7er-spotting
- herman17
Re: 7er-spotting
Prvni dva obrazky se mi neukazujou. A at perfekta neurazis, toto bude nejspis kozenka

SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

http://WWW.BOZENOV.CZ
- P3RF3KT
Vole
za 14 dni budes moct porovnat s letosni variantou
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
- oxik
kdyz jsem potkal scorpiona tak o tom mluvil hodne pozitivne, tesim se 
jinak zapomnel jsem napsat, ze jsem se v Rakousku na LPG pumpe potkal s e65 735i na plyn a ani jednomu nepasovala pistole na redukci.. po chvilce badani jsme zjistili, ze stojan ma z kazde strany jinou koncovku, takze jsme museli prohodit auta
pak jsme se smali s pani u kasy, ta z toho mela docela prdel 
jnak pan rikal, ze ma jen 65l nadrz, tak jsem mu doporucil dat 9Xl nadrz v cechach
mel sedmu na krasnych 20" limcovych m-kolech, myslim, ze na nich jezdi rostik, ale nejsem si jistej.. fotku jsem nestihl, tankoval jsem dyl a musel drzet to dementni tlacitko
a za litr plynu 0,97€ docela zlodejina 
jinak zapomnel jsem napsat, ze jsem se v Rakousku na LPG pumpe potkal s e65 735i na plyn a ani jednomu nepasovala pistole na redukci.. po chvilce badani jsme zjistili, ze stojan ma z kazde strany jinou koncovku, takze jsme museli prohodit auta
jnak pan rikal, ze ma jen 65l nadrz, tak jsem mu doporucil dat 9Xl nadrz v cechach
- herman17
Tak uz je na prodejPaulie001 píše:herman17 píše:nahodou jsou ty dratovy kola dobry
Jina dnes jsem potkal 4x e38
ale stihl jse, vyfotit jen jednuktera stala za to
Jela v Olomouci, to asi nebude nikdo z klubu CO?![]()
Tuto jsem potkal v pátek v Litovli, řidiče jsem zahlédl a mám pocit, že k němu to auto sedělo![]()
Ale bylo mi z toho opravdu smutno, co se stalo te e38
http://www.sbazar.cz/vymetalmilos/detai ... 8i-rv-1999
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

- Raisidlo77
Včera ve 23h v okolí Příboru na R48 přistihnut kitrop jak se vrací domů rychlostí lehce nad limit 
"Zatím prodáváme auta a ne hodnoty Cx.." šéf BMW Kuenheim při představení E38
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10062
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10161
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10062
BMW E38 750iXL - 1997 - DG10161
exBMW E38 750iA
exBMW E38 740iA
- P3RF3KT
To bylo ale nekde kde je omezeni na 30 ne? Sak mu to vic jak kilo.nejede 
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
- oxik
už to pošteloval, prý do 130 jede jak drak 
- Huff
Jedna z Vysočiny, stojí před manipulačním skladem dřeva, někdo s ní jezdí do práce. Zajímavé je, že má na jednom blatníku držák na vlajku.

Toto jsem uviděl, když jsem šel schovat foťák zpátky do kufru, co dopr..le dělám blbě.... 8o))

Toto jsem uviděl, když jsem šel schovat foťák zpátky do kufru, co dopr..le dělám blbě.... 8o))

BMW E32 730ia V8
- Huff
A ještě jednou. Jsem teď na dva týdny v Anglii, moc jsem se těšil na místní vozový park. První dojem byl ale hrozný, je tu spousta Škodovek (fakt mrak), Fordů, převlečených Opelů, Fiatů, Peugeotů,... Anglická klasika v podobě Jaguaru, Lotusu, Triumphu, starého Mini nebo tak sem tam taky, ale chce to trochu štěstí.
Toto jsem potkal cestou z letiště:

Jezdí tu fakt hodně kabrioletů a když už to nemá stahovací střechu, tak je to alespoň kupátko. Od BMW jsou tu nejvíc vidět trojky, E36 počínaje, ale obecně se dá říct, že staré levné ojetiny tu nenajdete. Buď je to moderní auto v kondici nebo klasika. Žádné popelnice.
Je tu dost problém přejít bezpečně silnici, protože auta stále přijíždějí z druhé strany, místní specialitou je, že chodci nepoužívají semafory na přechodech, takže jsem vždycky za kreténa. A když si nějaké auto fotím, tak je v něm většinou řidič, kterého si zprvu nevšimnu. Asi brzo dostanu na budku. 8o) Ovšem pokud máte vysezenou sedačku řidiče, tak tady by jste se uslintali.
Ze sedmiček jsou tu hlavně bochníky E66, dneska jsem potkal jednu F01 a taky jednu pětku E34 - v té seděl mladý kluk s holkou a jednu položenou E21. Už jsem myslel, že na e38 nenarazím, když v tom v jedné boční ulici stál opuštěný šestiválec:

A pár bochníků (je libo třicetiválec?):

Tento je CD - diplomatický:

Jeden zatmavený hluboko v zahradě:

Dnešní, na zadku měl napsané THE BEST

A na konec M4 u popelnic:

Toto jsem potkal cestou z letiště:

Jezdí tu fakt hodně kabrioletů a když už to nemá stahovací střechu, tak je to alespoň kupátko. Od BMW jsou tu nejvíc vidět trojky, E36 počínaje, ale obecně se dá říct, že staré levné ojetiny tu nenajdete. Buď je to moderní auto v kondici nebo klasika. Žádné popelnice.
Je tu dost problém přejít bezpečně silnici, protože auta stále přijíždějí z druhé strany, místní specialitou je, že chodci nepoužívají semafory na přechodech, takže jsem vždycky za kreténa. A když si nějaké auto fotím, tak je v něm většinou řidič, kterého si zprvu nevšimnu. Asi brzo dostanu na budku. 8o) Ovšem pokud máte vysezenou sedačku řidiče, tak tady by jste se uslintali.
Ze sedmiček jsou tu hlavně bochníky E66, dneska jsem potkal jednu F01 a taky jednu pětku E34 - v té seděl mladý kluk s holkou a jednu položenou E21. Už jsem myslel, že na e38 nenarazím, když v tom v jedné boční ulici stál opuštěný šestiválec:

A pár bochníků (je libo třicetiválec?):

Tento je CD - diplomatický:

Jeden zatmavený hluboko v zahradě:

Dnešní, na zadku měl napsané THE BEST

A na konec M4 u popelnic:

Naposledy upravil(a) Huff dne sob srp 15, 2015 7:56 am, celkem upraveno 1 x.
BMW E32 730ia V8
- fishmaker
- Kontaktovat uživatele:
značka 3 LV je moc pěkná 
First EX: BMW e38 740i 6/1995 
Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG
Third EX : BMW f01 740i 3/2009

Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG

Third EX : BMW f01 740i 3/2009