Tak jak v prodeji náhradních dílech zaznělo, koupil jsem tuto vyhořelou e38. Dnes jsem měl čas se v ní trochu porejpat a zhodnotit jak auto celé dopadlo. Každopádně auto shořelo skoro celé. Plameny prošli až zadním oknem na kufr. Co mě hodně zaujalo tak řidičovo dveře jsou zvenku neopálené a jsou celé absolutně bez kapky koroze. Říkám si ty by se mi moc hodili na moji černou. Ale co zevnitř. Odtrhl jsem tedy spečenej tapec a koukám že pod ním vše zcela ok bez známky požáru. Reprák, dokonce in konektory jsem normálně odpojil od ovladače na okna. Usoudil jsem že ten tapec toho docela vydrží. V autě byl látkovej interiér s manuálníma sedačkama. S řidičovo jde ve všech směrech normálně manipulovat No a nejsmutnější pohled pro mě v celém interiéru je na uhořelou 16:9 navi Udělal jsem nějaké fotky než jsem se pustil do porcování, tak se s vámi podělím
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
oxik píše:Vojto, taky jsem byl dřív proti tý plastový hračce, ale poslední dobou jí chci víc a víc Škoda, že jsou tak drahý společně s MK4 a videomodulem..
VIdeo modul bych měl, k tomu MK3 taky a navi ti dám zdarma
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38