bylo ještě někde jinde než u těch pojistek ? Díky
P.S.Ještě loni když bylo horko a jel jsem z Francie tak mi tady ty 3 věci začly fungovat ,pdc,výhřev zad.sedaček i stmívání zrcátek,na druhý den už nic.Od té doby to nefunguje.Na pojisky od těchto věcí vůbec nejde proud,pokud jsou to ty v kufru .
P.S.Ještě loni když bylo horko a jel jsem z Francie tak mi tady ty 3 věci začly fungovat ,pdc,výhřev zad.sedaček i stmívání zrcátek,na druhý den už nic.Od té doby to nefunguje.Na pojisky od těchto věcí vůbec nejde proud,pokud jsou to ty v kufru .
-
mika_hakkinen
- Kontaktovat uživatele:
To vypada nekde na upaleny drat. Proste musis hledat.
Aby to cele fungovalo tak se podivej na pojistlu v motoru F19 5A, pak pojitka v kufru F104 50A. Proste kdyz otocis klickem tak to rele K93 musi sepnout.
Aby to cele fungovalo tak se podivej na pojistlu v motoru F19 5A, pak pojitka v kufru F104 50A. Proste kdyz otocis klickem tak to rele K93 musi sepnout.
bmw 740 3/1995 DG60693
-
Tom....
Tak záhada vyřešena ,bylo to to relé ,to za které jsem měnil bylo taky vadné.dal jsem nové a už to šlape ! Díky moc za nasměrování po čem přesněji jít 
-
kitrop
- Kontaktovat uživatele:
Super rada, to by se mohlo přesunou do " Tipy a triky pro E38 "
Taky na to kouknu, PDC mi nefunguje - diagnostika ukazuje 6 špatných čidel, zadní výhřev sedadel nemám(zatím), ale stmívání zrcátek(zrcátka) mi přijde že taky nefunguje - dneska jsem večer jel a nějaký blbec zamnou mí to pálil přímo do očí...
Taky na to kouknu, PDC mi nefunguje - diagnostika ukazuje 6 špatných čidel, zadní výhřev sedadel nemám(zatím), ale stmívání zrcátek(zrcátka) mi přijde že taky nefunguje - dneska jsem večer jel a nějaký blbec zamnou mí to pálil přímo do očí...
BMW 730d E38 fl N46530