už se to tady řešilo xkrát, já jsem po této variantě taky šel a právě že kdyby to bylo plug@play tak už jsem to tam dal, ikdyž jsou z toho místní na vývrat.
Ale tahat interiérem svazek, všechno ven, to se mi nechce.
Výměna orig. autorádia za rádio s výklopnou obrazovkou
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
DDT
- lukee_cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna orig. autorádia za rádio s výklopnou obrazovkou
U obyc radia je to pripravene vepredu, u 16:9 je vse v kufru....u 4:3 si nejsem jisty, ale mely by byt kabely vepredu.
BMW E38 740i
BMW E66 745Li
Mercedes SLK 350 R171
ex: Ford Scorpio 2.3i
BMW E66 745Li
Mercedes SLK 350 R171
ex: Ford Scorpio 2.3i
-
kitrop
- Kontaktovat uživatele:
u obyc se to nemusi nic tahat - jen to napojis na to cinsky androidacky radio a hrajes...
tahat kabelaz se musi pres cele auto v pripade ze mas obrazovky - tak jsou totiz vzadu zesilovace a na ty se napojuje ta kabelaz z cinskyho android radia.
tahat kabelaz se musi pres cele auto v pripade ze mas obrazovky - tak jsou totiz vzadu zesilovace a na ty se napojuje ta kabelaz z cinskyho android radia.
BMW 730d E38 fl N46530
- oxik
Tak jsem vyřešil hudbu přes flashku v FM transmitteru, nadával jsem na něj, protože jsem ho používal přes AUX do mobilu a to šumí, prská.. z flešky to přehrává krásně čistě, už mi štvalo poslouchat ty cédéčka a vypalovat furt nový
- fredy
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto neřeším, protože mám doma tak cca 1000 cd a to se asi neomrzíoxik píše:Tak jsem vyřešil hudbu přes flashku v FM transmitteru, nadával jsem na něj, protože jsem ho používal přes AUX do mobilu a to šumí, prská.. z flešky to přehrává krásně čistě, už mi štvalo poslouchat ty cédéčka a vypalovat furt nový
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
- Filozof
Já jsem taky nadával na CD changer že se to stále seká atd. Ale potom co jsem udělal komplet zadek pružiny a tlumiče a vše kolem nové tak se to zlepšilo o 80procent.
Ted na 16" alu a 215/65 se mi CD neseklo ani nepřeskočilo hodně dlouho ...což je super a neuvěřitelný. Mám sice zasunutej changer v pozici a místo a šroubech leží na takovejch molitanech asi 5-8cm a od té doby všude v pohodě ikdyž jezdím přes ty dojebané silnice okresky na mohelnicku....Ve Fredyho revíru -
Takže ted si užívám už měsíc original nějaké CD a něco přepálené z FLAC do Audio CD 4x rychlostí čte to krásně.
Nemohu si momentálně stěžovat.
Už jen komforty sedačky jak všichni řešíte musím taky pořídit je to opravdu něco jiného ...snad na jaře se poštěstí ...
Ted na 16" alu a 215/65 se mi CD neseklo ani nepřeskočilo hodně dlouho ...což je super a neuvěřitelný. Mám sice zasunutej changer v pozici a místo a šroubech leží na takovejch molitanech asi 5-8cm a od té doby všude v pohodě ikdyž jezdím přes ty dojebané silnice okresky na mohelnicku....Ve Fredyho revíru -
Takže ted si užívám už měsíc original nějaké CD a něco přepálené z FLAC do Audio CD 4x rychlostí čte to krásně.
Nemohu si momentálně stěžovat.
Už jen komforty sedačky jak všichni řešíte musím taky pořídit je to opravdu něco jiného ...snad na jaře se poštěstí ...
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

- oxik
Já s měničem problém nemám, ale nechce se mi furt chodit do kufru a přehazovat CDčka, kam se vejde +/-20 písniček..
takhle zapojim flashku a hraje to s CD dost srovnatelně
- Masorad
Zkousel uz tady nekdo tohle? http://www.bimmernav.com/store/catalog/ ... p-295.html
Podle vseho by to melo byt hodne jednoduche reseni misto menice CD.
Podle vseho by to melo byt hodne jednoduche reseni misto menice CD.