Tak jsem se dnes stal majitelem téhle zubožené sedmy.Dříve jsem vlastnil E30 316 Touring ale prostě s tím šicím strojem nebyla žádná zábava tak sem ho nakonec prodal a pořídil si motorku.Motorka mi vydržela půl sezony a nějak mě přestala bavit:).No projížděl sem kde co a zastesklo se mi po bmw.téměř jakémkoliv ale minimum byl R6.No rozpočet sem měl hrozně malej,jen asi 30t.kč a za to se nedá skoro nic sehnat.Jednou sem našel inzerát na 750iL za směšnou cenu a nedalo mi to a napsal sem majiteli.Kupodivu ji ještě měl a že je plně pojízdná,což mě překvapilo.Spojil sem tedy nákupy i s omrknutím auta.Už když majitel přijížděl tak sem měl hubu od ucha k uchu z toho krásnýho zvuku V12:).Za ty prachy sem nečekal leštěnku a kupodivu sem byl docela překvapen že technika šlape jak má,což bylo hlavní.Karoserie bohužel dostala zabrat a chtěly by vyměnit všechny dveře,přední kapota,spousta věcí dodat co chybí,trochu vyvařit atd.Ale za ty prachy fakt nešlo odolat:D.
Manželka mě málem sežrala ale já jsem prostě pacient a jinej nebudu:)
Takže k autu:
BMW E32 750iL
datum výroby:14.11.1988
motor V12 M70
výkon 220kw/300k
450Nm
najeto 288t.km
Výbava:Samosvor,HDC(Hill descent control-kontrola stability),ASC,kožený volant,Shadowline,šíbr,vyhřívaný všechny sedačky v elektrice,řidičova s pamětí,tempomat,el.okna 4x,zrcátka,dál mě nic nenapadá ale něco se najde:)
Co je potřeba udělat:opravit korozi,vyměnit dveře,kapotu,doplnit různý plasty atd,vzadu asi koule protože je to tvrdý jak beton,vyměnit olej v motoru,filtry atd.
Jinak je vše plně funkční z výbavy což mě překvapuje.Budu se snažit to nějak postupně dát dokupy,to auto má prostě něco do sebe:)