kouri jak lokomotiva

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
herman17

Re: kouri jak lokomotiva

Příspěvek od herman17 »

:lol: nesmis tam vozit zhavy kurvicky ;) :P pak ti to neshori
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné
Obrázek
http://WWW.BOZENOV.CZ
danielkonderla

Příspěvek od danielkonderla »

nedopadlo to jeste nijak a to sem nasrany! dobry kamos mi dohodil k svemu tatovi ze se nato koukne! a po 3 tydnech co to tam stalo se nato ani nepodival...tak sem to vcera prevezl do znameho do servisu a ten nato hned kukne...takze 3tydny zajebane tim ze to stalo a borec nic nebyl schopny ani zmerit tlaky....tak ted se snad dozvim co nejdriv co stim je..a ssem posrany z toho comi rekne ze je v prdeli :D uvazuji ted ze ji dodelam jak motor tak kosmeticke vady a presel bych na X5 E53 ....ale uvidime comi povi ....
danielkonderla

Příspěvek od danielkonderla »

byl sem informovan mechosem..ze tlaky na valcich jsou OK tak ted ho ukecat at mi sunda hlavy aniz by sel motor ven...jeho verze byla vyndat motor sundat hlavy a udelat je komplet..ale ja bych radeji ponem chtel vyndat hlavy a aby zustal motor v aute..a udelat komplet hlavy....tak do soboty mi da vedet jak se rozhodl :) tak doufam ze se rozhodne pro moji variantu
Odpovědět